Şimdi Ara

Philips 2017 model led ve oled tv'ler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
14
Favori
32.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün ps4'ün yanına bir de xbox one s aldım ve Call of Duty ww2 oyununu hdr ile oynamaya başladım. HDR kesinlikle bambaşka birşey. Ayrıca forumlarda sürekli panel hızı vs lafları döner, herkes bilir. One S konsolu 4K UHD HDR'da 60hz'e gerek duyuyor. gerisini siz düşünün. 100 hz panel vs muhabbetlerine takılmayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitzkrieger

hocam izleme mesafesine göre karar vermen daha mantıklı. Oda büyüklüğü de bir etken ama asıl olay ne kadar uzaklıktan izleyeceğin.

Samsung konusunda burada hayran çok, sana nasıl daha mutlaka samsung al dememişler anlamadım ama iyi özetlemişsiniz olayı. Millet bir VA panel ve kontrast düşkünlüğü var. Bazı arkadaşlar kontrast nedir bilmez ama uzman kesildikleri için samsung fanboyudur. Ben 43pus6412 kullanıyorum ben de aynı durumdan dolayı philips'i seçtim. Kontrast oranı hue/saturation/vibrance oranları ile de bağlantılıdır. O yüzden yoğun kontrast ile renkler gerçek tonlamalarını kaybedir. Yani maç izlediğiniz zaman sahanın TV'de göründüğü kadar yeşil olmadığını bilirsiniz. Yüksek konstrast bir yerde pazarlama hilesi

Philips'i tercih edebilirsiniz. izleme mesafesine göre de boyut seçin ama dediğiniz alana 49 inch gayet uygun gibi.

Cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre

55pus7502 yorumlara bakarak aldım ancak 4 gün sonra görüntü gitti, Philips çağrı merkezi ve servisleri o kadar kötü ki tüm süreci yazsam kimse inanmaz. Elimde kumanda, kabloları ve ayağı var, televizyonun nerede olduğu belli değil, dünyanın parasını verdik. Servis cihazı aldığınız yere götürün değişim onaylandı diyor, televizyon sizde diyorum haa biz onu aldığınız yere bıraktık o zaman diyor. Aldığım yeri arıyorum hangi televizyon diyor. Ben böyle rezil satış sonrası hizmeti yurtiçi kargoda görmedim. Yarın gidip televizyonu bulabilirsem o paraya başka marka ne varsa özelliklerine bakmadan değiştireceğim.

Senin yaşadığın bu olay TV ile değil satış yapan yer ile alakalı bir durum ama yazın nedense tv yi kötüler bir şekilde bunu anlamış değilim. Güvenilir olmayan yerden alışveriş yapmayın sonrası bu. Ayrıca eğer internet üzerinden aldıysanız 14 gün içinde hiç bir gerekçe göstermeden iade hakkınız var. Bunuda eğer internet üzerinden aldıysanız yapabilirsiniz. Ama şunu tekrar etmek istiyorum sizin yaşadığınız sıkıntı televizyon ile değil satan firma ile ilgili. Bu tv yi bizzat markette test ettim iyi bir fiyat bulursam gözün kapalı alırım. O fiyat aralığında bu özelliklerde başka bir tv yok.

• Bir TV'yi usb'den oynatabildiği şeylere göre değerlendirmek anca burada yapılan bir şey herhalde....Dünyanın en saçma şeyi. Android TV sonuçta kur Kodi'yi oradan aç. Smart özellikleri kötüyse bağla bir shield TV oradan izle...
    Ben de her ne kadar gönlümde Sony 65XE9005 olsa da, 65PUS7502 alacak gibiyim 10000TL vs. 6500 TL sonuçta. Gönül ister ki FALD + VA panel alaydık ama o paralar fazla. ABD'de ben aynı paraya 75xe930 aiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faikreis -- 21 Aralık 2017; 16:58:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saliharslann

quote:

55pus7502 yorumlara bakarak aldım ancak 4 gün sonra görüntü gitti, Philips çağrı merkezi ve servisleri o kadar kötü ki tüm süreci yazsam kimse inanmaz. Elimde kumanda, kabloları ve ayağı var, televizyonun nerede olduğu belli değil, dünyanın parasını verdik. Servis cihazı aldığınız yere götürün değişim onaylandı diyor, televizyon sizde diyorum haa biz onu aldığınız yere bıraktık o zaman diyor. Aldığım yeri arıyorum hangi televizyon diyor. Ben böyle rezil satış sonrası hizmeti yurtiçi kargoda görmedim. Yarın gidip televizyonu bulabilirsem o paraya başka marka ne varsa özelliklerine bakmadan değiştireceğim.

