Şimdi Ara

Philips 2017 model led ve oled tv'ler (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
14
Favori
32.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: OzBuBa

Philips 49PUS6412/12 model TV , "Maalesef Sık Kullanılanlar durdu" yazısı çıkıyor. Sebebi nedir ? Nasıl çözülebilir ?

Sistem ara sıra çöküyor. Siz kumandadan 123654 tuşlayıp hata var mı ona bakın.

Kendiliğinden çözüldü sorun. Dediğinizi yaptım, birçok şey yazıyor, hata ile ilgili bir yazı yok.
  • Mrt Deniz M kullanıcısına yanıt
    Memnun musun peki tv den

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 55pus7502 var evde. Bildiğiniz gibi 100 hz. Ama sanki 50 hz. gibi bazı videolarda titreme yapıyo. En uygun görüntü hareket ayarlarını bilen yardımci olabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mrt Deniz

p5 olayı ne demek?

Philips in geliştirmiş olduğu 5 katmanlı bir görüntü işleme teknolojisi. Sitesinde tv bölümüne gir direk olarak zaten gereken detayları görür ve okursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhanguney2

Arkadaslar 55pus7502 var evde. Bildiğiniz gibi 100 hz. Ama sanki 50 hz. gibi bazı videolarda titreme yapıyo. En uygun görüntü hareket ayarlarını bilen yardımci olabilir mi

Film modunda yapabilir. Bu modda çok kalite bir görüntü kaynağı varsa izldeginizde titreme yapmaz. Size tavsiyem görüntü mod ların dan doğal yada canlı yı seçin o zaman olmaz daha iyi bir performans istiyorsanız kişisel ayarlardan kendinize en uygun ayarları yapabilirsiniz deneme yanılma ile...

• 4.749,00 TL
    Philips 65pus6262 4K UltraHD İnce Smart Uydulu LED TV
    55" ten 65" e gecmeyi dusunuyorum
    var mu kullanan bu TV yi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

4.749,00 TL

65 inç büyük gelmesin bana şu an 55 inç dahi büyük geliyor 4 veya 5 metre izleme mesafesi olmasına rağmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: saliharslann

quote:

4.749,00 TL

65 inç büyük gelmesin bana şu an 55 inç dahi büyük geliyor 4 veya 5 metre izleme mesafesi olmasına rağmen.

3 mt 55" kullanıyorum 3 senedir
    65" ya da 60" anca keser ..
    ya da bu var
    4.228,00 TL
    LG 60UJ630V 60" 152 Ekran 4K Uydu Alıcılı Smart LED TVhttps://www.hepsiburada.com/lg-60uj630v-60-152-ekran-4k-uydu-alicili-smart-led-tv-p-HBV000005EL2F?magaza=Darkese&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.27.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 3 Şubat 2018; 14:11:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saliharslann

quote:

4.749,00 TL

3 mt 55" kullanıyorum 3 senedir
    65" ya da 60" anca keser ..
    ya da bu var
    4.228,00 TL
    LG 60UJ630V 60" 152 Ekran 4K Uydu Alıcılı Smart LED TVhttps://www.hepsiburada.com/lg-60uj630v-60-152-ekran-4k-uydu-alicili-smart-led-tv-p-HBV000005EL2F?magaza=Darkese&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.27.4

Hocam yine siz bilirsiniz ama belli bir mesafe bırakılmadığında görüntü bozuk gibi gelebilir özellikle HD olamayan kanallarda.

• Bende 3 mt den izliyorum 55 bana buyuk gelirken 60 65 çok çok fazla bence. O mesafeden görüntü Daha kötülesir parana yazık olur

• saliharslann S kullanıcısına yanıt
    Kişisel ayarlardan da bi türlü istediğim görüntüyü yakalayamadim. Görüntü iyileştirici teknolojileri tirt philips in. Şu an iade alsalar lg nin 55sj800 var 5000 tl hiç dusundenmeden alırdım

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-55sj800v-apd-55-inç-uhd-4k-smart-led-tv-1174317.html

• Beyler ekranın alt ve üst kenar / köşe bölümlerinde siyah nokta olarak kendini gösteren ölü piksel sorunu sizde var mı?

