Şimdi Ara

Philips 10.000 mAh powerbank 59,90 TL (BİM) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
13
Favori
158.288
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Qbert1903

"Only tpe c" yazan yer icin soyluyorum. Sadece type c kablo icindir demek istiyor. Yani gidip micro usb falan denemeyin demis. Yeni bir teknoloji, hala bilmeyen cok insan var.
    Only type c yazan bir slot yok hocam onu nasıl anlıcaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Kutu uzerinde resimle gostermisler. Ama cihaz uzerindeki slotlarda hicbir yazi yok. Bende begenmedim ben bu kismi

• Bugün bu cihazı bulmak için 60₺ lik benzin yaktım ama tüm aramalarıma rağmen hiç bir BİM’de bulamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: kaansay

Bugün bu cihazı bulmak için 60₺ lik benzin yaktım ama tüm aramalarıma rağmen hiç bir BİM’de bulamadım...
    yanlış yapmışsın. bir kasiyere stok yardımı isteseydin o soruyor sana söylüyor. bizim buralarda zaten hep kavga çıkmış baya meşhurdu powerbank deyince hepsi kahkahayı basıyor.

• Konuyu burdan gördüm, o sabah ilk gittiğim bimde bitmişti, diğer şubelerde de bitmiş diye konuşuluyordu. Başka hiçbir yere bakmadım. N11'den çekle 87 liraya romoss aldım geçtim. 27 lira için mağaza mağaza gezdiğimize değmez. O sabah bim'in önünde yeni model x5 bile vardı. Powerbank işi biraz abartıldı diye düşünüyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caslantas -- 29 Eylül 2019; 21:46:40 >
  • Adamlar dandik mala 50 60 diyor siz bunlara ederi bu diyorsunuz yada pahalı diyorsunuz gidin dışarda dandik kablo kulaklık powerbank sayandan alın sizi onlar paklar

• Vay be millet ne uğraşmış almak için ben saat 11 gibi gittim iki tane gelmişti zaten birini satmışlardı diğerini de ben aldım. Şans işte üzülmeyin arkadaşlar.

• bir powerbank ne konu oldu forumda. dexim 10bin trendyol cekle 45 tl ye geliyo.

• Caslantas kullanıcısına yanıt
    Aldigin romoss insallah orjinaldir

• Qbert1903 kullanıcısına yanıt
    Şu ürünü aldım bakalım

m.n11.com
    Romoss Ace 10000 Mah Powerbank Taşınabilir Hızlı Şarj Aleti Cihaz - n11.com
    https://m.n11.com/romoss-ace-10000-mah-powerbank-tasinabilir-hizli-sarj-aleti-cihaz-P312765627

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Bunun icin market market dolasacaginiza gidin sunu alın.
    https://www.dr.com.tr/Elektronik/Trust-Urban-Primo-Powerbank-10000-black-21149/Telefon/Telefon-Aksesuarlari/Tasinabilir-Sarj-Cihazlari/urunno=0000000719734?utm_source=Affiliate&utm_medium=digitouch&utm_campaign=929&offer_id=5984&aff_id=929&v=1.49.4
    Powerbank demeye bin şahit.

• quik sarj destegi yoksa eski model yada cin mali urune philips marka basmis dh ciler yememesi lazim aslinda ama lityum pil icin saldiriyorlar sanirim usb c olmasi son teknoloji degil yaninda gelen kablodan ucuz cin mali oldimugu belli gibi quik 3.0 desteklemeli usb c bi onemi yok

• musty578 kullanıcısına yanıt
    qc 3 desteği önemli dediğiniz gibi ama çoğu insan giriş yada az daha üstü cihazlar kullanıyor. onlarda da anca ite kaka 2.0mh şarj desteği var. şu an çok kişinin işini görür. bende aldım. kullandığım cihazlar için gayet yeterli. ilerde ne olur bilemem ama hızlı şarjlı cihaz bulmamda zor gibi
  • Bulundugum yerdeki bimlerde duracell powerbank bile duruyor 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    Kod nasıl oluyor geçersiZ diyor ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eski veya pil harici devresi bozuk powerbank'ınız varsa şu kutuları alıp kendi powerbankınızı yapın.Boşa para vermeyin.
    tr.aliexpress.com
    Toptan Satış powerbank box - Düşük Fiyatla Satın Alın powerbank box Pek Çoğu Aliexpress.com'da
    http://tr.aliexpress.com/af/powerbank-box.html?SearchText=powerbank+box&d=y&initiative_id=SB_20191001224519&origin=n&catId=0&isViewCP=y&jump=afs&switch_new_app=y

Örneğin bende 5 adet 18650 mAh pil vardı şu kutuyu alıp içine monte ettim.Hem güneş enerjisi ile şarj ediyor hemde led ampulu var.Deprem çantası için yaptım bunu.
    aliexpress.com
    US $2.29 29% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Pil Saklama Kutuları'de 5V 2A güneş LED taşınabilir çift usb güç bankası 5x18650 harici pil şarj cihazı DIY kutusu 125*75*25mm Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/32849160329.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dVq1jI2

• quote:

Orijinalden alıntı: Kernel Panic

Eski veya pil harici devresi bozuk powerbank'ınız varsa şu kutuları alıp kendi powerbankınızı yapın.Boşa para vermeyin.
    http://tr.aliexpress.com/af/powerbank-box.html?SearchText=powerbank+box&d=y&initiative_id=SB_20191001224519&origin=n&catId=0&isViewCP=y&jump=afs&switch_new_app=y

Örneğin bende 5 adet 18650 mAh pil vardı şu kutuyu alıp içine monte ettim.Hem güneş enerjisi ile şarj ediyor hemde led ampulu var.Deprem çantası için yaptım bunu.
    https://tr.aliexpress.com/item/32849160329.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dVq1jI2
    haci bunun icine 18 lik 5 pili koydunmu dinamit gibi patlar deprem cantasina koyuyosun birde :)hicbir koruma olayi yok bi kisadevrede neler olur aslinda guzel alet ama koruma olayi herseyden daha onemli

• Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kutulardan aldım. İçine yeni batarya koydum hatta kullanılmış falan değildi. Düğmesine bastım gözümün önünde devre alev aldı.yanımdaki meyve suyunu döktüm tepesine :)
    kalitelisi varmıdır bilemem ama hiç güven vermiyorlar bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç te değil, iki senedir kullanıyorum, sorunsuz

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Hocam bu kutulardan aldım. İçine yeni batarya koydum hatta kullanılmış falan değildi. Düğmesine bastım gözümün önünde devre alev aldı.yanımdaki meyve suyunu döktüm tepesine :)
    kalitelisi varmıdır bilemem ama hiç güven vermiyorlar bana
    Pili ters koyduğunuzda devre koruma özelliği yoksa devre patlar. Ters bağlantı koruma özelliği olan modellerden alın. TOMO marka tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.