< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 27 Eylül 2019; 13:11:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 27 Eylül 2019; 13:11:42 > |
Ulan şu olay ABD'de yaşansaydı adamın hayatı belgesel olurdu, her yerde boy boy gururla sergilerlerdi, fakat bizim milletin işi gücü böyle adamları unutup diğer adını andığın şahıs gibi tasmasından tutulanları göğe çıkartmaktır.
|
pentagram metal muzigin ilk gruplarindan dinlemistim ingilizce bir kac parcasini
allah rahmet eylesin bizim icin sehit gazi olan tum askerlerimizden allah razi olsun mekanlari cennet olsun topraklarimizdan kan fiskiriyor . |
Lisede ülkücü boş tiplerle çok kavga ederdik. Bizim de müzik grubumuz vardı ve buna kıl olurdu bu tipler. Büyük ihtimalle aşık oldukları kızlar bize ilgi duyuyordu o yüzden, bilemicem artık. Neyse bunların da başında bir tane iri yarı lise reisi vardı. En çok bununla kavga ederdik. Biz de tabi nispeten solcu olarak tavır alırdık. Ben üniversite bittikten sonra usta birliğimin Van olduğunu bildiğim halde gittim ve kısa dönem olarak yaptım. Bu ülkücü eleman da 1 yıl 160kg olmak için uğraştı. 3 yıl da bu kiloyu koruyup askere gitmedi. Başka bir şey demiyorum. Hala ayı gibi bu arada, geçen gün iş sebebiyle konuşmak zorunda kaldım, halletmedin mi askerlik işini ver artık bak bu kadar kiloyla erken ölürsün dedim, bozuldu hıyar (:
|
Ben de müzisyenim. Zamanında benim de saçlarım uzundu. Çok laf yedim kavga etmesem de. İnsanların bakışlarından nefret ederdim. Hayata bakış açım, değerlerim ülke insanının geneliyle uyuşmaz. Haliyle kendimi hiç buraya ait hissetmedim. Bayrak, vatan, devlet gibi kavramlarım yok. Böyle bir ülkede kendi durumunu da göz önüne alırsak büyük özveri yaptığı.
|
Allah rahmet eylesin yeni öğrendim böyle birini, adam gibi adammış,
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|