Tam beyaz ekranda deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Ölü piksel testi yaptım 0 ölü piksel

• Gokhanguney2 G kullanıcısına yanıt
    Şimdilik gayet memnunum..

• quote:

Orijinalden alıntı: NOWITZKI

quote:

Orijinalden alıntı: alpearl72

Arkadaşlar merhaba son yıllarda Koreli dostlarımız başta olamak önde gelen tv markaları direk nit olayına girdiler yani hdr için parlaklık seviyesi ki o da tam kafa karıştırıcı bir spec. Biz sanki yıllardır tv izlememişiz ya da çıkan yeni cihazlar artık tv değil de başka bir şeymiş algısı var ortalıkta. Daha önce mum ile çalışıyormuş da artık ampul kullanılmaya başlanmış gibi ki komik olan da zaten her nitin bir mum değerini karşılaması. 3d özelliği tv lerden kalktığından beri bir hrz sorgulama algısı da oluştu. iki yıl öncesine kadar bütün tvler 3d performansını verebilmek için her iki göz için 60 x 2 = gerçek 120 hz hızına sahipti zaten. Tabi bu olmaz ise olmaz bir şart olduğundan biz 800, 1000, 1500 gibi hayali yazılımsal tarama hızlarına odaklanıyorduk. 3d kalktı 120 hz ihtiyacı bitti ancak şimdi de sanki 60 hz e sahip tv kesinlikle akıcı değildir yetersiz kalır gibi bir düşünce hakim. Kaynak 60 hz destekli olmadıktan sonra gerçek hızı 1000 hz olan hayali bir tv de izlense bile tam randımanlı olmayacaktır. Tv nizi monitör olarak kullanmayı düşünürseniz eğer o zaman tarama hızı önem arz etmeye başlar. Pc 4k oyunlarının büyük ekrana sıkıntısız geçişi için o zaman 100 hz üzerinde bir tarama hızı tercih sebebi haline gelebilir. Hiç bir bluray ya da konsol oyunu 60 hz den fazlasını istemiyor ki 60 hz tv sanayinde bir referans. Bir marka 30 hz tv çıkarır o zaman tartışırız ve çok haklı sebepler ile bu tv alınmaz deriz. Teknoloji marketlerde kullanılan demolar tv lerin performansını haklı çıkarmak amaçlı hazırlanıyor. Tabi her marka kendi demosunu kendi cihazında göstermeye çalışıyor.

