inventus PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11303#Bu fiyata alabileceğiniz en kaliteli kasa olabilir |
Phanteks P360A Mesh Kasa 1525TL
-
-
Uyuzlar öne sadece 2 fan koymuşsun bari egzoz (nasıl yazılıyor len bu) fanı olarak bir fan daha koy.
Bu arada daha önce kullandım, küçük kalibredeki kasaların içinde çok kaliteli...
-
Bu fiyata çakma markalar satılıyorken, çok iyi fırsat ihtiyacı olana...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 5 Aralık 2023; 18:4:45 > -
ben antec nx292 beyaz aldım 4 fanlı, beyaz isteyenler onu alsın siyah isteyener bunu alsın
-
Yedeğe aldım valla, artık bir iki sene dolapta yatırır sonra satarım:)
-
Geçen yıl aralıktan beri kullanıyorum. Çok şık ve sade ce kaliteli bir kasa. İhtiyacı olan düşünmeden alsın derim.
not: geçen yıl bile anca şu an ki fiyata geliyordu
-
Bu fiyata bedavadan daha ucuz bu kasa.
-
bu kasa mid tower mı oluyor?
bendeki kasadan 5-6 cm daha küçükmüş!
usb girişlerinin üzerinde sürgülü kapak var bendeki kasada da, ortam tozlu olabiliyor, o sürgü çok iyi oluyor. bu 360a kasada usb girişleri toz yutmaya müsait olmasa alacaktım ama çok kafa karıştırdı bu.
ek: kargo ile 1570 lira, kasa 1520 lira. tek çekim fiyatı.
madem fırsat gelsin bakalım. umarım sağlam gelir de kargoda mı yamuldu kırıldı yoksa iade gelen mi gönderildi diye kavga etmeyiz. kasayı beğenirsem bendekini köye bırakırım orda kullanılır bari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 6 Aralık 2023; 11:58:8 > -
Bu ay çok açıldım yoksa kaçırmazdım, bu fiyata Çinden getirilen peynir tenekesi kasaları satıyorlarken Phanteks kalitesi kaçmaz.
-
Teşekkürler aldım (1) Adet. MSI 100R var şuanda ancak bunu ben zamanında 750TL'ye almıştım fakat çok geçmeden bir anda tamperli camında çatlaklar oluştu daha sonra atmak zorunda kaldım, ardından Argb çoklayıcı bozuldu, ardındanda ön tarafındaki 1 tane fan bozuldu tek fan çalışıyor kısaca garantisi bitene kadar kasa kendini bitirdi.. Kasım indirimlerin tamamında hep MSI indirimleri vardı bilerek ve isteyerek almadım bu iyi denk geldi.
Alacak olanlar için kargo ücreti dahil 1574'e geliyor bilginiz olsun
-
Sistem özellikleri ne? merak ettim cougar sıvı soğutma falan görünce
-
Hocam ön mesh panel metal mi?
-
plastik olamaz herhalde hocam.
Materials: Steel Chassis, Tempered Glass :
www.phanteks.comPhanteks Innovative Computer Hardware Designhttps://www.phanteks.com/Eclipse-P360A.htmlyorumlarda Reset tuşu yok kasada demişler. üstünde 3 tane tuş var, power tuşu hariç iki tuş daha var ama rgb led kontrol falan diyor biri o sanırım ya da ikisi de onunla ilgili !
-
Sonradan baktım biraz metal sanırım hocam üstteki 2 düğme rgb ile alakalıdır. Ön kısımda filtre olmadığı ve mesh kısmın ince biraz esnek bi yapıda olduğu falan yazılmış amazon yorumlarında bu fiyata alınır bence
P350X kullanıyorum ön kısım mesh olmadığından kapak açık kullanıyorum buna geçsemmi diye kararsız kaldım kaliteden yana şüphem yok
-
Bu sene Mart ayında bu kasayı almıştım. Renkli ışık özelliği kasanın üstündeki tuşlardan kapatılamıyor. (Üzerine çok düşmedim ne yaptıysam kapanmadı) Rengarenk olan modunda kullanıyordum artık kullanmıyorum. Renk her değiştiğinde hafif bir devre sesi çıkartıyor, bu rahatsız ediyor. O yüzden tek renk modunda kullanıyorum, problem kalmadı.
-
evet hocam metal, ürün çok kaliteli
-
hocam usb girişlere yakın olan tuşa 2 saniye basılı tutun komple kapanıyor, ben kapalı kullanıyorum, fotoğraf için açmıştım
-
ben yazacaktım diğer arkadaş yazmış. bende de phanteks p400a var onda bir süre basılı tutunca kapanıyor.
-
Teşekkür ederim hocam belki böyle kapalı kullansam arada açsam ışıkları bozulmazdı. Garantisi falan var ama uğraşılacak mesele değil.
-
Ben kasa alınca ışık kablolarını söküp kullanıyorum, kafa rahat. Power tuşunun ışığını bile takmadım.
Ram kiti RGB, programını indirip ışıklarını kapattım, sadece ilk açılışta yanıyor sonra Windows açılırken sönüyor.
Klavye gaming olunca o da ışıklı, kapatıyorum onu da.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Valla hayatımda hiç düşük kalite kasa kullanmamıştım. Zalman Z3 Plusla başladım (Bu çok kaliteli değildi ama idare ediyordu). Sonra CM Haf X kullandım, şuanda da MSI MPG Gungnir 110R kullanıyorum. Geçen hafta 2060i 3070e upgrade ettim. 2060i da arkadaş istedi. Hem tanıdıktan olur falan diye okey dedim. Pcden çok anlamaz. O yüzden gittim ben kurdum sistemini. Vento VG20A kasa kullanıyor temperli camlı. Kasayı bı kaldırdım, sanki tüy kaldırdım. O kadar hafifti. Temperli camının kalitesi çok düşük. Sacı o kadar ince ki, bizim akıllı vida kutusunu atmış. Kartı takmak için vidaya ihtiyacımız oldu. Bulamayınca başka vida alıp şarjlı tornavidayla sıktığım gibi delik genişledi. Bildiğiniz alüminyum folyo yani 😂. Camı çıkınca kasa 1-2 kilo anca gelir. Kasanın içinde gelen yükseltme vidalarından biri anakarta yapışmış, yalama olmuş. Anakartin vidasını çıkaramadık bu yüzden 20-25 dk uğraştık. Demem o ki arkadaşlar kasa önemli. Sistemden aldığınız kalite hissini direk etkileyen bir faktör. Kasa alırken ağırlığına vs dikkat edin. Sacı alüminyum folyo gibi kasalardan kaçının. Linkteki kasanın ağırlığı vs çok iyi bu fiyata. O yüzden bu kasayı diğer Gamebooster, Gamepower, Dragos gibi saçma sapan markaların kasalariyla bir tutmayın. Phanteks bu işin üstatlarindan. Bu arada reset tuşu yok demişsiniz de reset tuşuyla ne işiniz var arkadaşlar? 10 senedir kasa kullanıyorum, reset tuşunu son 3 senedir kullanıyorum. Neden derseniz, RGB rengini değiştireyim derken yanlışlıkla reset tuşuna basıyorum yerlerini karıştırıp Power tuşuna uzun basınca sistem kapanıyor zaten. Bu sebeple bence zaten gereksiz bir tuş.
|
Benzer içerikler
- phanteks t30
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- epson l3260 yorumlar
- a101 canon yazıcı
- terabox güvenilir mi
- telegram indirim kanalları
- siber pazartesi
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X