Şimdi Ara

Philips 2017 model led ve oled tv'ler (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
14
Favori
32.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canbey_bjk

quote:

Orijinalden alıntı: LuqueTr

PS4 Pro ile acaba nasıl olur? input lag olayı fln

sanırım 1080p oyunda 32 ms .4k hdr de artıyosa 50 olur yanmıyımuyum.siz aldımızmı

Yok hocam ben almadım bende Sony 46w905a var 200hz televizyon :)
  • 55 pus 7002 aldık 50 hz mis şimdi sormak istediğim şu oyun için almadım ama 100 hz 50 hz davası nedir yani aralarında aman aman bi fark varmı daha kutuyu actirmadimacaba iade edip 55 pus 6501 modelinemi bakayım onda panel hızı 100 muş şimdiden tsk edr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Kısaca , aksiyon sahneler daha net,daha az bulanıklık,ekranda hareket eden objeler daha net görünür basit anlatımıyla.Motion (hareket/akıcılık diyelim) yani yazılımsal sanal kare ilave teknolojisi 100hz de daha güçlü çalışır.55pus7502'yi de mağazada incelemenizi öneririm.Kullanacak olan sizsiniz bizzat görerek kararınızı verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usb konusunda cevap veren arkadaşlara teşekkürler. sanıyorum o videonun codec leri ile alakalı bir sorundu. şu an herhangi bir sorun yaşamadan izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: booming

Kısaca , aksiyon sahneler daha net,daha az bulanıklık,ekranda hareket eden objeler daha net görünür basit anlatımıyla.Motion (hareket/akıcılık diyelim) yani yazılımsal sanal kare ilave teknolojisi 100hz de daha güçlü çalışır.55pus7502'yi de mağazada incelemenizi öneririm.Kullanacak olan sizsiniz bizzat görerek kararınızı verin.

Kesinlikle katılıyorum özellikle ekranın altından kayan alt yazıları daha net tane tane görebilirsiniz. Aksiyon sahnelerde daha temiz bir görüntü elde edersiniz ve futbol maçlarında daha net ve akıcı bir maç izlersiniz. Benim tavsiyem 100 hz önceliğiniz olsun hatta 4k dan bile önce bir önceliğiniz olsun. 4k çok yaygın değil ama gelecek yatırım fakat 100 hz olmazsa olmaz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: saliharslann

quote:

Orijinalden alıntı: booming

Kesinlikle katılıyorum özellikle ekranın altından kayan alt yazıları daha net tane tane görebilirsiniz. Aksiyon sahnelerde daha temiz bir görüntü elde edersiniz ve futbol maçlarında daha net ve akıcı bir maç izlersiniz. Benim tavsiyem 100 hz önceliğiniz olsun hatta 4k dan bile önce bir önceliğiniz olsun. 4k çok yaygın değil ama gelecek yatırım fakat 100 hz olmazsa olmaz bence.

Gencler ben pro kullanıorum.sonuc sizce nedir.pro makina ile bu elranda oynanırmı.gecıkme suresı sizce nasıl

• forumda philips çabuk bozuluyor diyorlar doğru mu bu forum abartması mı her üründe olduğu gibi. pus7002 aldım yanlış mı yaptım:( sorunsuz 4 yıl kullanan var mı en azından. okadar gitse yeter bana
  • Size bilgisayarımda olmayan ekran kartım ile tv ye bağlayıp kısa bir video çektim buyrun linki.

https://youtu.be/P0l1u76Frzs

• quote:

Orijinalden alıntı: efe80

forumda philips çabuk bozuluyor diyorlar doğru mu bu forum abartması mı her üründe olduğu gibi. pus7002 aldım yanlış mı yaptım:( sorunsuz 4 yıl kullanan var mı en azından. okadar gitse yeter bana

Bu forumda aşırı fanatikler ve trol ler var örnek rnnn gibi. Lütfen bu tip insanların sözlerine kulak asmayın. Keşke 7002 yerine 65 veya 75 serisini alsaydın daha iyi olurdu bunlar 100 hz çünkü diye biliyorum. Bende 7502 var ve çok memnunum. Çabuk bozuluyor diyenler malzeme kalitesi içinde 7502 için çok basit ve adi duruyor demişti eve Philips 55pus7502 geldiğinde adam yardım edermisin biraz ağır çelik kasa olduğu için demişti. Yani ne kadar basit ve adi malzeme kalitesi olduğunu buradan anlayın. Burada Philips i çekemeyen çok marka fanatiği var.

• saliharslann S kullanıcısına yanıt
    70 65 ten yuksek diye daha iyidir diye dusunmustum yanlis yapmisim. Suan memnunun tv den. Millete benimkiyle ayni fiyat samsun mu7000 oneriliyor ki goruntusu cok kotuydu soluk yanlardan zaten bakilmiyor.elimdekiyle kiyaslanamaz bile. 7502 fiyatindan dolayi elemistim mutlaka daha iyi ama ben arada film haber ve mac ozeti bakarim 100 hz cok etkilimez diye dusundum.sonucta binlerce kisi aliyor herkes mi sorun yasiyor.genelleme yapmamak lazim. insan cok olumsuz yorum gorunce endise ediyor.ben yine de 2850 ye en iyi tvyi aldigimi dusunuyorum.suan aldigim yerde 3700 e cikmis

• quote:

forumda philips çabuk bozuluyor diyorlar doğru mu bu forum abartması mı her üründe olduğu gibi. pus7002 aldım yanlış mı yaptım:( sorunsuz 4 yıl kullanan var mı en azından. okadar gitse yeter bana

