Şimdi Ara

Phanteks Evolv X alınır mı kullananlar içeri. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
6.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: No Way Out

PSU'nun yandan görünmesi dışında çok güzel görünüyor, gerçekten beğendim.
    Çok teşekkür ederim,evet dediğiniz gibi PSU penceresi bütünlüğü bir tık bozuyor.
    Aslında bölgeye pencere boyutlarında bir led ekran koyulup,sistem bilgileri yanstılabilir.
  • StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    Olmuş mu? :)

Phanteks Evolv X alınır mı kullananlar içeri.

Bu arada Evolv ve Evolv X kullananlar için tavsiyem ön kapağı bu şekilde dışarıya doğru almalarıdır.

Ayrıca ilk resimde üst fan kızağında boş yerleride güzelce kapamanızı tavsiye ederim. Zira önden giren serin hava o boşluklardan kaçabiliyor.

• Fanlarin eksik, bide yandaki jelatin ne hocam :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha tamamlamadım diye. Sökmedim camların jelatinlerini. Diğer kapağında öyle duruyor :)
    Fanlar eksik derken; onu anlamadım?

H100i v2 radyatör push/pull
    1080ti Hybrid push/pull
    Altta bir 140 lik intake
    Üstte iki 140 lik exhaust

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 12 Mart 2019; 12:21:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Daha tamamlamadım diye. Sökmedim camların jelatinlerini. Diğer kapağında öyle duruyor :)
    Fanlar eksik derken; onu anlamadım?

H100i v2 radyatör push/pull
    1080ti Hybrid push/pull
    Altta bir 140 lik intake
    Üstte iki 140 lik exhaust
    Güzel tema yakalamaya çalışıyorsun en vurucu parça fanlar, Aer RGB fanlarını al bak nasıl oluyor. Yukarıdaki ark.ımda fanları AER ile değişti mesela
  • Hocam Kablolarınız PSU dan itibaren Slev örgülü kablo mu
    AER güzel tabi ama bütçe meselesi tabiki. Birde fanların CFM'lerine göre seçtiğim için biraz setup şimdilik sadece rgb ledlerden oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 12 Mart 2019; 13:42:41 >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Evet Phanteks Sleeve Kit var. Lakin uzatma olarak kullanılabiliyor sadece. Bu sebeple bolca kablo oldu. Koca psu yerinde kabloları zor sığdırdım diyebilirim.

Modüler psu var ama kablolar modülere uygun değil maalesef.

PSU, Pin, SATA güç ve USB3 kabloları sleeve.
    Sata kablolarıda sleeve idi fakat 90 derece girişleri sıkıntı çıkardığı için sata kabolarlarını maviye boyadım.
  • Evolv X ile P600S arasında açıkçası çok kararsız kaldım. P600S ön tarafının ve üstünün açılabilir oluşuyla hava akışı ve modülerlik konusunda güzel avantajlar sağlıyor fakat onun da beyazı yok TR'de. İkisini de incelemiş birisi varsa fikirlerini aktarabilir mi acaba?
  • Ekran kartını dik kullanmak isteyenler için 2 resim ekledim. coraxalphada satılıyor. Gpuda Performans olarak bi kayıp hissetmedim ama sıcaklık 5-6 derece artıyor.

• APOLL0 kullanıcısına yanıt
    Üstüne para vererek sıcaklık artırmak mantıklı değil.

Ayrıca üste taktığın 2 ex fan, asıl ex fanı ve havanın ekran kartına ulaşmasını etkisiz kılıyor.
  • Hocam sizin paylaştığınız kasa evolv atx farklı kasa yanlış bilgi vermeyelim. Evolv x de ön kapağı somunla öne alınamaz. Öne alınması için somundan daha fazlası gerek bence geçmeli ve o aparatlarla almak gerekir öne oda nekadar doğru olur, olur mu tartışılır.

Üst tarafa gelince önceki kasam da fan ayarı yapamıyordum. Bunda %45 - 60 civarında ayarladım. İşlemciyi stok fanla kullanıyorum 6-7 derece arttı sıcaklığı. Ekran kartımda 2-3 derece arttı.
    Üst paneldeki yan boşlukları içeriden kapatsam Bi nebze faydası olurmu aceba birde ne kullanmak lazım karton vs mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hso_keskin -- 13 Mart 2019; 9:2:23 >
  • Hso_keskin H kullanıcısına yanıt
    Ön kapak tasarımı içten baya değişmiş. Lâkin birkaç resimde gördüğüm kadarı ile yine yapılabilir. Sadece 1 2 tane şeyden emin olamadım. Ama oturum planını gözden geçirerek pullar ile yine kapak öne alınabilir görünüyor.

