Şimdi Ara

Philips 2017 model led ve oled tv'ler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
14
Favori
32.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fikosin896

55"PUS7502/12 modelini geçen gün satın oldım,görüntü kalitesi gerçekten çok güzel. Fakat bu televizyon 2017 model ve smart android olmasına rağmen,telefon ekrarnını tv'ye yansıtma özelliğini bulamadım ve heralde yok. Hani şu smart view yada ismi screen mirror mu ne o yok sanırım müştweri hizmetlerini aradım google home indirin olur dedi indirdim yine olmadı! Bu beni gerçekten üzdü iade etmeyi bile düşünüyorum bu mümkün mü acaba?

Google Home müthiş derecede instabil. Hem telefonu hemde Chromecast alıcısının bulunduğu Android'li TV'yi fişten söküp yeniden açarsanız geçici olarak düzeliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luxaeterna

Merhaba;

55PUS7502 HepsiBurada üzerinden aldık. Daha önce LG kullanırken hiç sinyal yok hatası almazken bunda sürekli olarak sinyal yok hatası alıyoruz. Defalarca aynı hatayı görmek ve izlediğiniz şeyin yarıda kesilmesi çıldırtıcı. Kablo aynı kablo, uydu aynı uydu. Sadece TV değişti. İade hakkımız için daha 3 günümüz var. Ne tavsiye edersiniz, böyle bir sorun yaşıyor musunuz? İade edelim mi?

merhaba bende 55pus6561 modeli var gecen sene almistim.

10 Ekim'de yayinlanan Android 7 guncellemesini yaptiktan sonra yayinlari izlerken 30dk sonra filan bi anda ekran karariyor ve sinyal yok yaziyor ekranda.

kanal degistirince veya hdmi 1'den 2 ye gecince duzeliyor.

guncelleme yapana kadar boyle bir sorun yasamiyordum sinir bozucu bir sorun.

sizin de boyle bir sorun mu?

servis cagirdim hic boyle bir sikayet gelmedigini soyledi ve sadece tv yi yeniden kur yapmaktan baska bir cozum onermedi... tv yeniden kuruldu fakat sorun duzelmedi. sanirim tekrar cagirip tv yi vericem iyice denesinler gerekirse surum dusursunler..

• Arkadaşlar şu DNS işini dikkatli takip edin. Ben 43PUS6412 için statik IP verip üzerine manuel DNS ayarladım ama DNS nedense etkin olmuyor. Aynısını telefonda yaptım ve sorun yok. İkiside Android sözde.

Dns Leak Test ile Google'da arayabilirsiniz.

• draco1987 D kullanıcısına yanıt
    Sanki kablo sorunu gibi görünüyor. Daha önce benzer durumu ps4 ile yaşadım ben de ama o zaman projeksiyona bağlı idi. Kaynak değişimi yaptığım zaman sinyal geri geliyordu. Eğer bir imkanınız var ise öncelikle kablolaro kontrol edin, bir de dahili uydu ile deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitzkrieger

Sanki kablo sorunu gibi görünüyor. Daha önce benzer durumu ps4 ile yaşadım ben de ama o zaman projeksiyona bağlı idi. Kaynak değişimi yaptığım zaman sinyal geri geliyordu. Eğer bir imkanınız var ise öncelikle kablolaro kontrol edin, bir de dahili uydu ile deneyin.

kablo ile ilgii olsa keşke.

kaynak değişimi, kanal değişimi hepsinde düzeliyor.

Uydu yayını ya da hdmi üzerinden veya netflix olması fark etmiyor.
    hocam o zaman teknik bir sıkıntı gibi. İade hakkınız var ise gönderin, ya da teknik servis çağırın.
    Merhabalar bendede benzer bir durum olmuştu merkezi çanak anten sisteminin kablolarında sorun varmiş, bana gelen kabloyu sıktım merkezi sistemin dağıtım ünitesini açıp kapadım düzeldi :) sizinki öylemidir bilemem
  • Beyler selam. Youtube uygulamasında 60 fps videolarda (1080 veya 720p) belirli aralıklarla stutting denilen atlama

/takılma sorununu fark ettiniz mi? Internet ile ilgili değil, video yüklendikten sonra oynatınca da belli oluyor.

• 60 fps örnek video. Youtube uygulamasından "60 fps 1080p" yazarsanız çıkıyor.

https://youtu.be/79ImZE0K7xc

• Arkadaşlar bende 49pus7002 modelden almayı düşünüyorum. Ürün görsellerde ve özellik olarak çok hosuma gitti. Teknosada şuan en uygun sanırım 2969 liradan satıyor fiyat olarak iyimidir yoksa farklı bir ürüne mi yönelmeliyim. Birde aynı ekran büyüklüğünde pus6512 ve pus7502 modelleri ile arasında çok fark var mı acaba?
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    evet 60 fpslerde takılma bende de var.
  • Architect_24 kullanıcısına yanıt
    hocam pişman olmassın emin ol. 49pus serisi de gayet iyi. Fark var hocam 7502 200 hz panel 6512 100 hz diye biliyorum. Ayrıca 7502 modelinde dahili bir soundbar olması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitzkrieger

evet 60 fpslerde takılma bende de var.

