inventus PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11303 |
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS 2036,26TL
-
-
paylaşım için teşekkür ederim hocam 6 aydır indirimde bu ürün yanlış anlamayın 6 aydır indirimde diye yazdığımı konuyu baltalamak için yazmıyorum bende bu üründen aldım fakat açmadan satmaya karar verdim 1800 liraya kadar indim fakat halen alıcı çıkmıyor
-
Merhaba bilgim yoktu uyarı için tşk ederim.
Aslında markayı pek bilmiyorlar ondandır muhtemelen.
Aynı kasadan almıştım kasanın vidaları bile çelik o derece kaliteli yani.
-
ürünü kullanmadan satma nedenim elimdeki soğutucu ile sıkıntı olabileceğini düşünmüş olmam sizde aynısı varsa deneyimlerinize göre sıkıntı olurmu yüksekliği soğutucunun alan olmaz ise kullanacağım olmadı sıvı soğutucu alırım bir tane
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 28 Mayıs 2024; 23:2:53 >
-
Attığınız fan 160mm boyutu var phanteks kasanında max desteklediği 160mm olarak geçiyor.
Kağıt üstünde baktığımızda sorunsuz kullanabilmeniz lazım.
-
Sıfıra sıfır girecek duruyor Venom.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arseyus KYTECHNGAMING cevaplarınız için teşekkür ederim kasa satılmaz ise deneyeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 29 Mayıs 2024; 4:4:27 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X