Şimdi Ara

Phantom Bow Görevi / Phantom operative assisgnment Çözüldü (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
8.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 saat ya sürdü sürmedi. hangar 21 de bulduğum tag ile gittim asansöre. zaten millet kamp kurmuş oraya. tagi bulun gerisi kolay
  • Kaç gündür arıyorum bulamadım bir tane dogtag.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali87

Kaç gündür arıyorum bulamadım bir tane dogtag.

kardeşim 2 adet dogtrag buldum örnek hammerhead içinhttp://www.youtube.com/watch?v=krknuC5RKDQ açtım video olarak 2 monitorümden bf mav aldım video yapan arkdaş e gitti tüm lokasyonlearına gittim,mav ile yüksekten 20 metreye kadar kutular görünür durmda ve ilk 10 dakika cıkmıyor mav ile taradım,yaşayan b,iri olarak söylüyorum mav lokasyonların cok yanına gitme elemanlar anlayıp senden önce davranıyorlar,kunyen elden gidiyor 3 kere künye kaybetim şimdi sadece giants ve whiteout eksik k/d toplayıp aramaya devam edeceğim,seri tamalamak amac hadi kolay gelsin şimdiden.

Not:PHANTOM OPERATIVE kunyesi olanlar easter egg künye gerek duymadan diğer arkadaşlar gizli odaya gidebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MONOKUMA-CHAN -- 10 Ocak 2015; 16:51:59 >

• gardaşlar bişiy sorucam bu phantom bow oyunda iş yapıyormu hani sırf hava içince çok kasmıcam akışına bırakıcamda canımda istemiyor değil hani fakat ben phantomla gezerken herif aek le falan önüme çıkıp anında yapıştırısa felan deli olurum :D bow iş yapıyormu alan arkadaşlar hani iş bilekte bitiyorda sizce sırf hava mı gideri varmı
  • que 123 Q kullanıcısına yanıt
    Tam bir tırt

BF3'teki XBOW gibi tak diye atsa sorun değil de böyle bir germe süresi olduğundan o aekli adam seni kevgir ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: que 123

gardaşlar bişiy sorucam bu phantom bow oyunda iş yapıyormu hani sırf hava içince çok kasmıcam akışına bırakıcamda canımda istemiyor değil hani fakat ben phantomla gezerken herif aek le falan önüme çıkıp anında yapıştırısa felan deli olurum :D bow iş yapıyormu alan arkadaşlar hani iş bilekte bitiyorda sizce sırf hava mı gideri varmı

Olsada olur olmasada olur. Bende olsada kullanmam.Haritalarda bow kullananlar benim ekmeğime yağ sürüyor gerçi. Metro locker gibi haritalarda sadece bow ile takılanları bowling labutu gibi yıkıyorum. Gol magnum rifle' ım ile :)
  • 5 gündür uğraşıyorum 2. gün buldum alırken öldürüp aldılar. 3.gün buldum bugda kalmış kutu açılmıyo.Az önce buldum aldım alındı dedi sevindim çıktım oyundan hadiiii battlelogda yok neyse dedim girdim sw ye yine aynı yerde duruyo gittim kutuyu açtım bu seferde almıyo tam kafayı yiyordum ki battlelog düzeldi gelmiş künyem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Itachi.

5 gündür uğraşıyorum 2. gün buldum alırken öldürüp aldılar. 3.gün buldum bugda kalmış kutu açılmıyo.Az önce buldum aldım alındı dedi sevindim çıktım oyundan hadiiii battlelogda yok neyse dedim girdim sw ye yine aynı yerde duruyo gittim kutuyu açtım bu seferde almıyo tam kafayı yiyordum ki battlelog düzeldi gelmiş künyem :D

Aldıktan sonra round bitine kadar bekleyin yoksa olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia

quote:

5 gündür uğraşıyorum 2. gün buldum alırken öldürüp aldılar. 3.gün buldum bugda kalmış kutu açılmıyo.Az önce buldum aldım alındı dedi sevindim çıktım oyundan hadiiii battlelogda yok neyse dedim girdim sw ye yine aynı yerde duruyo gittim kutuyu açtım bu seferde almıyo tam kafayı yiyordum ki battlelog düzeldi gelmiş künyem :D

Yok hocam geldi künye valla şuan takılı :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia

quote:

Yok hocam geldi künye valla şuan takılı :D

bazen round bitince künye geliyo ama gelmediği de olabiliyor.

