Merhaba, PHILIPS 190CW LCD monitörüm var. Ara sıra kullanıyorum. Bir kaç aydır monitörü her açışımda direk "parlaklık ayarı" penceresi açılıyor ve hiç kalkmıyor. Ayrıca, yukarı tuşuna bassam dahi aşağı tuşuna basılıyor. Otomatik ayar tuşuna bastığımda 1-2 sn. kalkıyor, geri geliyor. Menüdeki reset etmekte bir işe yaramıyor. Monitör arkası açılıp, tuşlar kısmı falan da temizlendi. Hala sorun devam ediyor. Düzeltmek için ne yapabilirim? Yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Bende de aynı sorun var "brightness" penceresi açıldı ve gitmiyor. Nasıl düzeltebilirim ?
Sorun devam ediyor. Bir uyarı ekranı OSD MAIN CONTROLS LOCKED açılıp kapanıyor. Yardım edebilecek yok mu?
Yardım edebilecek kimse yok mu ? Menü veya parlaklık ekranı geliyor bir daha da gitmiyor. Tuşlar kafayı yedi ! menü sağ tuş oldu sol tuş auto oldu...
bendede ayni sorun cikti ekran brightess le cok karardi 0 a indi ve duzeltemiyorum menuye basili tutsam bile ekran karanlik kaliyor
OSD Main Controls Locked/Unlocked
Menu/OK tuşuna 10 saniye basılı tutun, bu çözüm sadece Controls Locked yazısı çıkanlarda düzeliyor.
Diğer kesin yöntem ise tuş takımının bağlantısını sökmek, bende Philips 190G var sağ üst köşede OSD olarak 'MUTE' yazısı takılı kaldı, 1 yıl bu şekil kullandım sonunda mute tuşununun bağlantısını kesmek zorunda kaldım. Philips monitörler de bu sorun kronikileşti.
OSD Main Controls Locked/Unlocked cikmiyor 190cw lerde zaten 5 tus var biri ackapa bi menu 2 de yontusu menuye zaten kagit soktum hep basili kalsinki yazi ekrandan gitsin.... herneyse yeni bi monitor almak sart oldu philipslerin genelinde bu sorun varmis viewsonic de fiyat olarak cok uygun nedersiniz bu konuda?