Peki item olarak ne önerirsiniz arkadaşlar ? (STR bir karakter için)
Hangi rolde ve oyunun hangi dakikalarında olduğu önemli,str heroları öldürmesi çok kolay zaten pl'nin 3-4 saniye içinde manasız da kalırsın.Blink olur,slowunu dodgeleyip kaçabilirsin.
Huskar ile oynadığım için hep, str 'yi sordum. Sanırım dediğin gibi yapılacak tek şey Blink veya Shadow Blade kullanıp ortalıktan yok olmak bu herife karşı :)
Ya tek başına yakalanan hiç bir heronun şansı yok pl karşısında omni bile olsa diffisual le siler gene keser.Highgroundda def yapıp kesmeye bakarsın enigma-ember gibi def heroları alırsınız.Bir de hex kasan ya da olan biri olur yeter.
pa alıp x4 battle furry ve mkb. isteyenlere seri oyunlarımı göndereyim izlesinler hehe
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
Arkadaşlar oyunda karşıma çıkmasından en nefret ettiğim karakter. Allah aşkına söyleyin nasıl alt edebilirim bunu ? Huskar ile oynuyorum, milyon taneye bölünüyor. Hangisine vursam o değil. Tam buluyorum, görünmez olup bi daha çoğalıyor.. Ne yapmalı buna karşı ?
kardeş Axe al ayaklarını uzat oyun boyu Azraili olursun Lancer'ın 0 mana ile counter
eskisi gibi değil pl artık abartmayın eski pl daha iyiydi artık ilziyonlar anında ölüyor en iyisi alın bi kunkka yada ember keyfinize bakın
Medusa ulti-Gyrocopter E skili-Early gamede Slardarın ultisi baya bi işinizi görür.Benim favorim slardar 6 olduktan sonra ulti + dagger öldürmeden bırakmam.
sven+battlefury+daedalus yetiyor genelde aşırı kasmadıysa pl
alan skilli olan yani ilüzyonlara bölününce hangisinin gerçek olduğunu anlayabileceğin skilli olan hero pickle veya direk silencelayarak bölünmesini engelle. burst damage da işini görür
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme