Doğru seçenek. Ayrıca ön tarafa şu da oturuyordu yanlış hatırlamıyorsam. Stok olarak fanlar içten takılı geliyor. Önceki mesajlarda göründüğü üzere bizim P360 da fanları biz direk mesh içine takmıştık. Arkasına da bir dönem sizin öneriniz gibi filtre koymuştuk. teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı... SilverStone 14cm Mıknatıslı Siyah Fan Izgara ve Filtresi (SST-FF142B) | Teknobiyotik https://www.teknobiyotik.com/silverstone-14cm-miknatisli-siyah-fan-izgara-ve-filtresi-sst-ff142b.html#!prettyPhoto |
Phanteks P360A Mesh Kasa 1525TL (3. sayfa)
-
-
4lü paketi 300 lira civarı. Biraz araştırırsak muhtemelen daha iyi seçeneklerde çıkar.
amazon[4'lü Paket] 280 x 140 mm PC Kasası-Toz Filtre, Manyetik Çerçeve, Bilgisayar Vantilatörü, Toz Ağı PC Soğutucu Filtresi, Toz Geçirmez PVC Kapak, Izgaralar, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BNDL5574/?coliid=I152H787L2FM4A&colid=29ZY39078XLCX&ref_=list_c_wl_gv_cv_lig_pi_dp&th=1 -
Valla hayatımda hiç düşük kalite kasa kullanmamıştım. Zalman Z3 Plusla başladım (Bu çok kaliteli değildi ama idare ediyordu). Sonra CM Haf X kullandım, şuanda da MSI MPG Gungnir 110R kullanıyorum. Geçen hafta 2060i 3070e upgrade ettim. 2060i da arkadaş istedi. Hem tanıdıktan olur falan diye okey dedim. Pcden çok anlamaz. O yüzden gittim ben kurdum sistemini. Vento VG20A kasa kullanıyor temperli camlı. Kasayı bı kaldırdım, sanki tüy kaldırdım. O kadar hafifti. Temperli camının kalitesi çok düşük. Sacı o kadar ince ki, bizim akıllı vida kutusunu atmış. Kartı takmak için vidaya ihtiyacımız oldu. Bulamayınca başka vida alıp şarjlı tornavidayla sıktığım gibi delik genişledi. Bildiğiniz alüminyum folyo yani 😂. Camı çıkınca kasa 1-2 kilo anca gelir. Kasanın içinde gelen yükseltme vidalarından biri anakarta yapışmış, yalama olmuş. Anakartin vidasını çıkaramadık bu yüzden 20-25 dk uğraştık. Demem o ki arkadaşlar kasa önemli. Sistemden aldığınız kalite hissini direk etkileyen bir faktör. Kasa alırken ağırlığına vs dikkat edin. Sacı alüminyum folyo gibi kasalardan kaçının. Linkteki kasanın ağırlığı vs çok iyi bu fiyata. O yüzden bu kasayı diğer Gamebooster, Gamepower, Dragos gibi saçma sapan markaların kasalariyla bir tutmayın. Phanteks bu işin üstatlarindan. Bu arada reset tuşu yok demişsiniz de reset tuşuyla ne işiniz var arkadaşlar? 10 senedir kasa kullanıyorum, reset tuşunu son 3 senedir kullanıyorum. Neden derseniz, RGB rengini değiştireyim derken yanlışlıkla reset tuşuna basıyorum yerlerini karıştırıp Power tuşuna uzun basınca sistem kapanıyor zaten. Bu sebeple bence zaten gereksiz bir tuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 9 Aralık 2023; 15:24:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Fırsat: Zalman İ3 EDGE SERİSİ Cam Panel 4 Adet 12cm Beyaz Led Fanlı USB 3,0 Kasa amazonFırsat: Zalman İ3 EDGE SERİSİ Cam Panel 4 Adet 12cm Beyaz Led Fanlı USB 3,0 Kasahttps://www.amazon.com.tr/dp/B07KFQ591K?ref_=cm_sw_r_apan_dp_AX0S3GADK5MWCAV2SP2J&language=tr-TR
Bun da 4 fan var.Hangi daha iyi?
-
bu kasanın önü plastik demişler. phanteks metal ön ızgara.
