Şimdi Ara

Philips 2017 model led ve oled tv'ler (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
14
Favori
32.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    philips 2012 de tpvisiona satıldı kalite baya düştü android sistemin getirdiği saçma sapan sorunlar ve 6.. serisinin % baya yüksek kısmında banding ışık sızmaları vs. olunca adamlarda satmaya çekiniyor demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

quote:

Orijinalden alıntı: gekren

arkadaşlar 2.5 3 metre arası izleme mesafesi için 55 inç düşünüyorum. amacım aslında 65 inç idi ancak abartı olacaktır bu mesafe için. 55 inç bu mesafe için gözü yorucu olur mu? ayrıca 7002 ile 7502 arasındayım. fiyat olarak pek bir fark da yok. sizce tercihimi hangisinden yana kullanayım?

son olarak dahili media player ı ile mkv filmlerde bir sorun yaşanır mı? ayrıca ses sistemi için de optik çıkışı kullanmayı düşünüyorum. bu konuda bir sorun yaşarmıyım?

Şimdiden teşekkürler.

aynı sorunu paylaşıyoruz

bende 49" ila 55" arasında kaldım 3-4 metreden izleyeceğim.
    satıcı 55" büyük gelir 49 alin dedi.

herhalde 49" alacağım.
    siz ne aldınız ve nasıl??

55pus7502 yi aldım kesinlikle büyük bencede 49 al. Bu televizyondaki en büyük pişmanlığım bu 55 almak oldu keşke 49 alsaydım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: saliharslann

quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

quote:

arkadaşlar 2.5 3 metre arası izleme mesafesi için 55 inç düşünüyorum. amacım aslında 65 inç idi ancak abartı olacaktır bu mesafe için. 55 inç bu mesafe için gözü yorucu olur mu? ayrıca 7002 ile 7502 arasındayım. fiyat olarak pek bir fark da yok. sizce tercihimi hangisinden yana kullanayım?

son olarak dahili media player ı ile mkv filmlerde bir sorun yaşanır mı? ayrıca ses sistemi için de optik çıkışı kullanmayı düşünüyorum. bu konuda bir sorun yaşarmıyım?

Şimdiden teşekkürler.

aynı sorunu paylaşıyoruz

bende 49" ila 55" arasında kaldım 3-4 metreden izleyeceğim.
    satıcı 55" büyük gelir 49 alin dedi.

herhalde 49" alacağım.
    siz ne aldınız ve nasıl??

55pus7502 yi aldım kesinlikle büyük bencede 49 al. Bu televizyondaki en büyük pişmanlığım bu 55 almak oldu keşke 49 alsaydım.

49pus7002 ile 49pus7502 arasında 1000 tl fark var
    TV ye fazla para vermek istimiyorum.

tv sadece internet üzerinden film izlerim. okadar.
    49pus7002 yetermi sizce.

• 2550 TL ye 49pus6581 var 2750 TL ye 49pus7002 var

6581 100hz 2016 model
    7002 50hz 2017 model

PS4PRO aldığım için 100 hz önemli

2016, 2017 modelleri arasında HDR plus ve HDR prenium degişikliği var.

7502 sıfır sorun en iyiside bütçe yetmiyor onada

Kararsızım?
  • 49pus7002 aldım bugun mediamarktan. 2850 ye geldi . doğru yapmış mıyım sizce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcarCagdas

2550 TL ye 49pus6581 var 2750 TL ye 49pus7002 var

6581 100hz 2016 model
    7002 50hz 2017 model

PS4PRO aldığım için 100 hz önemli

2016, 2017 modelleri arasında HDR plus ve HDR prenium degişikliği var.

7502 sıfır sorun en iyiside bütçe yetmiyor onada

Kararsızım?

49pus7002 nasıl, nerede 2750 TL ?
    Teknosada baktığımda 2999TL fiyat vardı.
  • https://m.n11.com/philips-49pus7002-android-4k-ultra-ince-led-tv-P219613012

Çek satıştan 2500 /200 alın 50 TLye 2900-150=2750 TL

• efe80 E kullanıcısına yanıt
    Geldi mi tv hocam?

Ilk izlenimlerin nasıl memnun musun?

• Hocam önceliğiniz bence ikiside 4k ve hdr varsa hz olmalı 50 hz ile 100 hz arasında titreşim farkı illa olur. Birde 4k konsol destekli birşey varsa yada alacaksanız 100 hz sizi pişman etmez ve üzmez gibi. Ben 55pus7502 aldım ve çok çok memnunum. Ambilight olayı inanın bambaşka bir televizyon izleme deneyimi. Bunu evde denemeden başkalarının kötülemesi ile kesinlikle deneyimleyemez ve bilemezsiniz. Philips yılların markası ve o marka ismi varsa çokda düşünmeye gerek yok. Birde Android in özgürlüğünü bilen insanlar için başka birşey dememe sanırım gerek yok diye düşünüyorum.

• Mihmander kullanıcısına yanıt
    hocam 55 aldım bence tam. yani şaşı falan olunmaz izlerken :D
  • usb den izlediğim bazı videolarda şöyle bir sorun yaşıyorum. hareketli sahnelerde sahnenin bazı yerleri sanki takılı kalıyor gibi oluyor. acaba usb den oynattığımdan bu sorun olabilir mi?
  • quote:

usb den izlediğim bazı videolarda şöyle bir sorun yaşıyorum. hareketli sahnelerde sahnenin bazı yerleri sanki takılı kalıyor gibi oluyor. acaba usb den oynattığımdan bu sorun olabilir mi?