• Beyler ben 3 gundur arıyorum ve hala dog tag bulamadım yardımcı olabılen varsa cok sevınırım. Kafayı yıycem en sonunda!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    Özgü® Hocam burada güncel haritalar var. Lokasyonlarda değişimler ve ilaveler var. Haritaları güncellerseniz arayan arkadaşların işleri kolaylaşır. İlk resimdeki kılavuzda önemli bilgiler var.
    Mesela,
    serverda 4 kişi olmadığında dog tag lar spawn olmuyor.
    4. kişi girdiği anda (maçın başlama anı) ilk dog tag 10 dk. sonra spawn oluyor.
    Bulunan her dogtag tan sonra yeni dog tag 10 dk sonra spanw oluyor.
    Dogtag lara silah ile ateş edilirse yok edilmiş oluyor. sadece bıçakla vurulacak.(dog tag aramak için ilk girdiğimde ilk baktığım noktada dogtag vardı ve ben ateş ettim. siz sakın yapmayın)
    Bir dogtag kutusunu bıçak ile açtığınızda almak için 60 saniyeniz var alamazsanız yok edilmiş olur.
    MAV kullanarak arayanlar için; dogtaglar sadece "whiteout" ve "hammerhead" te beyaz olarak parlıyor. "Hangar" ve "karelia" da parlamıyor. Bu haritalarda silahin altına flaş takarak arama yapabilirsiniz, nispeten işiniz kolaylaşır.
    Bir dogtag bulup aldığınızda serveri terkedebilirsiniz. Dog tag hesabınıza maç bittikten, battlelog yayınlandıktan sonra gelir.
    Bulunduğunuz serverde biri dogtag bulursa "Achivement" sesi duyarsınız. 10 Dk. sonra yeni dogtag spanw olacaktır.
    Ben Hangar21 de buldum sonunda.
    Arayan arkadaşlara kolaylıklar.
     Phantom Bow Görevi / Phantom operative  assisgnment Çözüldü  Phantom Bow Görevi / Phantom operative  assisgnment Çözüldü  Phantom Bow Görevi / Phantom operative  assisgnment Çözüldü  Phantom Bow Görevi / Phantom operative  assisgnment Çözüldü  Phantom Bow Görevi / Phantom operative  assisgnment Çözüldü
    ALINTIDIR, Kaynak,
    http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/2o40ux/final_stand_dogtag_locations_v3/

• quote:

Orijinalden alıntı: namco

Özgü® Hocam burada güncel haritalar var. Lokasyonlarda değişimler ve ilaveler var. Haritaları güncellerseniz arayan arkadaşların işleri kolaylaşır. İlk resimdeki kılavuzda önemli bilgiler var.
    Mesela,
    serverda 4 kişi olmadığında dog tag lar spawn olmuyor.
    4. kişi girdiği anda (maçın başlama anı) ilk dog tag 10 dk. sonra spawn oluyor.
    Bulunan her dogtag tan sonra yeni dog tag 10 dk sonra spanw oluyor.
    Dogtag lara silah ile ateş edilirse yok edilmiş oluyor. sadece bıçakla vurulacak.(dog tag aramak için ilk girdiğimde ilk baktığım noktada dogtag vardı ve ben ateş ettim. siz sakın yapmayın)
    Bir dogtag kutusunu bıçak ile açtığınızda almak için 60 saniyeniz var alamazsanız yok edilmiş olur.
    MAV kullanarak arayanlar için; dogtaglar sadece "whiteout" ve "hammerhead" te beyaz olarak parlıyor. "Hangar" ve "karelia" da parlamıyor. Bu haritalarda silahin altına flaş takarak arama yapabilirsiniz, nispeten işiniz kolaylaşır.
    Bir dogtag bulup aldığınızda serveri terkedebilirsiniz. Dog tag hesabınıza maç bittikten, battlelog yayınlandıktan sonra gelir.
    Bulunduğunuz serverde biri dogtag bulursa "Achivement" sesi duyarsınız. 10 Dk. sonra yeni dogtag spanw olacaktır.
    Ben Hangar21 de buldum sonunda.
    Arayan arkadaşlara kolaylıklar.
     Phantom Bow Görevi / Phantom operative  assisgnment Çözüldü  Phantom Bow Görevi / Phantom operative  assisgnment Çözüldü  Phantom Bow Görevi / Phantom operative  assisgnment Çözüldü  Phantom Bow Görevi / Phantom operative  assisgnment Çözüldü  Phantom Bow Görevi / Phantom operative  assisgnment Çözüldü
    ALINTIDIR, Kaynak,
    http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/2o40ux/final_stand_dogtag_locations_v3/

Ekledim teşekkürler

• ben 2 gün aradım bulamadım. sonra bu hileyi buldum. kurdum 5 dk sürmedi bulmam. kasmayın hiç bence

https://www.youtube.com/watch?v=FIjBkjp2jwM
  • arkadaşlar okun çok daha kolay bi yöntemi var ben öylelikle açtım oku ama bu dog taglerde birin buldum kutuyu bıçakla kırdım dogtag göründü ama alamadım nedense. acaba premium mu olmak gerekiyor dog tagleri alabilmek için
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.