Şimdi Ara

Phenom II x6 1100T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm. başlıkta yazdıgım amd phenom 1100t serisinin sıfırını satan hiçri site görmedim amd bu işlemcilerin üretimini durdurmuşmu.? yada bulan arakdaşlar bana nerden alabilecegim hakkında bilgi verebilirlermi
    son olarak amd'işlemciler arasında phenom'mu yoksa FX'serisimi daha iyi FX 8 çekirdekli ama phenom 6 çekirdekli işlemci FX'i denemelerde geçiyor.. hangisini önerirsiniz.

• Ekim'de AMD FX2'ler geliyor, çok acelen yoksa onları bekle, Kasım gibi ülkemizde olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Ekim'de AMD FX2'ler geliyor, çok acelen yoksa onları bekle, Kasım gibi ülkemizde olur diye düşünüyorum.

acelem yok ama bütçem kısıtlı Yeni işlemci mimarisi yaptık diye pahalı satarlar ilke etapta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MostProf

Slm. başlıkta yazdıgım amd phenom 1100t serisinin sıfırını satan hiçri site görmedim amd bu işlemcilerin üretimini durdurmuşmu.? yada bulan arakdaşlar bana nerden alabilecegim hakkında bilgi verebilirlermi
    son olarak amd'işlemciler arasında phenom'mu yoksa FX'serisimi daha iyi FX 8 çekirdekli ama phenom 6 çekirdekli işlemci FX'i denemelerde geçiyor.. hangisini önerirsiniz.

ne yazık kı phenomların ureetımı durdurulmus. fx4100 un dıger fx6100 lepek bı farkı yok. yenı nesıl fx lerı bekle. ya da soyle soyleyım. işlemcı+ekran kartı bırlıkte APU lar var. hesaplı fıyatı olacak. A10 5800k gelecek yenı nesıl apu onu alabılrısn .

• quote:

quote:

Ekim'de AMD FX2'ler geliyor, çok acelen yoksa onları bekle, Kasım gibi ülkemizde olur diye düşünüyorum.

acelem yok ama bütçem kısıtlı Yeni işlemci mimarisi yaptık diye pahalı satarlar ilke etapta.

Ne kadar bütçen var ? AMD pahalı satsa da 3 aya kalmadan indirim yapar zaten
  • quote:

quote:

quote:

Ne kadar bütçen var ? AMD pahalı satsa da 3 aya kalmadan indirim yapar zaten

300-400'tl bütçem var fx2'ler avrupada satışa sunulmuş diyebiliyorum ordaki fiyatları ne kadar, orda 200 dolara satılan işlemci bizde vergilerle birlikte 250 doları buluyor oda ayrı konu

• 400 ise 8 çekirdekli modeli Vatan indirimiyle alabilirsin büyük ihtimal.

Diğer türlü ise 6 çekirdeklisini indirimsiz çoğu mağazadan alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

400 ise 8 çekirdekli modeli Vatan indirimiyle alabilirsin büyük ihtimal.

alacagım pc'nin fanına kadar herşeyini topladım şu işlemci kısmıyla 2 aydır ugraşıyorum FX serinin çekirdegi çok ama mimariden kaybetiyor phenom'un çekirdegi az ama mimariden kazanıyor intel gibi bir mimaride kararkılmadı şu AMD bir mimariyi kabuledip artık onu geliştirse çok iyi olacak..
  • quote:

quote:

400 ise 8 çekirdekli modeli Vatan indirimiyle alabilirsin büyük ihtimal.

alacagım pc'nin fanına kadar herşeyini topladım şu işlemci kısmıyla 2 aydır ugraşıyorum FX serinin çekirdegi çok ama mimariden kaybetiyor phenom'un çekirdegi az ama mimariden kazanıyor intel gibi bir mimaride kararkılmadı şu AMD bir mimariyi kabuledip artık onu geliştirse çok iyi olacak..

Amacın nedir işlemciyi alırken? Render v.s mi?
  • Acele etme bekle yeni işlemcileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

Acele etme bekle yeni işlemcileri.

Yeni işlemci olayı hep gündemde olacaktır zaten.Bu yüzden beklemenin bir anlamı yok.
    O günü fiyatlarından ihtiyaca göre en uygun ürünü almak her zaman en iyisidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

quote:

Yeni işlemci olayı hep gündemde olacaktır zaten.Bu yüzden beklemenin bir anlamı yok.

AMD FX2'ler geliyor çok az kaldı
  • Yenileri bekleyin derim...
  • quote:

quote:

quote:

O sistemle 3 kanal ram mi kullanıyorsunuz?

• eger amd phenom x6 1100t bulabilirsen almani tavsiye derim fx serisini bosuna almis olursun ben oyle dusunuyorum.fx2 leri bekleyebilirsin ama amd islemcinin pahali olacagini sanmiyorum olsada 1 2 aya fiyat duser ve ustunede indirim olmus olur ve normal fiyatina doner
  • fx2 ler am3+ soket mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

fx2 ler am3+ soket mi?

oyle olucak deniliyor.
    bende merakla bekliyorum.
  • fx2 leri bekleme derim al 6100 al iyibir ekran kartı keyfine bak 2 ayvar cıkmasına 2 ayda fiyatı beklersin al takma kafaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O sistemle 3 kanal ram mi kullanıyorsunuz?

Ucuza almıstım 2.elden cok iyi cıktı degismedim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.