Bildirim
Philips 10.000 mAh powerbank 59,90 TL (BİM) (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayır, 2,1A. Şarj sırasında 1,4A okunuyor. Normal 2A çıkış değeri bu civarlar.
1A çıkışı (pil boşa yakınken) 1-1,1A civarında çıkış verir. -
Maalesef yazmasına rağmen 1A çıkış yok, daha yüksek. -
Az olmasindansa yuksek olmasi daha iyi benim icinquote:
Orijinalden alıntı: lowradiation
Maalesef yazmasına rağmen 1A çıkış yok, daha yüksek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ona ben bakmadım kutuyuda attım tüh 😊
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu arada 20000 yazısının yanında yanlış okumadiysam sizin fotoda 7400 bisey yazıyor. Eğer öyle ise doğru zaten 10000 gerçeği 7400 küsur verir diye biliyorum
Hocam telefonu 2 kere şarj ediyor yeter de artar bile 7400. Ürün orjinal mi ona kafam takıldı.quote:
Orijinalden alıntı: Turbetfurzey
Bu arada 20000 yazısının yanında yanlış okumadiysam sizin fotoda 7400 bisey yazıyor. Eğer öyle ise doğru zaten 10000 gerçeği 7400 küsur verir diye biliyorum -
Yeter tabi ona bir şey dediğim yok. Bimin orijinal olmayan ürün satacagina bu riske gireceğine ihtimal vermiyorum
Bu arada cihazi öglen sarja taktim hala 3.led yaniyor 4.lede gecemedi.S7 edgenin orjinal sarj aletiyle dolduruyorum
-
Kutuda gelen şarj kablosu ile şarj edin çok daha hızlı şarj olur. Ne kadar Kısa kablo o kadar hızlı şarj oluyor
Dogru diyorsunuz ben 1.5 mt kabloyla doldurmaya calisiyorumquote:
Orijinalden alıntı: Turbetfurzey
Kutuda gelen şarj kablosu ile şarj edin çok daha hızlı şarj olur. Ne kadar Kısa kablo o kadar hızlı şarj oluyor
Ustad o kadar kablo ile telefon bile geç şarj olur bizzat denedim 😊
Bugün aldım bende ama hızlı şarj olmadığı için acaba iade mi etsem diye düşünüyorum.Aynı fiyata hızlı şarj destekleyen muadili bir ürün yok sanırım.
Hızlı şarj yok ama müthiş hızlı şarj ediyor. Sadece telefonda "hızlı şarj" yazmıyor o kadar
Benim evde ekstra xiaomi 10000 mah var ama 59 liraya bu kalitede baska urun bulamazsiniz.Doldurma hizi da kotu degil gayet yeterli bu fiyata marka baska urun yokquote:
Orijinalden alıntı: AyrtonSercan
Bugün aldım bende ama hızlı şarj olmadığı için acaba iade mi etsem diye düşünüyorum.Aynı fiyata hızlı şarj destekleyen muadili bir ürün yok sanırım.
Xiaomi 9T Pro da kullanan var mı? Şarjı çok yavaş eder diye pek yanaşmak istemiyorum. Hızlı şarjlı bir powerbank bakayım diyorum
Zaten suan bulamazsiniz bugun her subede bitmistir.
Belki bi ihtimal diye sordum. Üzer mi bilmiyorum ama dediğim gibi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X