Dün kentpark mediamarktta 49pus7502 yi yakından inceleme şansına sahip oldum. Alt kısımdaki sound bar demeye dilimin varmadığı speaker tv nun karizmasını çok bozmuş. modeli üst sınıfa dahil etmek için yapılmış ama kanımca hiç başarılı olunmamış bir ekleme.
    ancak tv de belirleyici olan öncelikle görüntü kalitesi. Mediamarkt kaynak konusunda pek başarılı değil. Çok düşük bir çözünürlükte baba oğul mutfakta bir şeyler yapıyorlar hem de durmadan defalarca gün boyunca :) demo görmek için bütçe dışı tv lere bakmanız gerekli. rica ettim ve bana samsung tv lerde kullanılan suhd logolu barcelona atletico madrid demosunu açtılar hem de hem mu8000 de hem mu9000 de hem pus7502 de. Bir arkadaşın yukarıda dediği gibi philips bu ortamlarda tam bir üvey evlat. Kendi mağazası olmayan teknoloji marketlere muhtaç bir marka muammelesi görüyor. Fakir ama inanın gururlu. Samsungları perişan etti demo testinde. Saha Samsungda ne kadar fosfor yeşilinde ise Philips de o kadar gerçek o kadar doğal idi ayrıca ne banding ne titreme.Yanımda getirdiğim h265 mkv usb den harika bir performans verdi. Ps pro performansını da tahmin edebiliyorum. Ses performansı kesinlikle öyle sınıf atlatan cinsten değil. keşke 6551 kasasını direk bu modele uyarlasalarmış. 6501 in ayaklı değil de ortadan kaideli şekli. Yetkili kanal geçişlerinin çok yavaş olduğunu söyledi ben de yemişim kanal geçişini dedim. Tercih meselesi tabi ki ama ben dahili uydu alıcısını kullanmıyorum. Hangi platform olursa olsun tv yi o platformun kutusu ile izlemek çok önemli. Sadece hız olarak değil görüntü performansı olarak da. Tabi daha az priz daha ekonomik enerji tüketimi için dahili alıcı kulağa mantıklı geliyor o başka. TV de hem performans hem enerji ve yer tasarrufu yar ve ser gibi. Android 6.0 marshmallow un çok hızlı olduğu söylendi ben de inandım. Net deneyimi için yine harici ve ekstra olacak ama chromecast denen o küçük mucizevi cihazı kullanın derim. Hdmi ile bağlanılan her araç tv nin dahili özelliklerinden çok daha iyi performans veriyor. Bu arada denemedim ama cihazda dahili bir chromecast olduğu bilgisi beni oldukça meraklandırdı. 400 mumluk bir cihaz ve bu adam gibi bir hdr kaynak görüntü için fazlası ile yeterli. Menüde hdr premium ibaresi kendisini hak eden kaynağı tanıyana kadar aktif değil ki bu çok iyi birşey. 4k tv demek bana 4k kaynak yükle aşağısına elimden geleni yaparım demek. hdr mantığı da o ama philips fakir ve gururlu duruşu ile hdr ı ayaklar altına almayı reddetmiş. ya tam yaparım ya da bana o desteği atana kadar sıradan bir format muammelesi yaptırmam demiş. Ips panel cihazın önünde cam var hissi veriyor tabi ve izleme açısı önemli ancak bu kesinlikle anlaşma bozan bir durum değil. ben cihazı genel olarak çok beğendim. philips soap opera efekt dediğimiz kare birleştirme (perfect motion) sonucu oluşan gerçek dışı görüntü konusunda bir numara. bu bazıları için hiç hoş değil iken bazıları için çok farklı bir deneyim olabiliyor. bu model her iki tarafı da memnun edecek seviyeleri içinde barındırıyor ikisini de deneyin kararınızı verin derim. Sürçü lisan ettiysem affola

İyi günler hocam daha dün istanbul da kadıköyde nautilus da idim. 7101 Hayal kırıklıgından sonra 7502'yi denemek için yanına gittim. Kendi demosu dediğin gibi sıkıntı cıkarmıyordu. Aynı futbol demosunu bana da açtılar gerçekten ne bir takılma vardı ne de bending. Daha sonra ricam üzerine elimdeki usb den küçük bir kısıt elsyum filminin gerçek 4k sını denemek istedim. Zaten bütün sıkıntı burada başladı. Video açıldığı anda donmaya başalayan tv. Videoyu takıla takıla aktardı. Philipsi 1 sene daha beklememin tek nedeni ambi lighttı. Özellikle ps4 için aldığım için tv'yi müthiş bir deneyim olacağını düşündüğüm için bekledim. Fakat daha 30 saniyelik bir 4k demosunda bir televizyon tekliyorsa ambi light olsa ne fayda. Oradaki arkadaş lg satış sorumlusu imiş. Bide başka televizyonda deneyebilir miyiz dedi. Bende hay hay dedim. Lg nin bir modelinde ( bilerek vermiyorumki reklam yaptığım düşünülmesin) görüntü kaymak gibi aktı. Şimdi o televizyonu araştıracağım. Ama ambi light olmamasından dolayı içimde hala bir burukluk var.

Bahsettiginiz model lg nin hangi modeliydi ?

