Şimdi Ara

Philips 2017 model led ve oled tv'ler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
14
Favori
32.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun güle güle kullan sıkıntısız dır umarım tv. benim tv de geldi şu anda deneme safhasındayım :)
  • evet teknosa 4799 etiket fiyatından 3999 a iniyor aynı şekilde media markt 4000 tl fiyat veriyor ancak garanti uzatma konusunda ısrarcılar hatta o şekilde fiyat desteği verebiliriz diyorlar. Dün birşey daha öğrendim eğer almak amaçlı orada iseniz en son size bir indirim daha yapabiliyorlar ancak sistemden gelen o indirimden sonra alım yapmazsanız satış temsilcisi zor durumda kalıyor. bir nevi el sıkışma son indirimi gibi. Mediamarktta bir aile gözümün önünde samsung 55mu7400 ü 4000 tl + 300 tl 5 yıl garanti tutarı ile aldı. Teknosa çalışanı öpseniz bizden 4.500 tl den aşağı fiyat alamazlardı dedi hem de garanti uzatmasız. Ben vatandan 49pus7502 yi 3.900 tl ye aldım. Bu arada kesinlikle bana özel bir fiyat değildi öyle bir dünya yok zincir mağazalarda. Eryaman şubesinin müdürü Enginay hanım dünyanın en güzel insanlarından birisi. yardım sever, içten ve en önemlisi dürüst. 2011 yılından beri alışveriş yapıyorum kendisi ile. bir kere onsuz hareket ettim onda da ks8500 faciası geldi başıma. Çıktım ankamalldan sürdüm eşeğimi eryamana ve çektim tetiği.

• Merhabalar. Ambilight tv denemek istiyordum. 6851mi, 7002mi alayım vs derken gittim 55pus7502 aldım bugün Bostancı Vatandan. Açmadım kutuyu daha, salonda birbirimize bakıyoruz.

Vatanda biraz kurcaladım, kendi demo videolarını izledim, menude gezindim beni rahatsız eden bir durum olmadı. Özellikle Youtube menusü falan hızlıydı. Bakalım genel kullanımda nasıl olacak.

İlk gece editi: Yotube, Twitch ve Netflix uygulamalarını kullandım. Hiç takılma olmadı. Ekran parlaklığını ve renklerini beğendim. Aç kapa yaptım bir kaç kez, kumandada görmeme algılamama olmadı. Hızlı sahnelerde beni, kardeşimi ve eşimi rahatsız eden ghosting benzeri bir durum yaşamadık.

Philips 2017 model led ve oled tv'ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriandQolo -- 9 Ekim 2017; 18:13:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: x_ir

quote:

Orijinalden alıntı: alpearl72

bugün kesin kararımı verdim. Ankamall bu konuda çok yardımcı olabilecek bir mekan bütün teknoloji marketler neredeyse yanyana ve arasında kaldığım modeller de neredeyse yanyana. geçen bir haftada 60 hz sony 49xe8005 ile göz flörtü yaşadım biraz. marka kardeşliği ile bağlantılı olarak ps pro ile çok iyi eşleşebileceği düşüncesi ile yaşadım bunu. anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil :) yok arkadaşlar yok ne yazıkki eskiden sekiz serilerinin şerefi vardı artık kalmamış. o yılın dokuz ya da oled modeli ne ise sekiz sınıfı dördüncü beşinci sırada. belki yine çok iyiler ama bir üst seriler fazla sırıtıyor işte. Philips öyle değil 7502 gerçekten çok güzel görüntü veriyor. o kırmızı o mavi çok farklı çok güzel. en azından ben öyle düşündüm işin ilginç tarafı 7002 olsun 6401 olsun 7600 olsun hepsi ayrı bir güzel. sonuçta lg de sony de ips panel kullanıyor ama philips in renk işlemesi farklı bir seviyede. sony49xe8000 de hdd den aynı videoları izledim cık olmadı kesmedi. pek herz ile ilgili değil fark sonyde de aktı görüntü ama renkler o kadar doygun değildi. yeni philips 49pus7502 televizyonum hayırlı olsun diyebilirim umarım teknoloji şansı yanımda olur ve evime gelecek olan ünite sıkıntısız çıkar...

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Şuan güncel fiyat nedir? (geçen hafta teknosada üzerinde ve nette 4799 yazıyordu sordum 3999 verebiliriz dediler)

49pus7502 Philips 3700 tl kusurlere Kadar düştü geçen bayram 4299 tl'den.

