Bildirim
PhantomL0rd Tutuklandı!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tw.tter araştır google docs a gir yazıo -
ifadesini alcaklar , bu gece misafirimiz hesabı sdfsdfh , vent konusması yüzünden bide heriflerin izini bulmaya calıscaklar falan abartılcak bişey yokquote:
Orijinalden alıntı: ilgincbisey
Bu mesaj silindi. -
quote:
Orijinalden alıntı: murderyamf
ifadesini alcaklar , bu gece misafirimiz hesabı sdfsdfh , vent konusması yüzünden bide heriflerin izini bulmaya calıscaklar falan abartılcak bişey yok
vent konuşmas????? -
ventte bunu yapan adamlarla konustu,subların sorularını sordu falan,niye yapıyosunuz olayınız ne falan hesabı,herifler sırf t4şşak için falan tarzında özetlediler olayı -
why cops why diyerekten açar streami yarın bişey olmaz ^.^quote:
ventte bunu yapan adamlarla konustu,subların sorularını sordu falan,niye yapıyosunuz olayınız ne falan hesabı,herifler sırf t4şşak için falan tarzında özetlediler olayı -
dh dedektifleri toplanmış..quote:
Orijinalden alıntı: Mero the Bro
why cops why diyerekten açar streami yarın bişey olmaz ^.^
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Mero the Bro
why cops why diyerekten açar streami yarın bişey olmaz ^.^
Alıntıları Göster
Aklima gelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay With Me -- 31 Aralık 2013; 3:02:05 >
-
adam şuanda evde çayını yudumluyorquote:
Orijinalden alıntı: Stay With Me
Aklima gelen.
Alıntıları Göster
-
[7:15PM] PhatomL0rd AFK. A moderator of the stream said "The cops were called to his house for a hostage situation".quote:
ventte bunu yapan adamlarla konustu,subların sorularını sordu falan,niye yapıyosunuz olayınız ne falan hesabı,herifler sırf t4şşak için falan tarzında özetlediler olayı
[7:25PM] Even the Twitch staff are concerned now. They are on PhantomL0rd stream chat and banning whoever post disclosed information such as DOX.
[7:28PM] PhantomL0rd confirmed the cops are at his home. Screenshot proof
[7:35PM] Stream is OFFLINE. About more than 140,000 viewers have been spectating the stream.
-
quote:
Aklima gelen.
Bune lan yalandır bu bune Swat mı basmış evi
-
-
http://www.ign.com/articles/2013/12/31/hacker-group-derp-takes-down-multiple-online-gaming-serversquote:
Orijinalden alıntı: Mero the Broquote:
Aklima gelen.
Buna çok gülmüştüm
Alıntıları Göster
-
sevmiyordum zaten. -
Lütfen terbiyenizi takınınız efenim burası yaş ortalaması 25 olan çok elit bi lol forumudur şikayet edildiniz -
Ben hiçbişey anlamadım. Olay ne ? Silahlı örgütmü kurmuşlar -
quote:
Orijinalden alıntı: 1nvdr
Ben hiçbişey anlamadım. Olay ne ? Silahlı örgütmü kurmuşlar
Ayakkabı kutusunda milyonlarca Pax Skin kodları çıkmış -
Yolsuzluk operasyonu 2.dalgadan tutuklandı beyler.
Kesin bilgi,yayalım. -
phantomlordun oyle hayranlari varki, direkt basarlar orayi
bu derpte cani falan sklms galiba her seyi hackliyor, sarhos herhalde -
Hack olaylari var ve birisi de hakir okan fotografini koymamis.
Benzer içerikler
- shaco replikleri
- troll nickler
- pre ne demek
- permadan nasıl kurtulurum
- rekt ne demek
- lol kaç gb
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X