Şimdi Ara

phenom ii x3 720

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu işlemcinin black edition ve düz sürümü mü var yoksa phenom ii x3 720 lerin hepsi black edition özelliklerine sahip mi ?

• Hepsi Black arkadaşım düzü yok..Bir alt modeli var onun black olmayan X3 710..Yazlnız yakında X3 740 çıkıcak belki bundan sonra düzü de çıkar.
  • ben exa firmasının müşteri hizmetlerine sordum ellerindeki 720 lerin black edition olmadığını söledi kafam karıştı şimdi
  • Evet piyasada düz phenom II x3 720'lerde var.
  • peki arkadaşlar düz x3 720 ile be lerin ne farkları var ?
  • Birisinin çarpan kilidi açık, birinin değil

Çarpan kilidi açık olan çok daha rahat ve zahmetsiz biçimde overclock oluyor. ve black editionların yanında heatsink ve fan gelmiyor(en azından geçen sene öyle olduğuna eminim). gidip ayrı bir soğutucu almanız gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temren -- 27 Haziran 2009; 20:00:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastingmoon

peki arkadaşlar düz x3 720 ile be lerin ne farkları var ?

BE'lerin çarpan kilidi açık. Çarpanı arttırıp ram vs. ile oynamadan kolayca OC yapabilirsin.
    Piyasada genelde BE 720'ler mevcut. AMD BE bir işlemcinin üstünü BE olarak çıkarttığında altındaki işlemciyi normal çıkartıyor.
    EXA'nın işlemcileri yeni gelmiş olabilir.
  • Durum anlaşıldı X3 740ın gelmesi yakındır
  • şüphelenip şu konuyu aratmasam be olmayan versiyonunu alacaktım. nerede var be versiyonu 720 nin? mağza yada kapıda ödeme seçeneği olan bir site?
  • vatandan aldım geçenlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temren

Birisinin çarpan kilidi açık, birinin değil

Çarpan kilidi açık olan çok daha rahat ve zahmetsiz biçimde overclock oluyor. ve black editionların yanında heatsink ve fan gelmiyor(en azından geçen sene öyle olduğuna eminim). gidip ayrı bir soğutucu almanız gerekiyor

dostum be lerde heatsink ve fan yok demişsin ama yanılıyorsun bunlar mevcut 720 be lerde heatsink ve fan var yanlış yönlerdirmeyelim kendim kullanıyorum yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax

vatandan aldım geçenlerde.

vatanda istanbulda hiçbir yerde görünmüyor. goldda falan var ama black değil. exa da öyle.
  • beyler sanal marketim de var 720 BE 227 tl bilginize stokta mevcut
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.