Bende öyle birşey olmuyor. Tavsiyem kodi programını yükleyin belki video kaynağı sıkıntılı olabilir. Kodi sanırım halleder.

• gekren kullanıcısına yanıt
    USB 2 YE Mavi olana takarak denedin mi.16 gb filmler atıyorum takılma yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

7502 nasıldır bilgisi olan var mı? Paneli kaç bit? ks8500 ile kıyaslaması nasıldır? 60 hz mi? İnput lag değeri nasıldır? Biraz araştırdım ama öğrenemedim.

Düzeltme: Sorularımın cevaplarını buldum. Panel 10 bit. Edge Led. İps. 100 hz. İnput lag 53,2 ms. Oyun modunda 32,3 ms.

32 ms 4k oynadıkmı artrsa ouun oynanmaz bunda playstation pro makina varsa.yanlıosam düzeltrseniz sevinirim.sy panel sevdasına bunu almakmiçin zorluyorum.ama oyun için buyuk sıkıntı tepkimesi.bu tv ui alip playstagıon pro oynayan oldumu

• quote:

Orijinalden alıntı: LuqueTr

PS4 Pro ile acaba nasıl olur? input lag olayı fln

sanırım 1080p oyunda 32 ms .4k hdr de artıyosa 50 olur yanmıyımuyum.siz aldımızmı

• quote:

Orijinalden alıntı: vkldunya

Merhabalar, ps4 proyu deneme şansım oldu 1 haftadır, bir problem görmedim HDR destekli oyun olduğunda oyun açılırken HDR sinyali diye bir ileti çıkıyor ve HDR otomatik aktif hale geliyor ve pasif olan hdr ayarları aktif oluyor görüntüler mükemmmel.

4k oyunlarda tepkime süresinden bahsediyolar inpt lag değerleri yuksek.siz tepkimesinde bi anormallik farkettinizmi.ben tv izlemicem ufakmodaya ps pro için alıcam.sizin kullandıhınız tam hangi modeldi

• canbey_bjk C kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Benim aldığım tv 55pus7502, input lag değerleri hakkında bir bilgim yok ama ps4 pro ile oynadığım 4k oyunlar bir problem hissetmedim, Gran Turismo Sport ve Horizon: Zero Dawn oynadım 4k olarak onun dışında da pes2018 sık sık oynuyorum bir problem hissetmedim ama 4k oyunlarda ekranda bazen bir kararma oluyor sanki gece moduna geçiyor gibi ama neden oluyor bilemedim açıkçası muhtemelen oyun ayarları ile ilgili birşeydir diye düşünüyorum.
  • Selam, 49PUS7502 modelini 3600 tl + 100 tl Opet yakıt kartı hediyesi ile satın aldım. 3500 tl ye gelmiş oldu. Kurulum için servisi bekliyorum. Kurulum sırasında test için kullanabileceğim bir test videosu öneriniz var mı(ölü piksel, vertical banding vs.)? Ya da dikkat etmem gereken başka bir konu var mı bildiğiniz?
  • quote:

Hocam önceliğiniz bence ikiside 4k ve hdr varsa hz olmalı 50 hz ile 100 hz arasında titreşim farkı illa olur. Birde 4k konsol destekli birşey varsa yada alacaksanız 100 hz sizi pişman etmez ve üzmez gibi. Ben 55pus7502 aldım ve çok çok memnunum. Ambilight olayı inanın bambaşka bir televizyon izleme deneyimi. Bunu evde denemeden başkalarının kötülemesi ile kesinlikle deneyimleyemez ve bilemezsiniz. Philips yılların markası ve o marka ismi varsa çokda düşünmeye gerek yok. Birde Android in özgürlüğünü bilen insanlar için başka birşey dememe sanırım gerek yok diye düşünüyorum.

kesinlikle öyle.
    ambilight ile ilgili fotoğraf çektim bizim müdüre gösterdim.

bana yaptığı yorumumu buraya aktarıyorum. neymi o yorum bilir misiniz ?? :D :D
    " gözünü yorar " :D :D :D: D: DASDGASDGAsdg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 2 Ocak 2018; 12:48:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bytrojan29

quote:

Hocam önceliğiniz bence ikiside 4k ve hdr varsa hz olmalı 50 hz ile 100 hz arasında titreşim farkı illa olur. Birde 4k konsol destekli birşey varsa yada alacaksanız 100 hz sizi pişman etmez ve üzmez gibi. Ben 55pus7502 aldım ve çok çok memnunum. Ambilight olayı inanın bambaşka bir televizyon izleme deneyimi. Bunu evde denemeden başkalarının kötülemesi ile kesinlikle deneyimleyemez ve bilemezsiniz. Philips yılların markası ve o marka ismi varsa çokda düşünmeye gerek yok. Birde Android in özgürlüğünü bilen insanlar için başka birşey dememe sanırım gerek yok diye düşünüyorum.

kesinlikle öyle.
    ambilight ile ilgili fotoğraf çektim bizim müdüre gösterdim.

bana yaptığı yorumumu buraya aktarıyorum. neymi o yorum bilir misiniz ?? :D :D
    " gözünü yorar " :D :D :D: D: DASDGASDGAsdg

Ozaman alınmaz :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.