Senin yaşadığın bu olay TV ile değil satış yapan yer ile alakalı bir durum ama yazın nedense tv yi kötüler bir şekilde bunu anlamış değilim. Güvenilir olmayan yerden alışveriş yapmayın sonrası bu. Ayrıca eğer internet üzerinden aldıysanız 14 gün içinde hiç bir gerekçe göstermeden iade hakkınız var. Bunuda eğer internet üzerinden aldıysanız yapabilirsiniz. Ama şunu tekrar etmek istiyorum sizin yaşadığınız sıkıntı televizyon ile değil satan firma ile ilgili. Bu tv yi bizzat markette test ettim iyi bir fiyat bulursam gözün kapalı alırım. O fiyat aralığında bu özelliklerde başka bir tv yok.

Yazıda TV'nin özellikleri, iyiliği kötülüğü ile alakalı tek kelime yok, tamamen servis ve satış sonrası hizmetten bahsetmişim zaten? Satış yapan yer (Media Markt) ile de alakası yok, servisin kullanıcı hatası değildir değişimi/iadesi uygundur demesi gerekiyor, 1 haftada bozulan TV için Philips'in bunu demesi 3 hafta sürüyor ve geri getirmedikleri TV'nin bende olduğunu sanıyorlar, şikayet ettiğim konu bu çok açık değil mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saliharslann

quote:

Yazıda TV'nin özellikleri, iyiliği kötülüğü ile alakalı tek kelime yok, tamamen servis ve satış sonrası hizmetten bahsetmişim zaten? Satış yapan yer (Media Markt) ile de alakası yok, servisin kullanıcı hatası değildir değişimi/iadesi uygundur demesi gerekiyor, 1 haftada bozulan TV için Philips'in bunu demesi 3 hafta sürüyor ve geri getirmedikleri TV'nin bende olduğunu sanıyorlar, şikayet ettiğim konu bu çok açık değil mi?

Kendi yazdığını bir daha oku istersen. Özelliklede son cümleni.

Yazdıklarım gayet açık değil mi....

• arkadaşlar 2.5 3 metre arası izleme mesafesi için 55 inç düşünüyorum. amacım aslında 65 inç idi ancak abartı olacaktır bu mesafe için. 55 inç bu mesafe için gözü yorucu olur mu? ayrıca 7002 ile 7502 arasındayım. fiyat olarak pek bir fark da yok. sizce tercihimi hangisinden yana kullanayım?

son olarak dahili media player ı ile mkv filmlerde bir sorun yaşanır mı? ayrıca ses sistemi için de optik çıkışı kullanmayı düşünüyorum. bu konuda bir sorun yaşarmıyım?

Şimdiden teşekkürler.
  • Bir yorum yapan olsa iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: gekren

Bir yorum yapan olsa iyi olurdu.

Biz rnnn verir cevabı dedik ama madem vermedi biz kendi düşüncelerimizi yazalım

Öncelik ile mesafe konusunu bizzat elektronik markete gidip senin denemen gerek. Benim salon 27 metrekare yüzden bence 55 inç uygun.

7002 ile 7502 arasında fark var. 7502 daha iyi. Bizzat marketlerde test edebilirsiniz. 7502 de p5 özelliği var. O zaten başlı başına zaten bir olay. Ama test edemedim tv yi sipariş verdim gelirse uzun uzun kurcalayıp bir video çekeceğim söz.

Son olarak bence yazılanlar sadece sizin için sadece bir fikir vermek amaçlı olsun asla sizler bizzat görüp test etmedikçe bir tv almak için karar vermeyin. Sizin televizyonunuz sizi seçiminiz olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saliharslann -- 23 Aralık 2017; 18:44:20 >
  • Cevabınız için teşekkürler. 7 senelik bir sony lcd var bende. İnanın teknolojiye meraklı biri olarak tv lerde o kadar ince farkları göremiyorum. Mahsuru yoksa hangi siteden aldınız. Şu an teknosa 4300 tl ile en ucuz görünüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cevabınız için teşekkürler. 7 senelik bir sony lcd var bende. İnanın teknolojiye meraklı biri olarak tv lerde o kadar ince farkları göremiyorum. Mahsuru yoksa hangi siteden aldınız. Şu an teknosa 4300 tl ile en ucuz görünüyor.

Hocam media markt dan aldım telefonla sipariş verdiğim için extra 150 TL indirimde oldu maximum kartın kampanyasına katılın 1000 TL ve üzeri alışverişe 100 maxi puan alın yani ortalama 250 TL gibi bir kar elde edin. Ben fiyat olarak sitede 4.299 TL yazıyordu indirimleri düşün ve 12 TL mi ne kargo parası ekleyin size gelişi bulursunuz. Umarım yapacağınız seçimden memnun kalırsınız.

