quote:Orijinalden alıntı: Slithreen Hangi Üniversite? birde philadelphia'nın kahvaltılıkları vardı 1Euroya ALmanyada çok güzeldi onlardan yemeyi ihmal etme ufuk üniversitesi / ankara. kahvaltılıklarını hiç duymadım. peynirini duyduk bi tek. belki de sadece o ismi kullanıyorlardır.
quote:Orijinalden alıntı: SchzophreniC quote:Orijinalden alıntı: Slithreen Hangi Üniversite? birde philadelphia'nın kahvaltılıkları vardı 1Euroya ALmanyada çok güzeldi onlardan yemeyi ihmal etme ufuk üniversitesi / ankara. kahvaltılıklarını hiç duymadım. peynirini duyduk bi tek. belki de sadece o ismi kullanıyorlardır. bir tane bi yeşillikli krem peyniri var çok güzel mutlaka tat Hangi bölüm hocam?
Philadelphia güzel yerdir Rocky filmlerinde gördüğüm kadarıyla. Hep ordaki o Rocky'nin çıktığı merdivenlerde resim çektirmek istemişimdir
quote:Orijinalden alıntı: Rocky Balboa® Philadelphia güzel yerdir Rocky filmlerinde gördüğüm kadarıyla. Hep ordaki o Rocky'nin çıktığı merdivenlerde resim çektirmek istemişimdir gidersem her wat öğrencisi gibi ben de çektiririm orda foto :)