Arkadaşlar merhaba.Soru aslında basit ama danışmak istedim yinede. İmzamdaki işlemciyi görüyorsunuz x6 1090t.3.6 ghzde kullanıyorum. Ve ekran kartı 7850 oc.default hızları 920/1250. Ben ekran kartına oc yapmayı düşünüyorum. Sapphire trixx programında sadece board power li dediğimiz değeri sona çekerek, hıc voltaj vermeden 1300/1300 de kullanan arkadaşlara rastladım bu kartı. Şimdi ben işlemcinin hızına hiç dokunmadan sadece ekran kartını 1300/1300 e oc yapsam darboğaz filan olur mu? Bana katkısı olurmu? Ekran kartına oc yaptığımda İşlemci için 3.6ghz yetersiz kalır mı Yoksa hiç gereği yokmu ekran kartına oc yapmamın? Ne dersiniz?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
6 Çekirdekli bir işlemcinin darboğaz yapacağını kesinlikle düşünmüyorum.
Overclock yapmalı mısın? Bunu sadece kendin cevaplayabilirsin. Sistemin sana yetiyor mu? İstediğin programları/oyunları istediğin akıcılıkta çalıştırabiliyor musun? Cevap evet ise overclock yapmana gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Ironpumper
6 Çekirdekli bir işlemcinin darboğaz yapacağını kesinlikle düşünmüyorum.
Overclock yapmalı mısın? Bunu sadece kendin cevaplayabilirsin. Sistemin sana yetiyor mu? İstediğin programları/oyunları istediğin akıcılıkta çalıştırabiliyor musun? Cevap evet ise overclock yapmana gerek yok.
Peki birader bana sadece şunu söyleyebilirmisin; ben şimdi 920/1250 de atıyorum farcry 3 de ortalama 50 fps alıyorum.Oc ile 1250/1400 yapınca bana en az ve en fazla kaç fps verecek sence? en az 5 de en fazla 10 de mesela ama bi rakam söylemeye çalış.Tahminin nedir?
ben athlon x2 de oynuyom çok rahat :D
hatalahutalapukaka: Hiçbir fikrim yok. Denemek lazım..
ben sniper ghost warriorda denedım asus gpu tweak programı ile en düşük ayar ile en yüksek arasında 2-3 fps oynadığını gördüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme