Şimdi Ara

Phenom x4 925 overlock yaptım ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Phenom x4 925 overlock yaptım @metin abi 52 abim sayesinde :D

phenom x4 925 işlemcimi stok hız 2,800 mhz di voltajı şunu bunu vs ayarlatarak stabil şekilrde 3,600 mhz çıkarmayı başardık kendisine şükranlarımı iletirim :) voltaj degeri (1.500 V )

SİZCE BU İŞLEMCİ SON OLARAK HANGİ EKRAN KARTINI BESLER EN SON DARBOGAZ YAPMAYACAGI KART NEDİR.

• Oha 1.5v Düzgün bi anakartla 5ghze çıkartırım 1.5v ile ben 6200ü Rammi o arkadaş 1.5v neye çek onu 1.42ye 3.3ghz yap yahu sınırları zorlamanın anlamı yok patlat yanınada r7 260x - gtx750ti ikilisinden birini senden mutlusu yok
  • Benchmark testlerine baktim bu islemcinin overclock ta yaptigini dusunursek r9 270 yada 270x e kdr darbogaz yapmaz bence ama sen genede r7 265 yada r9 270 al her ihtimale karsi cunku islemcin core 2 quad ile ayni seviyede sayilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    1.500 v cokmu aslinda baktim 3.7 mhz suan iyi gidiyor bu anakartla bu kadar helal olsun yine :D zarari olacaginida bek sanmiyorum yanina bide r9 270 tamamdir diye dusuniyorum:d

• berkanenes kullanıcısına yanıt
    Anladim cok tskler bu sekilde bir phenom quad core serisini tekme tokat dover :d quadda neymis

• Anakart ney? eğer 4pin cpu power girişine sahipsen %90 olasılıkla 1 ay içinde o giriş eriyip yanar :) phenom ne kadar elektrik çekiyor haberin varmı 3.7ghz modeli 1.43v da 140watt çekiyo 1.5voltta düşünemiyorum 9370 kullan bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: My__rick

Anladim cok tskler bu sekilde bir phenom quad core serisini tekme tokat dover :d quadda neymis

Ahahhaha :D valla benchmarkta core 2 quad brz geride kalmisti ama ayni sayilirlar :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    http://www.asrock.com/mb/NVIDIA/N68C-GS%20FX/ anakart bu

Peki voltaji 1.4500 ceksem olurmu 3.5 mhz ceksem metin abi boyle onerdi

• quote:

Bence de tekme tokat döver :D
    Konusu açılmışken ben de arhlon ii x3 440 ve asus m4a89gtd pro usb 3.0 aldım 2. Sistemimi dizeceğim. Ekran kartı olarak ne önerirsiniz? İşlemcinin 4. Çekirdeğini açacağım, tek çekirdek performansı phenom ii x4 925'den yaklaşık 60-70 puan daha iyi passmarka göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 14 Eylül 2014; 0:42:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır oda çok fazla... 1.4 1.375 3.2 ghz de kullan anakart berbat fazlar berbat yakarsın o anakartı bide anakart masrafı açarsın başına çokmu oc yapmak istiyorsun?

Gigabyte 970a ud3p al 4ghzde kullan 1.5voltta... o anakartla 3.2den sonrası hata o bile çok overclock yapılmaz o boardla olur ama elinde kalır ben uyarıyorum
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    Hayirlisi be gulum :d

S.kin sagolsun be :d yansin anakart bosver bedavaya geldi :D yanaraa degistiririm

Benim asil amacim buna 3.5 mhz 3.6 mhz gidecek ekran karti son ne olur konu acma sebebim bu

• quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Oha 1.5v Düzgün bi anakartla 5ghze çıkartırım 1.5v ile ben 6200ü Rammi o arkadaş 1.5v neye çek onu 1.42ye 3.3ghz yap yahu sınırları zorlamanın anlamı yok patlat yanınada r7 260x - gtx750ti ikilisinden birini senden mutlusu yok

Bence çok mantıklı bir öneri.

• quote:

Hayirlisi be gulum :d

Phenom x4 925 overlock yaptım ekran kartı tavsiyesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • myalperen kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.