-
Kasa sabah geldi kurulumu yaptım p350x ten mesh ön kapak için buna geçtim öncelikle kasalar ön kapak ve anakart tepsi haricinde aynı anakart tepsisi p360a da 1.5 cm kadar altta ve iyi bişey bence önde kendi fanları takılı üstte 2x14 cm corsair sp120 rgb pro egzoz fanda 12 cm corsair rgb pro taktım kalite zaten bildiğim kalite önde filtre yok arkadaşın dediği gibi üst filtre olursa ön kısma çok güzel olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 9 Aralık 2023; 21:11:43 > -
ekran kartını dikey koyabilmek için hangi parçaları almamız gerekiyor ekstradan acaba? bende şuan corsair icue 220t var, önü dümdüz cam olan modeli var, geçsemmi bilemedimde
-
Phanteksin birebir uyumlu kiti bu görselde ve kasa da kullandığım.. inventusPHANTEKS VERTICAL GPU KIT PH-VGPUKT_02 220 mm Slimline PCI-E x16 Riser Kablo kiti Aksesuar - inventushttps://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10410
Şu ürüne yakın zamanda baktım. İnceleyin uyumluluk konusunda iyi bakmalısınız.amazonEZDIY-FAB PCIe 4.0 GPU tutucu, grafik kartı tutucu, çoklu açı ayarlı, video kartı VGA destek kiti, PCIe 4.0 X16 Gen4 17 cm/6,69 inç yükseltici kablo, siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B096V4VR35?ref_=cm_sw_r_apan_dp_ATPRCW3VQ5R4VAD704YB&language=tr-TR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 9 Aralık 2023; 22:3:7 >
-
bu pahalı çözüm ama çok güzelde ayarlamasıda varmış,
bende pci-e riser var acaba ondan verim alabilirmiyim ve ona uyumlu soket varmıdır acaba? bulabilirmiyiz öyle birşey?
-
Arkadaşım bundan aldı. Kasasında uyum problemi oldu. Riser'ını kullanıyor sadece. Belki satmayı düşünür. @PanikAtak
Bu arada ülkemizde pci4 sadece riser bu fiyatlarda iken bu ürün kit olarak uygun fiyatlı.
Riser kablo değil sanırım, madencilerin kullandığı riserlardan anladığım kadarı ile. Güç filan beslemeli olanlardan???
-
evet madencilerin kullandığı riserlardan var elimde, ona uygun soket bulsam kasayı almaya niyetlenebilirim vallahi :)
-
İhtimal dışı gibi ama bir araştırın.
Ayrıca güç beslemek gerekiyor o kartları ve sadece x1 olarak anakart pci yuvasına bağlanabiliyor. Bir ekran kartına frenletmek olmayacak mıdır sizce?
Siz ana ekran kartınızı kullanacaksınız, 2. 3. bir kart takmak için kullanılan bir riser'dan medet ummamanızı tavsiye edebilirim sadece.
-
bencede medet ummamak lazım, vazgeçtim bu işten, masraf açıcak başıma, ilerde seneyeki zamanlarda daha müsait ortamım olursa tekrar düşünürüz artık, nasip diyelim.
-
1581tl den satışta, yine indirime girmiş, 2024 yılında bu kalite bu fiyata kaçmaz (bence). Geçen ay satın alanlar memnun.
-
Kasa araştırıyordum sizin konuyu hortlamanızla hemen aldım teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vertical gpu kitinin fiyatı kasanın fiyatının bi buçuk katı
-
Vertical GPU Kit arayanlar aynısı QP de daha uyguna mevcut. Ürün kodu PH-VGPUKT_02
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batikanciftci -- 7 Ocak 2024; 18:51:40 > -
ne gereği var ki dikey ara kabloya kasa parası vermeye
kasa güzel işte.
vidaları güzel sistem yapmışlar aslında, açılınca üstünde kalıyor kasanın güya ama sürekli sıkışıyor, zor söküp takıyorum. bu fiyata da bundan iyisi olmaz herhalde diyorum.
-
Siz yazınca görüp aldım. Konuyu canlandırdığın için teşekkürler hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkayp -- 8 Ocak 2024; 12:52:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X