Philips kullandım gerçekten çok bozuluyor.Özellikle anakart 2 defa arızalandı bende.Philipsten uzak durun.
  • almış bulunduk napalım belki 2017 düzelmiştir sorun.bakıp göreceğiz.sizinki şanssızlıkta olabilir.servisteki arkadaş yok öyle bir şey forumlara çok inanma inanma dedi.üzülmeyeyim diye mi dedi bilmem artık:)
  • quote:

almış bulunduk napalım belki 2017 düzelmiştir sorun.bakıp göreceğiz.sizinki şanssızlıkta olabilir.servisteki arkadaş yok öyle bir şey forumlara çok inanma inanma dedi.üzülmeyeyim diye mi dedi bilmem artık:)

İnşallah düzelmiştir 2017 serisi
  • efe80 E kullanıcısına yanıt
    2011 yilında philiphs aldım.. Herhangi bir arızası olmadi. Geçen ay 55pos9002 modeli nı aldım. Gayette memnunum.. Her tv de ne kadar ariza varsa philips te de o kadar dır..

biraz da şans işi..

• Avm de teknik personelim media markt deki çalışan arkadaşlarım var, çok araştırdım soruşturdum günlerdir bu tür forumları okuyorum sonunda bu tv'de karar aldım 55pus7502 yi aldım cumartesi kurulum yapılacak. Kim ne derse desin bu tv kategorisinde ki en iyi tv. En azından ben böyle düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fior

Avm de teknik personelim media markt deki çalışan arkadaşlarım var, çok araştırdım soruşturdum günlerdir bu tür forumları okuyorum sonunda bu tv'de karar aldım 55pus7502 yi aldım cumartesi kurulum yapılacak. Kim ne derse desin bu tv kategorisinde ki en iyi tv. En azından ben böyle düşünüyorum.

Eger oyun konsolu kullanmıcaksanız gercekten en iyi fiyat performans tv si.bende cok arastrdım almak istedim ama konsolda rezil bi tv.hayrlı olsun

• quote:

Avm de teknik personelim media markt deki çalışan arkadaşlarım var, çok araştırdım soruşturdum günlerdir bu tür forumları okuyorum sonunda bu tv'de karar aldım 55pus7502 yi aldım cumartesi kurulum yapılacak. Kim ne derse desin bu tv kategorisinde ki en iyi tv. En azından ben böyle düşünüyorum.

Hocam PUS6412 forumunda bugün yazdığım sorunun aynısı 7502'de de görünüyor. Rezalet. Şurada başka bir kullanıcı resimli açıklamış.
    Sizde dikkat edin kurulumda.

www.sikayetvar.com/teknosadan-aldigim-philips-55pus7502-televizyonda-kasa-egriligi-ve-yatikligi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Ocak 2018; 1:39:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

https://youtu.be/vckpk2yItuY

Oyun konsolu değil bilgisayarı bağlamış sanırım ama bence performansı iyi büyük ihtimal ile konsollarda da iyi bir performansı vardır. Ayrıca konsolda kullanan arkadaşlar gayet iyi diyor.

Bende Philips 55pus7502 aldım ve çok memnunum gönlünüz rahat olsun hocam. Şimdiden hayırlı olsun pişman olmayacağınızı düşünüyorum ben hiç pişman değilim aksine çok aşırı memnunum. Özellikle beni 480p ve 720p görüntüleri bile 55 inç gibi büyük bir ekranda güzel bir görüntü vermesi ile mest etti 1080p ler 4k gibi sanki içindeki p5 olayı muhteşem. Geçen HD bir belgesel kanalında evrenin sırları karanlık madde diye bir program vardı siyah tonu ayrıntılar ve görüntüde ki derinliğe bittim hayran oldum sanki o temsili galaksi ve Uzay görüntüsü ekranın içine doğru bir derinlik vermesi sizi izlerken içine çekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: saliharslann

quote:

https://youtu.be/vckpk2yItuY

Oyun konsolu değil bilgisayarı bağlamış sanırım ama bence performansı iyi büyük ihtimal ile konsollarda da iyi bir performansı vardır. Ayrıca konsolda kullanan arkadaşlar gayet iyi diyor.

Bende Philips 55pus7502 aldım ve çok memnunum gönlünüz rahat olsun hocam. Şimdiden hayırlı olsun pişman olmayacağınızı düşünüyorum ben hiç pişman değilim aksine çok aşırı memnunum. Özellikle beni 480p ve 720p görüntüleri bile 55 inç gibi büyük bir ekranda güzel bir görüntü vermesi ile mest etti 1080p ler 4k gibi sanki içindeki p5 olayı muhteşem. Geçen HD bir belgesel kanalında evrenin sırları karanlık madde diye bir program vardı siyah tonu ayrıntılar ve görüntüde ki derinliğe bittim hayran oldum sanki o temsili galaksi ve Uzay görüntüsü ekranın içine doğru bir derinlik vermesi sizi izlerken içine çekiyor.

Arkadasımda vardı pişman ama soyle normal ps4 kullanıodu.cok büyük problem yoktu 100 hz gayet akıcıydı oyun .pro ya gecişte sıkıntı cıktı.gorun çok iyi yanlız 4k oyunda inputlag belli ediyo.

• Oyun konsolu kullanmıyorum. Kullanacak da değilim kurulum aşamasında dikkatli olmam konusunda uyaran arkadaşa teşekkür ederim. Zira lg den sonra yaşadıklarımı ben bilirim, bana her türlü önlem almayı çok iyi öğrettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fior -- 11 Ocak 2018; 22:10:6 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.