Şimdi Ara

Phenom II x4 960 Cpu FX-8120 upgrade ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bilenlerden bir fikir istiyorum. Benim anakartım GA-870a-usb3L üzerinde 8gb ddr31600mhz ram 240gbSSD msigtx1060 ekran kartı 700WattPSU . Tek yaptığım şey karantina günlerinde PUBG oynamak. Fps artışı için HD6850 olan ekran kartımı gtx1060-6gb ile değişim. Fakat işlemcim yeteri kadar besleyemiyormu bilmiyorum.65fps üstü çıkmıyor.
    Acaba diyorum Anakartım Buldozer FX-8140 a kadar destekliyor. Sahibindende 300tl'ye buldum. Alsam bi faydasını görürmüyüm. Şu anki 4 çekirdek alacak olduğum 8 çekirdek ikiside stok 95Watt enerji çekiyor.

• Darboğaz yapıp yapmadığını MSI afterburner osd ile görebilirsiniz. İşlemci %100 ama ekran kartı %100 olamıyorsa darboğaz vardır.

İşlemci de muhakkak fark eder ama FX işlemciler çok sevilmedi zamaninda, 300 lira gömülür mü bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ,

Anakartınızın desteklediği max model 8100 dür.
    GIGABYTE
    GA-870A-USB3L (Rev. 3.1) | Anakart | GIGABYTE
    http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-870a-usb3lrev_31/#support-cpu

• 3770k ile değiştir bence işlemciyi ve anakartı, yeni nesilde gelince ikinci elde fiyatlar düşer baya acele etme takip et fiyatları ama o ekran kartına o işlemci zayıf
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeloAngelo

3770k ile değiştir bence işlemciyi ve anakartı, yeni nesilde gelince ikinci elde fiyatlar düşer baya acele etme takip et fiyatları ama o ekran kartına o işlemci zayıf
    düz 3770ler dahi 500 tl

geçen gün sattım daha
  • hala gereksiz pahalı ama ara ara bakmak lazım anakart ile 450-500 arası kapatmak lazım fazlası gereksiz artık i3 seviyesine düştü iyice 10. nesilde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.