Hocam sadece Youtube videolarında mı yoksa flash disk ile de var mı? Malesef doğru düzgün 60fps video indirme sitesi bulamadım ve Youtube üzeinden video indirme imkanı veren siteler sadece 30fps'ye kadar indirme izni veriyor. İndirebilsem bende flash disk ile deneyecem. Bildiğiniz 60fps video indirme linki varsa denerim. Clipconverter.cc denedim ama telefondan indirmeye çalışırken hata verdi.

Edit: Clipconverter.cc ile başka bir 60fps videoyu başarıyla indirip televizyonun dahili hafızasına attım. Hem ES FILE hem de MX PLAYER ile oynattım. Yağ gibi akıyor. Takılma yok.
    https://youtu.be/WPJkErwvEtQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Kasım 2017; 18:7:17 >

http://4kmedia.org/tag/60-fps/page/3/
    sorun youtube'un uygulaması ile alakalı sanırım. Youtube'un bu tarz gariplikleri var. Kendi çektiğim 1080p 120 fps videolarda bir sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkrieger -- 25 Kasım 2017; 23:40:22 >
  • herkese selamlar ..malumunuz araba alırken bu kadar ayrıntı özellik bakmiyoruz. hatta beklemiyoruz.. kararsizlikta ayrı bir dert..bende lg b7 ile phillips 9002 arasında kararsız kaldım.. ikisine de media markt ümraniye sen 8000 tl fiyat aldım.. amblight ve android özelliği hoşuma gidiyor . ama lg nin de bir-çok ödülü var..sizin için lg de daha öne çıkan özelik nedir..yada philips i bilen gören farkı söyleyebilecek var mı..

• Aslında ambilux özelliği çok daha harika :)

Ben Philips 55pus7502 modelini almaya karar verdim iyi bir fiyat bulursam bütçeme uygun alacağım inşallah.

• 55pus7502 yorumlara bakarak aldım ancak 4 gün sonra görüntü gitti, Philips çağrı merkezi ve servisleri o kadar kötü ki tüm süreci yazsam kimse inanmaz. Elimde kumanda, kabloları ve ayağı var, televizyonun nerede olduğu belli değil, dünyanın parasını verdik. Servis cihazı aldığınız yere götürün değişim onaylandı diyor, televizyon sizde diyorum haa biz onu aldığınız yere bıraktık o zaman diyor. Aldığım yeri arıyorum hangi televizyon diyor. Ben böyle rezil satış sonrası hizmeti yurtiçi kargoda görmedim. Yarın gidip televizyonu bulabilirsem o paraya başka marka ne varsa özelliklerine bakmadan değiştireceğim.

• Arkadaşlar tv alacağım oda 6x4 den 24 metre kare salon için karar veremedim 49 mu yoksa 55 inc mi almalıyım. Bide ben şahsen 7502 ye niyetlenmiştimbugün teknosa ya da gittim. Ama ordaki elemanlar zorla adamı saösu glara sürüyorlar bana 8000 le 9000 i gösterdiler mu9000 tavsiye ettiler. İng de sıfır faizle 12 taksit imkanı varmıi falan filan. Bana samsungların görüntüleri çok yapmacık geliyor çok canlı cok parlak ama hiç gerçekci deil. 7502 lerde teşhirdeydi görüntü o kadar güzelki çok gerçekci ve doğal hiç yormuyor. Yada ben philips taraftarı olduğum için mi bana çyle geliyor bilemedim. Zisce tercihim ne yönde olmalı bütce maksimum 6000 diyebiliriz.

Bide avm den çıkarken arçeliğe şöle bi gireyim bakmadım olmasın dedim aman allahım kare kare tesadüf maç vardı 30 saniye izlememle dışarı çıkmam bir oldu. Lütfen yardımcı olun fikir verin

• serkanctn S kullanıcısına yanıt
    hocam izleme mesafesine göre karar vermen daha mantıklı. Oda büyüklüğü de bir etken ama asıl olay ne kadar uzaklıktan izleyeceğin.

Samsung konusunda burada hayran çok, sana nasıl daha mutlaka samsung al dememişler anlamadım ama iyi özetlemişsiniz olayı. Millet bir VA panel ve kontrast düşkünlüğü var. Bazı arkadaşlar kontrast nedir bilmez ama uzman kesildikleri için samsung fanboyudur. Ben 43pus6412 kullanıyorum ben de aynı durumdan dolayı philips'i seçtim. Kontrast oranı hue/saturation/vibrance oranları ile de bağlantılıdır. O yüzden yoğun kontrast ile renkler gerçek tonlamalarını kaybedir. Yani maç izlediğiniz zaman sahanın TV'de göründüğü kadar yeşil olmadığını bilirsiniz. Yüksek konstrast bir yerde pazarlama hilesi

Philips'i tercih edebilirsiniz. izleme mesafesine göre de boyut seçin ama dediğiniz alana 49 inch gayet uygun gibi.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.