Şimdi Ara

PHENOM II X4 945 + GTX 1060

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba sistemimi yenilemeyi dusunuyorum da elimde x4 945 cpu ile 4gb ddr2 ram var. Yeni bir ddr3 am3+ anakart ile mevcut islemciyi kullanip ustune 16gb ddr3 ram ve gtx1060 gpu almayi düşündum fakat darboğaz ihtimali var. Dolayısıyla islemciyi de degistirip ddr4 bir sisteme mi gecsem diye dusunuyorum fakat islemcim hala is yapar diye dusunuyorum o yüzden fazla masrafa girmeden nasil bir upgrade yolu izlemeyelim kafam karışmış durumda yardimci olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• i5 6600+gtx1060 parasını toplayana kadar sistemi yükseltmeyin bence
  • Tesekkurler. Peki i5 6402p nasil bir islemcidir acaba? Nispeten sizin dediginiz işlemciye gore daha uygun bir fiyatta. Yine de pahalı bir islemci tabi. Phenom iix4 945 den geçişte o verdigim paraya değecek kadar performans alır mıyım?

• evet alınır ama gtx1060 için değilde rx470 4gb için daha makul
  • x4 965 ile rx 470 kullanıyorum oynanmayacak kadar darboğaz olmuyo ara sıra donmalar oluyo sürekli değil kartı önce alıp işlemciyi sonra değiştirebilirsiniz
  • 1060 için en düşük i5 6500 öneriyorum.Bütçenizi arttırıp ddr4 sistemle birlikte gtx 1060 alın.
  • burakcakay kullanıcısına yanıt
    Dostum bende x4 940 BE var. İşlemci R7 370 ile bile darboğaz oluyor. Seninki de 1060 ile kesin darboğaz olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK AMD PHENOM II X6 1100T
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İ5 6402P'de olur İ5 6400'de olur. 100 TL var sanırım aralarında.
  • burakcakay kullanıcısına yanıt
    darbogaz yapacagı için geçmeyin derim ya işlemciyide degiştirin yada daha alt seviye kart almak gerekir
  • x4 955 be işlemciyle gx970 kullanıyordum. pcarsta 50fps gtada ise 40fpslerde takılıyordu pc. fps stabilitesi diye birşey yoktu. sonra i5 6400 modeline geçtim z170 anakart ile. stock haliyle pcars aynı ayarlarda 80fpsye cıktı 4.6ghz ocde ise 110fpslerde dolanıyordu. sonra 60fpslere düşürmek için ayar yükselttim. gta v de ise 70fpslerde dolaşmaya başladım. yani gtx1060 alacaksan seni paklayacak minimum işlemci i5 in en düşül modeli olan 6400 dır. ama stok kullanacaksan önerim minimum 6500ı öneririm.

• I5 6400 ile 6600 arasında 4 fps fark var. Aralarındaki fiyat farkı da 200 tl. Yani paranız değerli ise gönül rahatlığı ile 6400 alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede phenom iix4 955 var, R9270 mevcut çok darbogaz yapıyor, stabilde birşey yok ama yük binince kasmalar artıyor, Bende R9270'e uygun işlemci ve anakart önerisi için S,tavsiyesi bölümüne az önce konu açtım. Burda pek göz atmadım
  • AM3+ ve ddr3 e yatırım ölü olur maddi açıdan. Bütçenizi ayarlayana kadar bekleyin derim ben de. 1060 ile darboğaz kesinlikle yaşanır. Kaldı ki ben x4 955 ve strix 950 kullanıcısı olarak ucu ucuna(zaman zaman darboğaz oluyor) yetiyor gibi. Bekleyemem diyorsanız daha uygun bir ekran kartı ve ramleri ddr3 ile takviye edebilirsiniz ama o bile çok hesaplı çıkmaz dolar kurunun yükseldiği şu dönemde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanozk -- 16 Ekim 2016; 19:44:54 >
  • kingarthasilker kullanıcısına yanıt
    OC ile mi kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

OC ile mi kullanıyorsunuz?

hayır stock 3.4 ghz kullanıyorum çünkü aşırı takız bi phenom 1.55 ile 4 ghz yemiyo bende hiç yapmıyorum
  • Phenom x4 960 ile hd7850 darbogaz yapiyor hesabi siz yapin :) bu islemcileri gidiklamadan biseyler elde etmek zor bide adam gibi anakart gerek

• Ben de ikinci el sistem topladım AM3+ anakart 965 BE işlemci Thermalright Ultra 120 soğutucu fanlı, umarım düzgün bi OC yapabilirim. GTX 950 ile 900p'de kullanılacak, illa ki darboğaz olacak hele bu çözünürlükte ama vysnc açık 60 sabit alsam yeter.

• TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    6600 alanlar boşuna alıyo öyle mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

6600 alanlar boşuna alıyo öyle mi ?

1060 için 6400 yeterli olur. Tutup da 6700 falan almak fiyat farkı düşünülünce fuzuli oluyor sayın ergen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    tamam ağbi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.