Şimdi Ara

PHANTOM LANCER 'A KARŞI NE YAPMALI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda karşıma çıkmasından en nefret ettiğim karakter. Allah aşkına söyleyin nasıl alt edebilirim bunu ? Huskar ile oynuyorum, milyon taneye bölünüyor. Hangisine vursam o değil. Tam buluyorum, görünmez olup bi daha çoğalıyor.. Ne yapmalı buna karşı ?

• Antisi olduğu skill varda yinede sıkıntı arkadaş daha deminki oyunda olduğu gibi :D. Oyunda timber olmasa zor halt ederdik. Ancient app. almıştım anca idare ettik
  • Bir PL yi early de rahatsız edip kastırmamak çok zor olmasa gerek.Tabii oynadığınız mmr yi bilmeden yorum yapmakda sağlıklı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Seer
  • Bir yerden sonra sadece ember ve eartshaker ile counterlamak mümkün.
  • Earthshaker, Ember Spirit, Sven, Timbersaw ... Alan damage ve stunu olan herolar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sven e fury deadlus ve assul
  • ember karşısında ezim ezim eziliyor :)
  • Teşekkürler, E.S. deneyeceğim.
  • ben tflerde pl yi takip ediyorum sürekli gerçek pl hangisiyse ona abanıyorum ssde veriyorum zorluyor ama pl yi yoketmeden tf girersek genelde takım pert oluyor.
  • Oyun başı Poor Man's Shield yada Vanguard,ileride tf'lerde Crimson.Sadece gerçeği canını azaltır crimson aldıktan sonra.Zira 50 üstü hasar verebilecek ilüzyon için 320 base damage gerekli.Buda imkansız olduğundan rahatlıkla hangisi olduğunu öğrenip silence ile çok kasmadıysa kolaylıkla öldürebilirsin.
  • updateden sonra pl bayağı düştü. kastirirsaniz yine tehlikeli ama eskisi gibi değil artık.

• Bence update plye iyi geldi daha güçlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: mattiadestro

updateden sonra pl bayağı düştü. kastirirsaniz yine tehlikeli ama eskisi gibi değil artık.

Bence daha güçlü oldu.İyice kanser oldu
  • Noob her yerde noob, devamlılığı olan karaktere tek skille dayalı counter, hmmmm güzel kafa...

ember veya sven en temizi, bf çıkılan phantom assasinde fena gitmez.
  • Slarkda olabilir gerçeğine vurdukça essence çalıyorsun zaten gerçeği bulmak en kolayı gibi ilizyonlar 2 tane arkada kalıyor,gerçeği öne doğru atlıyor.
  • Peki item olarak ne önerirsiniz arkadaşlar ? (STR bir karakter için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Peki item olarak ne önerirsiniz arkadaşlar ? (STR bir karakter için)

Hangi rolde ve oyunun hangi dakikalarında olduğu önemli,str heroları öldürmesi çok kolay zaten pl'nin 3-4 saniye içinde manasız da kalırsın.Blink olur,slowunu dodgeleyip kaçabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XT9

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Peki item olarak ne önerirsiniz arkadaşlar ? (STR bir karakter için)

Hangi rolde ve oyunun hangi dakikalarında olduğu önemli,str heroları öldürmesi çok kolay zaten pl'nin 3-4 saniye içinde manasız da kalırsın.Blink olur,slowunu dodgeleyip kaçabilirsin.

Huskar ile oynadığım için hep, str 'yi sordum. Sanırım dediğin gibi yapılacak tek şey Blink veya Shadow Blade kullanıp ortalıktan yok olmak bu herife karşı :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.