• arkadaşlar 55pus6412 modeline sahibim. Arka planda çalışan uygulamaları kapatabiliyor muyum? mesela youtube'a girdim sonra geri tuşuyla çıkış yaptım program tamamen kapanıyor mu ya da dediğim gibi arka plandakileri kapatmayla ilgili her hangi bir şey var mı?. Bir de yararlı programlar söyleyebilirseniz sevinirim
  • Arkadaşlar selam. Philips Android TV'nize USB kart okuyucu ile SD Card bağlayan oldu mu? Ben 2 slotlu Transcend kart okuyucu ile tek SD Card bağladım ve sorunsuz gördü, okudu. Ancak gel gelelim güvenli kaldır / çıkar olayı başarısız oluyor çoğu zaman. Android ayarları mesününden depolama / sıfırlama bölümüne gidip "Çıkar" demek istediğimde bazen hata veriyor. Böyle olunca aygıtı direkt çekip çıkartıyorsunuz, ancak bu seferde PC'ye bağlayınca haliyle dosya sistemi hatalı olabilir diye uyarı veriyor.

Sizde durum nedir? USB cihazlarınızı çıkarma / güvenle kaldırma işlemini nasıl yapıyorsunuz, hatta yapıyor musunuz? :)
  • Merhaba arkadaşlar; günlerdir bir karar aşamasındayım, teknolojik bilgi fakiri biri olarak, yanlış bir karar vermemek. İçin yapılan yorumları dikkatle takip ediyorum.(bu arada ilk kez bir foruma yorum yazıyorum)Lakin bu konuda zaten kısıtlı olan beyin devrelerim iyice yandı. Tam modele tamam bu diyorum, o modelle alakalı olumsuz yorumları görünce hevesim kaçıyor. Fiyat performans açısından 55pus 7002 modeline karar vermiştim, ama bu hz durumu bana ne gibi olumsuzluklar yaşatır? Gördüğüm kadarıyla markaların bir çok modeli de 50 hz gerçek hıza sahip. Sizden ricam şu tüplü televizyonumdan Ailemi kurtarın😢

Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiteHear

Merhaba arkadaşlar; günlerdir bir karar aşamasındayım, teknolojik bilgi fakiri biri olarak, yanlış bir karar vermemek. İçin yapılan yorumları dikkatle takip ediyorum.(bu arada ilk kez bir foruma yorum yazıyorum)Lakin bu konuda zaten kısıtlı olan beyin devrelerim iyice yandı. Tam modele tamam bu diyorum, o modelle alakalı olumsuz yorumları görünce hevesim kaçıyor. Fiyat performans açısından 55pus 7002 modeline karar vermiştim, ama bu hz durumu bana ne gibi olumsuzluklar yaşatır? Gördüğüm kadarıyla markaların bir çok modeli de 50 hz gerçek hıza sahip. Sizden ricam şu tüplü televizyonumdan Ailemi kurtarın😢

Saygılarımla

Dostum görüntünün daha iyi akmasını sağlar. Aksiyon sahnelerde düşük hz ile yüksek hz kendini belli eder.

Oumsuz yorumlar için bir şeye dikkatini çekmem gerekirse kullanmayan arkadaşlar olumsuz yorum yaparken kullananlar çok memnun olduklarını söyledikleri halde kağıt üzerindeki kendince üstünlüklerine inanmayı seçiyorlar.

Sana tavsiyem önceliğin hz yüksekliği olsun sonra 4k çözünürlük. Benim sana bu açıdan tavsiyem 49pus7502 olurdu.

• Merhaba tavsiyeniz üzerine. 7502 modelini canlı olarak inceledim ekran olarak 55" düşünüyorum. Gerçekten tavsiye ettiğiniz modelin her yerinden sağlamlık ve kalite akıyor. Lakin ona göre de fiyat doğal olarak bütcemin üzerinde bir fiyat çıktı. Haftasonuna özel 5000 tl lik bir fiyat. Sizden ricam bahsettiğiniz 100 hz bandın da sorun yaşatmayacak daha makul bir fiyatlı tavsiyeniz olur mu?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.