Şimdi Ara

PHENOM II X4 945 + GTX 1060 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • intel alamiyorsaniz FX-8350 alin ancak o besler tabi intel bu konuda daha saglikli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 955 BE @4 ghz kullandım çok uzun yıllar, uzun bir dönem de R9280 ile beraber çalıştılar.
    GTA5 oynamaya başlayınca gördüğüm oyunda ki grafik kalite ayarlarını ne kadar düşürürsem düşüreyim şehir içi kalabalık ortamlarda fps 30 civarına inmekteydi, MSI Afterburner ile işlemci, bellek, ekran kartı kullanımlarını izlemeye başladığımda olay netleşti, kalabalık şehir sahnelerinde grafik ayarları kısık olduğu halde ekran kartı kullanımı %70 seviyelerinde iken işlemci kullanımı %99 oluyordu, anlık kasılmalar, teklemeler vs yaşanıyordu.
    bunun üzerine i56400' e geçiş yaptım, aynı ekran kartı ile yuksek kalite ayarlarında şehir içinde fps 60' a sabitlendi.
    lakin bu söylediğim sıkıntıyı sadece GTA5 ' de yaşadım, eğer GTA5, Witcher3 gibi açık dünya oyunları, strateji bazlı oyunlar ve online oyunları fazla oynamıyorsanız işlemci darboğazını çok fazla hissetmezsiniz keza ben hiç bir fps oyununda darboğaz hisstemedim.
    sonuç olarak tavsiyem o işlemci için daha fazla para harcamayın.
    bütçe yeni işlemci için yeterli değilse GTX 1060, RX 470-480 gibi bir kart alıp şimdilik bu işlemci ile idare edin, imkan olunca da ileride işlemci değiştirin.

• burakcakay kullanıcısına yanıt
    Kimse bahsetmemiş ama 4gb ramde sıkıntı olacaktır. Elinizdekileri elden cıkarmak en mantıklısı yoksa ram masrafı ve ekran kartı almanıza ragmen shutter lar yasıyacaksınız cok buyuk ıhtımal.
  • 955 BE kullananlar yazmış bende sormak isterim bu işlemcinin maksimum darboğaz yapmadan uyumlu olacağı ekran kartı nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.