Şimdi Ara

Phenom x6 1090T Overclock Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Soru aslında basit ama danışmak istedim yinede.
    İmzamdaki işlemciyi görüyorsunuz x6 1090t.3.6 ghzde kullanıyorum.
    Ve ekran kartı 7850 oc.default hızları 920/1250.
    Ben ekran kartına oc yapmayı düşünüyorum. Sapphire trixx programında sadece board power li dediğimiz değeri sona çekerek, hıc voltaj vermeden 1300/1300 de kullanan arkadaşlara rastladım bu kartı.
    Şimdi ben işlemcinin hızına hiç dokunmadan sadece ekran kartını 1300/1300 e oc yapsam darboğaz filan olur mu?
    Bana katkısı olurmu?
    Ekran kartına oc yaptığımda İşlemci için 3.6ghz yetersiz kalır mı
    Yoksa hiç gereği yokmu ekran kartına oc yapmamın?
    Ne dersiniz?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 6 Çekirdekli bir işlemcinin darboğaz yapacağını kesinlikle düşünmüyorum.

Overclock yapmalı mısın? Bunu sadece kendin cevaplayabilirsin. Sistemin sana yetiyor mu? İstediğin programları/oyunları istediğin akıcılıkta çalıştırabiliyor musun? Cevap evet ise overclock yapmana gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironpumper

6 Çekirdekli bir işlemcinin darboğaz yapacağını kesinlikle düşünmüyorum.

Overclock yapmalı mısın? Bunu sadece kendin cevaplayabilirsin. Sistemin sana yetiyor mu? İstediğin programları/oyunları istediğin akıcılıkta çalıştırabiliyor musun? Cevap evet ise overclock yapmana gerek yok.

Peki birader bana sadece şunu söyleyebilirmisin; ben şimdi 920/1250 de atıyorum farcry 3 de ortalama 50 fps alıyorum.Oc ile 1250/1400 yapınca bana en az ve en fazla kaç fps verecek sence? en az 5 de en fazla 10 de mesela ama bi rakam söylemeye çalış.Tahminin nedir?
  • ben athlon x2 de oynuyom çok rahat :D
  • hatalahutalapukaka: Hiçbir fikrim yok. Denemek lazım..
  • ben sniper ghost warriorda denedım asus gpu tweak programı ile en düşük ayar ile en yüksek arasında 2-3 fps oynadığını gördüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.