Evet benim ki Evolv ATX doğrudur. X modelinin kapak içini incelememiştim daha önce detaylı olarak.

Led aydınlatmalar temas ile mi güç alıyor. Orta üstte entegre gördüm ve kapağın üstündeki uçlar ona değiyor. Bu ledler için galiba.

• Aynen üst taraftaki uc kapak takılınca kasaya baglı olan entegreye temas ederek çalışıyor. Yani onları fln da ileri almak lazım veya araya Bi kablo düzeneği fln uydurulması gerek bu seferde kapak oturtuldugu tırnaklar vs var alt nasıl olur onu bilmem.

Evolv modelindeki kadar rahat alınamayacağı anlaşıldı. Ama yapılamaz değil tabiki. Kasa elimde olsa uğraşırdım. Çünkü ciddi hava emişine faydası oluyor.

• quote:

AER güzel tabi ama bütçe meselesi tabiki. Birde fanların CFM'lerine göre seçtiğim için biraz setup şimdilik sadece rgb ledlerden oluşuyor.
    Masrafa soktun abi beni içimi gıdıkladın :=)

Full RGB'ye dönelim fanlarda da

Phanteks Halos Lux alacağım bugün yarın. 6 tane :)
  • quote:

Masrafa soktun abi beni içimi gıdıkladın :=)

Full RGB'ye dönelim fanlarda da

Phanteks Halos Lux alacağım bugün yarın. 6 tane :)

Alıntıları Göster
    Olmasi gerek madem bu işe girdin.Çakma alternatif alma.Acele etme 3 tane Aer 120/140 RGB alırsın Exhaust ve Top a koyarsın bitti :)

Halos lüx arkaya taktım ben bir adet duruşu güzel ama evolv x kasa üzerindekilerle uyumlu çalışması için ayrı Bi aparat lazım veya Digital Led olan modeli var ondan alıp takmak lazım yalnız halos auro gibi programlarla anakart ram gpu rgbleriyle uyarladım. Çok hoş duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hso_keskin -- 13 Mart 2019; 15:15:12 >
    Evolv X içinde kablo düzeneği hazır değil mi? Evolv ATX'te ben starter kit alıp, taktım. Reset düğmesinden kontrol edebiliyorum.

Kasa içinde ayrıca 5 adet AKASA şerit led var. Bunlarda tek bir RGB headerına takılı.

Halos LUX içinde çevirici ile gelip anakarta bağlantısı yapılabiliyor.
    Halos'ları da SRGB'ye takacağım.

Böylelikle 3 bölgeyi ayrı ayrı yönlendirebileceğim.

Kasa sağ-sol aynı renk teması
    Kasa üst-ön aynı renk teması
    Fanlar aynı renk teması

olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 13 Mart 2019; 15:44:49 >
    Abi dediğin kit 400TL'ler üzerinde.
    https://www.qp.com.tr/catalog/product/view/id/920/s/nzxt-aer-rgb-140mm-3-lu-paket-rgb-aydinlatmali-kasa-fani/
    https://www.qp.com.tr/catalog/product/view/id/919/s/nzxt-aer-rgb-120mm-3-lu-paket-aydinlatmali-kasa-fani/

Phanteks fanları satmak istemem, kasanın orjinal parçası olması hemde sessiz ve performansı iyi.
    Evga Hybrid için 50TL'lik Cooler Master Blade fanlardan aşırı memnunum. CFM'leri çok iyi. Satmak istesem onlarda satılmaz. :)

Ben kasa içinde yüzleri gözüken 6 fanada Halos takayım diyorum. Yoksa abartıyor muyum bilmiyorum. Sadece arka eksoz konumunda duran Evga Hybrid ve tepe iki taneyemi taksam bilemedim.
    Kasanın alt tarafına cırt ile sabitlediğim fana Halosu vidalayamayacağım muhtemelen. Ondan ince bir patafix ile üstüne yapıştırabilirim.
    Ön tarafta push/pull H100i v2 üzerindeki Corsair SP'lerede tersinden takacağım Halosları.

Bir görüntüsünü gördüm nasıl gözükeceğine dair. Sıkıntı yok gibi duruyor.

Yani 3 fan mı yapsam 6 fanı da mı yapsam bilemedim.
    Ya 175Tl ya 350TL tutacak :D (3x140 + 3x120 fanlar için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 13 Mart 2019; 15:45:7 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.