Şimdi Ara

P90 ve Scara karşı ne yapmalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler daha 1 ay oldu csgo alalı FPS türlerinde pek iyi değilim zaten fakat turnuvaları izlerim stream izlerim rehber videolara bakarım falan geliştirmeye çalışırım kendimi. Şimdi Altın Nova 4 oldum işte ne kadar iyi ne kadar kötü bilmiyorum Mesela geçen el karşımıza 5 türk geldi ilk 2 elde ezdik adamları 3. elden itibaren hepsi beraber P90 almaya başladılar. Birden adam giriyor içeri zıplaya zıplaya taraya taraya ateş ediyor mermisi de bitmiyor o sıra ölüyorum. Uzakta olsak ve eğilmiş olsam bile adama zar zor 2-3 vuruş yapabiliyorum ona da ölmüyor. Mesela internette bakıyorum adam p90 almış sol tık basılı geliyor karşısına çıkar çıkmaz hs basıp öldürüyorlar herifi ama ben o kadar iyi değilim maalesef Adam sürekli hareket halindeyken zıplarken falan tutturamıyorum ama o tutturabiliyor o silah ile. Scar ap ayrı bir şey zaten benimle aynı lig arkadaşım güzel awp kullanır o alabiliyor ama ben o kadar iyi değilim hiç şansım kalmıyor. AWP alan birisinin karşısına çok rahat çıkabiliyorum sağa doğru gidiyorum birden durup eğiliyorum sola doğru gidiyorum ateş ederken sağa basıp durduruyorum kendimi falan ama Scar kullanan kişinin birçok vuruş şansı var

Edit: aslında basit eğlence 5 vs 5 olsa rank girmem ama 10 vs 10 hiç zevk alamıyorum her yerden birileri çıkıyor her yerden bomba geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 4 Temmuz 2015; 17:22:48 >

• P90/Mac-10 gibi silahlar(SMG) için iki önemli madde var:
    1)Pozisyon: SMG serisine karşıysanız mümkün olduğunca uzak durun. Mesela Dust2'de kapıyı yakın tutmak yerine pit yada long tarafından çaprazdan tutun, gerekirse plant'e kadar çekilin ve yine uzun savaşı tercih edin
    2)Silah: Anladığım kadarıyla AWP kullanmıyorsunuz, durum böyle olunca SMG serisine karşı elde kalan tek yöntem tüfekler. Oyunun asıl tüfekleri olan M4/AK silahları çalışma ve uzmanlık gerektiren silahlar, atölyedeki özel mapler ile bu silahlara çalışmanızı tavsiye ediyorum. Benim tercihim ise sprey yapmayı sevmeyen birisi olduğum için AUG/SG553. Son güncellemeden sonra AUG ile M4A1-S arasında sadece $100 olduğu için AUG'u tercih ediyorum ve uzaktaki kişileri avlamak oldukça kolay oluyor. Ama bu silahların sprey pattern'leri çok zor ve kontrolü kaybetmek çok kolay (özellikle son 10 mermide).

Auto-sniper'lar için yöntemler değişebiliyor. Direk çatışma isterseniz tek vuruşta HS ile öldüren silahları alacaksınız öncelikle. (AK47/SG553 gibi M4'ler 91 vurur AUG 97) Ardından zor kısım; çok keskin aim ve anında HS. Bunun dışında hızlı peek yapıp AWP ile vurma yolu var. Bunlar da olmazsa sis+flash ile dürbün açıldığında yavaş kalacağı yerlere kadar mesafeyi kısaltmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLVoXxX99 -- 4 Temmuz 2015; 17:38:08 >

• P90'a karsi yapacak bir sey yok o seviyede sen de alacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • p90'a karşı uzak duracaksın yakın mesafede 3 4 mermide ölüyorsan uzakta sana 6 7 isabet ettirmesi gerekir ve bunun yanında oyunda her zaman çelik yelek alacaksın yoksa sana her mermi değdiğinde aimin kayar karşındakini vuramazsın.Scar ve awp oynayanlara karşı ise seninde hızlı ve aiminin iyi olması gerekir çünkü scar ve awp kullanan oyuncular genelde uzakta bekledikleri için sprayle karşındakini vurman daha zor.Oyunda tecrübe kazandıkça aimin gelişir ve awp ile scar kullanan oyuncuların olduğu yerlere ezbere çıkıp sıkarsın
  • Kendi sağında doğru sadece D basarak hızlı kayacaksın ve adam fareyi çeviremeyip klavyesine çarpacak yada mousepadi bitecek. Adam çok iyiyse P90'a karşı yapacak bir şey yok. Valla sevmiyorum ama ben inferno girersem hep P90 alıyorum. Biraz kendine güvenmeyen insanlar P90 ve Scar kullanıyor. Bende bilmediğim bölümlerde adam gördümmü panik atak yapıyorum ve P90'la yırtıyorum çoğukez.

Yani P90 ve SCAR'a karşı yapacak çok şey yok ama en iyi çözüm kendinden emin ve erkek gibi oynayan adamlarla oynamak. Bazı topluluk sunucularında bu silahlar engellenmiş durumda. Bana kalsa M4 ve AK 47'den başka silah olmayan bölüm kurmak istiyorum aslında.
  • face it girersen ranked girmek zorunda kalmazsın hem haritaları ögrenirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.