Philadelphia'da work&travel yapmayı düşünüyorum ancak işverenim kalacak yeri ayarlamıyor. Benim de craiglistten vs. bir yer kiralamam şuan için imkansız. Bu işi çok istiyorum ancak konaklama problemini çözemezsem işi alamayacağım. Yok mu yardımcı olabilecek bir babayiğit? :)
Ben NY de bulundum, philadelphia ile ilgili bildigim tek sey peyniri meshur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: sk8ata
Ben NY de bulundum, philadelphia ile ilgili bildigim tek sey peyniri meshur.
peyniri meşhur evet. burada kalacak yer bulamıyorum. wat yapan da neredeyse kimse yok. gitmeden oda kiralama imkanım var mıdır acaba?
ankaranın çinçinini düşün evlat bırak orayı
quote:
Orijinalden alıntı: ontario
sincanda 15 sene yaşadım. sıkıntı olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: SchzophreniC
quote:
Orijinalden alıntı: ontario
sincanda 15 sene yaşadım. sıkıntı olmaz
gidebilirsin o zaman
diyeceğim tek şey sakın ama sakın nigga,nigger tarzı şeyler söyleme çünkü yok mu beni s.ken anlamına gelir.ayrıca amerikanın downtown temelli şehirlerinden birisidir.
diyeceğim tek şey sakın ama sakın nigga,nigger tarzı şeyler söyleme çünkü yok mu beni s.ken anlamına gelir.ayrıca amerikanın downtown temelli şehirlerinden birisidir.
evet onu biliyorum. şehrin %70i zenci
Tek bildiğim şey hocaefendimizin bulunduğu şehir, başka bir şey bilmiyorum.
76
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperkin
Tek bildiğim şey hocaefendimizin bulunduğu şehir, başka bir şey bilmiyorum.
benim bi efendim yok kardeş.
Philadelphia merkez 30 cm herkez
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hellfire peninsula
bence detaylı bilgi için ekşi sözlüğe bak hatta benimde entryim var oralarda bir yerlerde
quote:
quote:
quote:
bence detaylı bilgi için ekşi sözlüğe bak hatta benimde entryim var oralarda bir yerlerde
ilk baktığım yerdi. şehirle alakalı tüm entryleri okudum. ama mevzu bilgi edinmek değil aslında, kalacak yer bulmak biraz da.. bana yardımcı olsan da oraya, philly'de yaşayıp entry giren yazarlara ulaşabilsek olmaz mı?
quote:
quote:
quote:
quote:
ilk baktığım yerdi. şehirle alakalı tüm entryleri okudum. ama mevzu bilgi edinmek değil aslında, kalacak yer bulmak biraz da.. bana yardımcı olsan da oraya, philly'de yaşayıp entry giren yazarlara ulaşabilsek olmaz mı?
olur mesaj atarım troll olmayan bazı yazarlara (imzama aldırma komik geliyor bana trollface ondan koydum)
1.5 ay kadar los angeles'ta kaldım. bi yardımı olur mu bilmem ama.
quote:
Orijinalden alıntı: Abbey Road
1.5 ay kadar los angeles'ta kaldım. bi yardımı olur mu bilmem ama.
sağol dostum, çok sapa kalıyor california :)
kalicak yeri ayarlamadan gitme bence.oyle bir riske girip alaskada 1 hafta disarda kalmistim
quote:
Orijinalden alıntı: rooftop
kalicak yeri ayarlamadan gitme bence.oyle bir riske girip alaskada 1 hafta disarda kalmistim
seninki çok kötü olmuş. burada o kadar kötü olmaz muhtemelen ama çok tuzlu olur o kesin. kalacak yeri oradan bi yardım olmadan ayarlama imkanım neredeyse 0..
Hangi Üniversite?
birde philadelphia'nın kahvaltılıkları vardı 1Euroya ALmanyada çok güzeldi onlardan yemeyi ihmal etme