Şimdi Ara

Philips 10.000 mAh powerbank 59,90 TL (BİM) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
13
Favori
158.299
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IORI

Aldım ancak aşırı yavaş şarj ediyor ve bazen kendiliğinden şarjı kesiyor. Memnun Kalmadım. İade edeceğim. Daha önce hypergear almıştım bundan çok daha iyi ve stabil.
    Güç tuşunun üzerindeki çıkış hızlı olan çıkış,eğer diğerine takıyorsanız yavaş şarj eder hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HanDar05 kullanıcısına yanıt
    Birisi zaten şarj ederken kesiyor sanırım 1Amper portu, diğeri ise aşırı derece yavaş oda 2 Amper Portu.
    Daha önce Bim den aldığım hypergear (50 TL) 228 Gram gelirken bu 218 Gram geliyor boyutları biraz daha küçük ama nedense cihaz Philips hissi uyandurmadı bende. Birazdan vereceğim geri,tekrar alan sevinsin.
  • geçtiğimiz çarşamba aldım. 2A lık usb portu kerndi kablosuyla çok hızlı şarj ediyor.
    telefonu 3 kez şarj edebiliyor. 6 s plus, honor 10 lite, xioami redmi 5 plus şarj ettiğim telefonlar.

desenli dış plastiği var. kalınlığı sağlamlığı iyi duruyor. ele alınca güven hissi veriyor lakin premium hissiyatı zayıf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IORI

Birisi zaten şarj ederken kesiyor sanırım 1Amper portu, diğeri ise aşırı derece yavaş oda 2 Amper Portu.
    Daha önce Bim den aldığım hypergear (50 TL) 228 Gram gelirken bu 218 Gram geliyor boyutları biraz daha küçük ama nedense cihaz Philips hissi uyandurmadı bende. Birazdan vereceğim geri,tekrar alan sevinsin.
    Sizinkinde bir sorun var hocam anlaşılan,hayırlısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bandogge

Bugün denk geldim bir bimde aldım. Cam dolapta 3 Philips powerbank 3 intenso powerbank vardı. İntenso olanlar sabit micro USB kabloluydu.

Cihazım gm 9 pro 3800 mah pili var.pili %20 kalınca şarj ederim genelde, daha düşük şarj edince iyi performans vermiyor, yıllardır tüm kullandığım tellerden bunu tecrübe ettim.

3800(%100) - 760(%20) =3040
    10k powerbank 3v 5v muhabbetinden dolayi %30 kayıpla 7000mah net verirse eğer bu senaryoda cihazı 2 kere doldurması gerekecek 3040*2=6080 deneyip daha sonra ekleyeceğim.
    Cihazla 2 sefer şarj ettim telefonu.

İlk sarjin çok verimli olduğunu ancak söyleyemem. telefonumun pili çok hızlı bitti.

Şimdi 2. Şarjı gozlemleyecegim henüz yeni çektim fişten.

Telefonu her seferinde yüzde 20 kaldığında taktım ve fulledim

Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum şarj sırasında özel bir uygulama kullanıyorum ve şarjı adım adım takip ediyorum.
    Telefon arayüzü %100 doldu diye uyarı yaptığında program 100. basamagin hâlâ dolduğunu söylüyor ve bu son basamak her seferinde ortalama tam 30 dk sürüyor dolması.
    Aşağı SS de koyacagim daha iyi anlasilacak.

1. Doldurma %20 de taktim %55 olduğunda powerbankte 3 ışık kaldı ve bu şekilde dolum bitti. Dolum bittiğinde hala 3 ışık idi.

2. Doldurma %20 ile taktım %40 olduğunda powerbankte 2 ışık kaldı, dolum %80 olduğunda 1 ışık kaldı, dolum tamamlandığında ise son kalan ışık yanıp sönmeye başladı.

Bir önceki mesajımda bahsettiğim kaba hesaplamadaki 6080 mahi karşılamış oldu.

Ancak belliki %15 den doldurmaya baslansa 2 kere fulleme imkanı vermeyecek.

Philips 10.000 mAh powerbank 59,90 TL (BİM)

20.29 daki %100 ibaresi telefonun kendi arayüzünde de görülen sonuç, telefona göre sarj dolumu o an bitti.
    20.53 ise uygulamaya göre 100. Basamagin gerçekte dolduğu zaman.

Zaten telefonun verdiği bilgiye göre cihazı şarjdan çektiğim zamanlarda kısa sürede 99 a düşüyor. Bu şekil uygulamayi referans aldığımda 99 a düşmek daha uzun zaman alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar ben bi turlu bulamiyorum urunu nerden bulabilriim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bandogge

Cihazla 2 sefer şarj ettim telefonu.

