Şimdi Ara

Phenom II X4 945 işlemciyle r9 270 darboğaz hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar işlemcim AMD phenom II x4 945 @3.0ghz.400-500 tl arası bütçem var.Başta r7 260x almayı düşünüyordum ama bütçemi biraz artırma fırsatım oldu ve araştırırken r9 270 i gördüm.Merak ettiğim r9 270i işlemcimle darboğaz olmadan kullanabilir miyim?sizin önerebileceğiniz bu işlemciyle en verimli şekilde kullanabileceğim bir ekran kartı var mıdır?şimdiden teşekkür ederim

• ikisinin ortası 265 alabilirsin.270 de olur ama işlemciye overclock yapman gerekir.çarpan kilidi kapalı model olunca yapmak istemeyebilirsin.
  • tychus5 kullanıcısına yanıt
    Bende Asus R9 270 2GB ekran kartını kullanıyorum. İşlemcim Amd Phenom X4 9650 2.3ghz normalde darboğaz yapıyor ama Overclock yaparak 2.3 ghz den 2.9 ghz ye çıkardım darboğaz sorununu çoğu oyunda yaşamıyorum. Ama mulltiplayer oyunlarda örneğin bf3 ve bf4 multide darboğazı çok fazla hissediyorum. Ama senin işlemci benim işlemcimden iyi. işlemcini overclock ile 4.0 ghz ye rahatça çıkarabilirsin. Tabiki anakartın buna müsade ediryorsa. Darboğazdan kurtulman için overclock şart. Boşuna işlemcini değiştirme. Overclock ile 2-3 sene idare edersin. Sistemini yazarmısın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 11 Haziran 2015; 16:01:59 >
  • İşlemciniz fx-6100 ayarında bir işlemci ufak bir oc ile oluşacak darboğazın önüne geçersiniz.
  • anakartım msi ms-7597

http://tr.msi.com/product/mb/GF615M-P33.html#hero-specification

sistemimde şu an 2 gb 1066mhz ram ve xilence 500w psu var ama zaten ikisini de değiştireceğim.işlemcimi ben de değiştirmek istemiyorum birkaç yıl daha idare etmesi yeterli.
  • tychus5 kullanıcısına yanıt
    Rami 8gb DDR3 1333mhz yaparsanız çok iyi olur.
  • haklısınız hocam artık 8gb yapmak şart oldu
    çok yardımcı oldunuz arkadaşlar teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.