Şimdi Ara

Phantom Bow Görevi / Phantom operative assisgnment Çözüldü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
8.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her haritada bir tip mi dogtag var yoksa karisik sansimiza ne cikarsa mi? Mesela anladigim kadariyla hangar 21de 7 tane nokta var ama dogtag sayisi 4 ya da 5 galiba. Bi haritaya girip tüm dogtagleri bulabilirmiyiz? Bu işi pek anlamadim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustiua M kullanıcısına yanıt
    Her final stand haritasında farklı bir tane var dört taneyi toplatınca 5. açılıyor ben şansıma hangar 21 girdim oyunun bitmesine 70 ticket civarı birşey vardı ilk baktığım yerde buldum 5 dk içinde sonra hepsini toplamak istediğim için hammerhead girdim 2-2.5 saat baktım yok o noktalarda belli aralıklarla rastgele birinde çıkıyor ama genelde sen gitmeden alıyorlar sonuçta bir tek sen aramıyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl bir zorluk böyle
  • sscarecroww kullanıcısına yanıt
    Kardes o zmn bunun icin en güzel hareket 0 oyuncu ile baslayan serverlarda aramak. Ya da bos bi haritaya 4 arkadas girip oyunu baslatip dogtag avi yapmak

• çok çok zor bu görevi yapmak.

• Ben az önce hammerhead deli dog tagide buldum phantom bow ile Tdm girdim doğduğum an kutu önümde duruyordu Şansa bak 2 tane kaldı benim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar en az 4 kişi olup boş bi serverda arayalım birisi bulunca diğerine haber versin bi saat sürmeden alırız asigmentleri ne dersiniz.
  • mujdatsayar744 kullanıcısına yanıt
    Öyle olmuyor o iş bir kişi alınca kayboluyor haber verip gelin sizde alın olmuyor 4 kişi aramanın tek avantajı Server sakin olur çıkanları Siz alırsınız birde bugün bişey farkettim dog tag Hunt serverlarında aramayın herkes onları aradığı için zor oluyor çıkanı hemen alıyorlar ama normal serverlarda millet çatışmaktan pek bakmıyor dog tag lere orda çıktığı yerde duruyor genelde o yüzden normal serverlara girip çıktığı yerleri kontrol etmek çok daha mantıklı

• Dün gece aldım bende yardım isteyen varsa ekleyebilir birlikte dogtag arar bow almasına yardım ederim.origin iquana91
  • iquana kullanıcısına yanıt
    benim battlelogum budur hocamhttp://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/scheenter744/stats/863131196/pc/ nasıl buluyorsun dünden beridir arıyorum bulamadım valla
  • mujdatsayar744 kullanıcısına yanıt
    valla pis iş
  • valla bi 4 kişi olalım yahu şu işi bitirelim var mısınız?
  • Bunlar premium dogtag bence yeni premium takviminde dagitilabilir belli olmaz tabi

• Öncelikle zahmet edip anlattığın için teşekkürler çok iyi oldu ama benim için çok zor bir görev online arkadaş buşmak zor
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    ben ve bi kaç arkadaş online şuan online misin battlelog linkini atar mısın
  • http://imgur.com/a/hzBRN şuda güncel haritalar faydalanmak isteyen olursa, ilk mesajada eklenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiua

http://imgur.com/a/hzBRN şuda güncel haritalar faydalanmak isteyen olursa, ilk mesajada eklenebilir.

Güncelledim teşekkürler.
  • En alttaki açıklamaları mutlaka okuyun. benim gibi tek başınıza boş haritada tag aramayın.
  • chaos7 kullanıcısına yanıt
    Bu iş şans işi dün 2 saat aradım bişey çıkmadı. Sonra kimsenin olmadığı bi hammerhead'e girdim baktığım 3. noktada künyeyi aldım bi daha da aramayı düşünmüyorum gıcık bişey 4 künyeli ekibimi toplayıp ineceğm ama phantom prospecti bitirmem lazım önce :)
  • mustiua M kullanıcısına yanıt
    Benim iş sadece bir adet tag bulup 4 kişilik ekibe dahil olmaya kaldı ki bana achiv.ler daha kolay geliyor en azından eğlenceli...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.