İlk sarjin çok verimli olduğunu ancak söyleyemem. telefonumun pili çok hızlı bitti.

Şimdi 2. Şarjı gozlemleyecegim henüz yeni çektim fişten.

Telefonu her seferinde yüzde 20 kaldığında taktım ve fulledim

Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum şarj sırasında özel bir uygulama kullanıyorum ve şarjı adım adım takip ediyorum.
    Telefon arayüzü %100 doldu diye uyarı yaptığında program 100. basamagin hâlâ dolduğunu söylüyor ve bu son basamak her seferinde ortalama tam 30 dk sürüyor dolması.
    Aşağı SS de koyacagim daha iyi anlasilacak.

1. Doldurma %20 de taktim %55 olduğunda powerbankte 3 ışık kaldı ve bu şekilde dolum bitti. Dolum bittiğinde hala 3 ışık idi.

2. Doldurma %20 ile taktım %40 olduğunda powerbankte 2 ışık kaldı, dolum %80 olduğunda 1 ışık kaldı, dolum tamamlandığında ise son kalan ışık yanıp sönmeye başladı.

Bir önceki mesajımda bahsettiğim kaba hesaplamadaki 6080 mahi karşılamış oldu.

Ancak belliki %15 den doldurmaya baslansa 2 kere fulleme imkanı vermeyecek.

20.29 daki %100 ibaresi telefonun kendi arayüzünde de görülen sonuç, telefona göre sarj dolumu o an bitti.
    20.53 ise uygulamaya göre 100. Basamagin gerçekte dolduğu zaman.

Zaten telefonun verdiği bilgiye göre cihazı şarjdan çektiğim zamanlarda kısa sürede 99 a düşüyor. Bu şekil uygulamayi referans aldığımda 99 a düşmek daha uzun zaman alıyor.

Alıntıları Göster
    Ürünü 2-3 sefer kullanınca tam kapasitesine ulaşıyor hocam,2-3 sefer sonra %15 de taksanızda 2 kere fulleyecektir.

• Arkadaşlar benim powerbank arkasında ufak yazılarda 20000 mah yazıyor yanlışlık mı var bunda?
  • HanDar05 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam. Bir sonraki sajimi 15 kala denerim o halde , sağ olasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: magicrea

geçtiğimiz çarşamba aldım. 2A lık usb portu kerndi kablosuyla çok hızlı şarj ediyor.
    telefonu 3 kez şarj edebiliyor. 6 s plus, honor 10 lite, xioami redmi 5 plus şarj ettiğim telefonlar.

desenli dış plastiği var. kalınlığı sağlamlığı iyi duruyor. ele alınca güven hissi veriyor lakin premium hissiyatı zayıf.
    Bu powerbank arkadaş. Dokununca Premium hissi nedir Allah aşkına ya 🤦

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraghost

Arkadaşlar benim powerbank arkasında ufak yazılarda 20000 mah yazıyor yanlışlık mı var bunda?
    Yazım hatası hocam o

• Bu hala satılıyor mu bir yerlerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk_o

Bu powerbank arkadaş. Dokununca Premium hissi nedir Allah aşkına ya 🤦

Alıntıları Göster
    dokununca için gıdıklanmıyor. bir hoş olmuyorsun.
  • 9 ay önceki konunun burada ne işi var?

• Bugün A101'e gelen Philips Powerbank ile bu konuda powerbank aynı mı?

Philips 10.000 mAh powerbank 59,90 TL (BİM)
  • içinden çıkan kablo 800 mah akım verirken telefonun kablosu ile 1400 mah akım veriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-751620F32

Videodan ss aldım. Cihazın giriş ve çıkış portları hakkında bilgi:

Video:https://www.youtube.com/watch?v=FwV94HQS3tU

Arkadaşlar merak ettigim bir konu daha var. Videoda 1 yıl garantili oldugu yazıyor. Garantilik bir durum oldugunda servise nasıl ulaşabilirim? İthalatçı garantili mi oluyor yoksa bu cihaz?
    kılavuzda tam tersini gösteriyor

• Dun şokta gördüm, uzun süredir kullananlar ne diyor alınır mı?
    60 yetale

• quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

Dun şokta gördüm, uzun süredir kullananlar ne diyor alınır mı?
    60 yetale
    Gecen sene aldim hala saglam sikintisiz kullaniyorum

• @Jakuboo az önce aldım hocam. Teşekkür ederim yorum için

Bulamayan varsa bizim buradaki şok marketlerde 3 tane en az var , isteyen olursa yollarım satın alıp faturası ile. Kargo size ait olacak şekilde 60 lira kâr yok yani.

Referanslarim var isteyen de bakabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 29 Eylül 2020; 20:53:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.