Bildirim
Phenom x6 CPU Soğutucu Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kardes ben xigmatek in scorpion modelini aldım vatandan on numara ne ses var ne gürültü işlemci stok fanla 70 dereceydi su an 38 derece ve yük aldtındada 50 dereceyi gectigini görmedim sessiz kafam agrımasın diyorsan tavsiye ederim işlemcim x4 955 -
quote:
Orijinalden alıntı: recep38
kardes ben xigmatek in scorpion modelini aldım vatandan on numara ne ses var ne gürültü işlemci stok fanla 70 dereceydi su an 38 derece ve yük aldtındada 50 dereceyi gectigini görmedim sessiz kafam agrımasın diyorsan tavsiye ederim işlemcim x4 955
arkadaşım red scorpiondan bahsediyo olman lazım am2 soket uyumlu en son bende 1055 am3 soket ... yani bana olmaz ...
işlemcim yük altında 40 boşta 27 derece (amd sok fan ile ) , amacım 24 dereceye düşürmek ve yük altını 35 derecede tutmak -
kardes bende o vızıltıdan bahsediyorum benim işlemci x4 955 zaten sıcaktı stok fanla yükte 80 normalde 50 60 dereceydi sen benim sogutucudan alsan her türlü uyar am3 am2 hepsine oluyor zaten ve dahada ısıyı düsürürsün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep38 -- 27 Temmuz 2011; 16:55:57 > -
Egzos fana doğru üflesin dersen ZALMAN CNPS10X PERFORMA.Sanırım diğer Zalman modelleride aynı şekilde takılabiliyo. -
quote:
Orijinalden alıntı: liberche
arkadaşım red scorpiondan bahsediyo olman lazım am2 soket uyumlu en son bende 1055 am3 soket ... yani bana olmaz ...
AM2/AM2+ ve AM3 soketleri aynı mesafede yuva deliklerini kullanır, AM2/AM2+ uyumlu tüm soğutucular (çok aykırı bir durum olmadığı sürece) AM3 soket için de kullanılabilir. -
saolun arkadaşlar tavsiyeler için ama çift fan cool master v6gt karar verdim ... performansından memlun kalmasssam v8 ile değiştiricem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X