< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gefeka -- 14 Eylül 2019; 17:49:25 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gefeka -- 14 Eylül 2019; 17:49:25 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Mesela nerede 60 TL bir gösterirmisin bakalım indirim varmı yokmu ??
|
2 sayfa yorum okuduktan sonra konunun geçen yılın konusu olduğunu anladım.
|
haci bunun icine 18 lik 5 pili koydunmu dinamit gibi patlar deprem cantasina koyuyosun birde :)hicbir koruma olayi yok bi kisadevrede neler olur aslinda guzel alet ama koruma olayi herseyden daha onemli
|
Hintliler hızlı şarj ediyor falan demişler ama quick charge olayı olsa çıkış gücünde 5v 9v 12v diye yazması lazımdı.
|
Profilinde kurum yetkilisi onaylı ibare yok. Kendini çok akıllı sanıyorsun heralde.
Yönetime şikayet edeyim sahtekarlıktan,gereğini admin yapar. |
Ürün bende yok. Özelliklerinde hızlı şarjdan bahsetmiyor. Hızlı şarj özelliği yoktur.Her iki usb çıkışı da aynı miktarda akım veriyor. Her usb çıkışı tek başına 2 amper veriyor. İki usb çıkışını aynı anda kullanırsanız her bir usb çıkışı 1 amper çıkış verir. 30 cmden uzun kablo kullanırsanız akım düşecektir.
|
Peki gerçekten 20.000'lik mi? Yoksa yanlış mı yazmışlar.
|
Vay be millet ne uğraşmış almak için ben saat 11 gibi gittim iki tane gelmişti zaten birini satmışlardı diğerini de ben aldım. Şans işte üzülmeyin arkadaşlar.
|
60 TL'ye baktım ama bulamadım. Siz bildiginizi paylasirsaniz 27'sine kadar beklemeyiz hiç olmazsa.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 14 Eylül 2019; 17:46:40 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 14 Eylül 2019; 19:25:8 > |
|
|
|