Şimdi Ara

Philips 190x7fb görüntü gidip gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 2 haftadır monitörümle başım belada. Monitöru açtıktan itibaren yarım saate yakın bi süre açılıp kapanıyor otomatik olarak. Sadece philips yazısını görüyorum ve kapanıyor.1 sn sonra acılıyor ve tekrar aynı şekilde bu devam ediyor. Bir süre geçtikten sonra da kendiliginden geliyor görüntü ve monitör açık kaldığı sürece sorunsuz kullanabiliyorum. Farklı kablolarla denememe rağmen aynı sorun devam ediyor. Merak ettiğim monitörüm vadesini doldurmuş mudur? Yada bu sorunu daha önce yaşamış olanlar varsa, lcd yi tamire götürmek sonuç verir mi yoksa yenisini almalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.

• Aynı monitör ve aynı sorun bende de var yalnız bendeki biraz farklı sadece açılışta sizin dediğiniz tarz bi sorun yaşıyorum sürekli monitör açılıp kapanıyor hatta bazen donup kalıyor fişini söküp takmak durumunda kalıyorum açılınca da çok tiz bi ses geliyor monitörden buda çok sinir bozucu oluyor haliyle ayrıca parlaklıkta da titreme oluyor görüntü hafif hafif kararıp aydınlanma yapıyor genelde ilk açtığım zamanlarda daha çok sonra biraz daha azalıyor ama ses devam ediyor.

Sanırım sizinde dediğiniz gibi artık vadeleri doldu ben 2006 da almıştım çokta sık kullandım.

WoEx arkadaşın sorularına katılıyorum acaba bi bilgisi olan var mı bu konuda?
  • servise götürmek en iyisi enerji ile problemi var gibi bende 190x6fb var kaç yıldır kullanıyorum taş gibi 5 yıl olmuştur
  • Serviste de yüksek bi maliyet çıkmasından çekiniyorum açıkçası ama tek yolda o gibi duruyor :( sizin önerebileceğiniz bi servis var mıdır acaba sorunu ve maliyeti teşhis edip onay almadan tamire geçmeyen.
  • Artık iyice açılışta zorlanmaya başladı monitörüm hatta bazen sıkılıp açmaktan vazgeçiyorum pc'yi kafayı yemek üzereyim
    Acaba bi tavsiyede bulunabilir misiniz?
  • Arkadaşlar Merhabalar,

Aynı sorunu birkaç gündür ben de yaşıyorum. 2 defaya mahsus bir süre sonra düzeldi görüntü geldi ama 2-3 gündür saatlerce beklememe rağmen sorun düzelmiyor.

Sebebi nedir? Servise göndereniniz oldu mu? Ne kadar ücret alındı?

Bu konu da ki bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

Teşekkürler...
  • Arkadaşlar, monitörümü servise gönderdim. Besleme Devresi Onarıldı ve 70 lira ücret alındı. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    philips lcd tv görüntü yok
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.