• ben 2 yerde de stok az görünce girdim teknosadan aldım. kısmet diyelim. ben memnun kalacağımı düşünüyorum.

umarım siz de memnun kalırsınız.
  • Philips 49PUS6412 , TV yi Teknosada diğer televizyonlar ile sadece ekran görüntüsü olarak test ettim. Gayet canlı ve güzel görüntüsü vardı. Tasarım da iyi.

Sizce bu model nasıl ? Cumaya kadar TV almam lazım artık :)
  • xbox2 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, ps4 proyu deneme şansım oldu 1 haftadır, bir problem görmedim HDR destekli oyun olduğunda oyun açılırken HDR sinyali diye bir ileti çıkıyor ve HDR otomatik aktif hale geliyor ve pasif olan hdr ayarları aktif oluyor görüntüler mükemmmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzBuBa

Philips 49PUS6412 , TV yi Teknosada diğer televizyonlar ile sadece ekran görüntüsü olarak test ettim. Gayet canlı ve güzel görüntüsü vardı. Tasarım da iyi.

Sizce bu model nasıl ? Cumaya kadar TV almam lazım artık :)

Banding ve bazende kendi kendine restart atma takıntınız yoksa alınabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

7002 modelini detaylıca inceledim beğendiğim tek bir özelliği olmadı uydu yayını berbat renkler ortalama işletim sistemi çok kötü ve yavaş 4k 10bit videoları takılarak oynattı local dimming yok edge led yani o parayı edecek hiçbir özelliği yok uzak durulması gereken bi model..

49pus7002 ile samsung 49mu7400 ve LG 49uj651 arasında gidip geliyorum.
    birkaç soru sorabilirmiyim,

1- 4k yayın izlenebiliyor mu?

2- forumda kendi kendine açılma yada tv nin geç açılması gibi problemler yazılmış
    bunlar la karşılaştınız mı?
  • quote:

arkadaşlar 2.5 3 metre arası izleme mesafesi için 55 inç düşünüyorum. amacım aslında 65 inç idi ancak abartı olacaktır bu mesafe için. 55 inç bu mesafe için gözü yorucu olur mu? ayrıca 7002 ile 7502 arasındayım. fiyat olarak pek bir fark da yok. sizce tercihimi hangisinden yana kullanayım?

son olarak dahili media player ı ile mkv filmlerde bir sorun yaşanır mı? ayrıca ses sistemi için de optik çıkışı kullanmayı düşünüyorum. bu konuda bir sorun yaşarmıyım?

Şimdiden teşekkürler.

aynı sorunu paylaşıyoruz

bende 49" ila 55" arasında kaldım 3-4 metreden izleyeceğim.
    satıcı 55" büyük gelir 49 alin dedi.

herhalde 49" alacağım.
    siz ne aldınız ve nasıl??

• quote:

Orijinalden alıntı: alos2000

Bugün Marmara forumda
    49pus7502 yi inceledim.
    öncelikle benim anlamadığım bişey var.
    neden tüm mağazalarda philips tv lere üvey evlat gibi davranıyorlar.
    satmamak için gönülsüz davranıyor satıcılar anlamış değilim.
    tv yi mağazanın en arkasına bi köşeye açmışlar.
    görende bu senenin yeni gelen tv si değilde
    serisi bitmiş tv sanar.

tv ye kendi götürdüğüm test videolarını usb den taktım, denedim.
    ölü piksel yoktu.
    ışık sızması çok azdı.
    alt kısımda sanki biraz daha koyu bir band dikkatimi çekti.
    hareketli görüntülerde sorun göremedim.
    siyahları güzeldi.
    anbilight çok iyiydi.
    geçen senenin kumandası daha güzeldi bence.
    ayak ortadan olması ve tv nin döndürülebilmesi güzel.
    hiç vertical banding göremedim.
    işlemci yenilenmiş, menüler hızlanmış gibi.

lütfen başka gözlerde incelesin bu tv yi , değerlendirelim düşünelim ,
    hiç bir yerde hiç bir yorum yok

evet aynen katılıyorum

hem vatan hem teknosaya gittim.
    ikiside ya lg yada samsung satmaya çalışıyorlar..

• Mihmander kullanıcısına yanıt
    test ettiğim süre içinde karşılaşmadım ama samsung ve lg ye göre çok yavaş işletim sistemi eski bilgisayar kullanıyormuş hissi veriyor 4k yayın izleniyor trt4k izlemiştim uydu performansını görmek için bu modeller arasında lg yi direk eleyin rgbw dizilim kullanıyor renklerin tümüne beyaz katıyor renkler gerçeğinden uzaklaşıyor mu7400 de alınabilir ama bütçeye uyarsa renk artısı ve motion performansı için sony xe8005 modelini öneririm
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.