Phemex borsasından yatırım yapmadan kaldıraçlı işlemlerde kullanabileceğiniz 26$ hoşgeldin ödülü alabilirsiniz. Üye olup KYC yapmanız yeterli. (KYC anında onaylanıyor) 16$ testlerden ve 10$ twitter ödülünden toplamda 26$ veriyor. Bu parayı vadeli işlemlerde kullanıp elde ettiğiniz karı çekebiliyorsunuz. Twitter takip edip rt yapıyoruz inceleme 24 saat içinde diyor o yüzden bana henüz twitter ödülü yatmadı incelemede diyor ama 16$ testlerden alınan ödül hemen geliyor. Aldığım 16 doları kullanıp 5 dolar kar edip spot hesabıma aktardım aslında daha fazla kazanabilirdim biraz erken çektim. Diğer 10 doları da bekliyoruz bakalım. Referanslı linkimden kayıt olursanız aldığınız ödüllerle yapacağınız vadeli işlemlerde indirim kazanacaksınız ve 7 günlük premium üye olacaksınız. REFERANSLI KAYIT OLMA LİNKİ: https://phemex.com/tr/register?referralCode=CPQAG3 Referanssız Link: ÖDÜLLERİ ALMA: 1- (10$) Üye olup kyc yaptıktan sonra https://phemex.com/tr/bonus sayfasına gidiyoruz. ''Sosyal medya'' kısmında 10$ ödülü için verilen twitter hesabını takip edip sabitlenmiş tweeti RT'liyoruz ve kullanıcı adımızı gönderiyoruz. (Bu bölümde başka ödüller de var ancak yatırım ve hacim gerektiren ödüller. Kendiniz inceleyip uygun olan ödülü almak için yatırım ve hacim yapabilirisiniz ödüllerin toplamı 100 doları buluyor. 2 - (16$) Testleri cevaplayıp toplam 16 dolar alabilirsiniz. Linkleri ve soru cevapları konuya mesaj olarak attım. |
PHEMEX Yatırımsız Hoşgeldin Ödülü ve Öğren Kazan Cevapları ile Toplam 26$ Trade Ödülü Kazan
PHEMEX borsası, yeni kullanıcılara yatırımsız olarak Hoşgeldin Ödülü ve Öğren Kazan programı aracılığıyla toplam 26$ değerinde trade ödülü sunuyor. Bu ödülleri kazanmak için yapman gerekenler oldukça basit:
- Hoşgeldin Ödülü:
- PHEMEX hesabı oluştur.
- Kimlik doğrulamasını tamamla.
-
50$ değerinde hoşgeldin ödülü kazan.
-
Öğren Kazan:
- PHEMEX Learn & Earn platformuna git.
- "ICE Coin Quiz" ve diğer ilgili quizleri tamamla.
- Her quiz için 2$ değerinde ICE Coin ödülü Kazan.
PHEMEX Quiz Cevapları:
PHEMEX quiz cevaplarını öğrenmek için aşağıdaki kaynakları ziyaret edebilirsin:
ICE Coin Quiz Cevapları:
ICE Coin Quiz cevaplarını öğrenmek için aşağıdaki kaynağı ziyaret edebilirsin:
Toplam 26$ değerindeki trade ödüllerini kazanmak için bugün PHEMEX hesabı oluştur ve quizleri tamamla. Bu fırsatı kaçırma, yatırımsız olarak kripto para dünyasına adım at ve kazançlarını artır!