4799 tl 49 inç icin cok yüksek su an bu fiyata gözü alıştırıp indirim yapınca büyük indirim yapmış gibi görünüyor çakallar bunu bizzat MediaMarkt çalışanı arkadasım söylüyor (: 3999 tl fiyat veren yer hangi şube hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xbox2

quote:

Orijinalden alıntı: x_ir

quote:

Orijinalden alıntı: alpearl72

bugün kesin kararımı verdim. Ankamall bu konuda çok yardımcı olabilecek bir mekan bütün teknoloji marketler neredeyse yanyana ve arasında kaldığım modeller de neredeyse yanyana. geçen bir haftada 60 hz sony 49xe8005 ile göz flörtü yaşadım biraz. marka kardeşliği ile bağlantılı olarak ps pro ile çok iyi eşleşebileceği düşüncesi ile yaşadım bunu. anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil :) yok arkadaşlar yok ne yazıkki eskiden sekiz serilerinin şerefi vardı artık kalmamış. o yılın dokuz ya da oled modeli ne ise sekiz sınıfı dördüncü beşinci sırada. belki yine çok iyiler ama bir üst seriler fazla sırıtıyor işte. Philips öyle değil 7502 gerçekten çok güzel görüntü veriyor. o kırmızı o mavi çok farklı çok güzel. en azından ben öyle düşündüm işin ilginç tarafı 7002 olsun 6401 olsun 7600 olsun hepsi ayrı bir güzel. sonuçta lg de sony de ips panel kullanıyor ama philips in renk işlemesi farklı bir seviyede. sony49xe8000 de hdd den aynı videoları izledim cık olmadı kesmedi. pek herz ile ilgili değil fark sonyde de aktı görüntü ama renkler o kadar doygun değildi. yeni philips 49pus7502 televizyonum hayırlı olsun diyebilirim umarım teknoloji şansı yanımda olur ve evime gelecek olan ünite sıkıntısız çıkar...

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Şuan güncel fiyat nedir? (geçen hafta teknosada üzerinde ve nette 4799 yazıyordu sordum 3999 verebiliriz dediler)

49pus7502 Philips 3700 tl kusurlere Kadar düştü geçen bayram 4299 tl'den.

4799 tl 49 inç icin cok yüksek su an bu fiyata gözü alıştırıp indirim yapınca büyük indirim yapmış gibi görünüyor çakallar bunu bizzat MediaMarkt çalışanı arkadasım söylüyor (: 3999 tl fiyat veren yer hangi şube hocam

Pendik Neomarin teknosada Ayrıca Gebze center teknosada ikiside 3999 dedi. İkisindede 4799tl yazıyordu.
    Fiyat 3600 lere düşünce almayı düşünüyorum.

• bugün 7502 ye baktım. demo da arabalar mı ne çizgi film vardı..
    yuvarlanan toplar zıplayınca adı bulutlanma mı ne ise sanki ısınan sobanın üstünde dağılan ısı dalgası gibi topun arkasından bu bozulma oluşuyordu..

1 yıl önceki 7xx1 de aynı idi onda da koşan atlet bayan vardı.. uzakta topuk bölgesinde aynı şey oluyordu..

şimdi mesele şu tabi.. kaynak 4k değilse yapabilir..
    bazı arkadaşlar usb den oynattım kimi iyi kimi iyi değil diyor.. bu malum işlemci ve sizin indirme kaynağınızla alakalı.. burada esas olan hd medya playerın verdi görüntüyü tv nasıl gösteriyor veya tv deki 4k kanalı.. ama usb den de malum bir hizmet veriliyorsa iyi yapmalı elbet..

bu 7502 100 hz peki 8 bit mi 10 bit mi panel..

fiyat yorumlarından ziyade kullanıcılar görüntü tecrübelerinden bahsetseler daha iyi olur diye düşünüyorum..

sony ve philips arasındayım..bütçemin yettiği en iyisini almaya çalışacağım

• mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz durum motion (hareket) ayarlarından kaynaklı.Çok açarsanız olması normal.Bu yapay sanal kare ilave etmesinden kaynaklı.Basitce anlatmak gerekirse 24fps orjinal çekilen bir videoyu 60fps ve üstüne çıkarırsanız ne olur.Olmayan kareler ilave edersiniz.Buda bahsettiğiniz -artefact- bozulmaları ortaya çıkarır.Bunu ayarlar kısmından en aza indirgeyebilirsiniz.Hatta 7502de motion seçenekleri daha gelişmiş ve motion style olarak ek ayarlar getirilmiş.Kabaca incelemiştim mağazada.Mesela motion style seçenekleri içerisinde Film seçeneği var.Onu seçerseniz bahsettiğiniz durum ortaya çıkmaz...Usb ye birkaç video atın, mağazaya gidin,görevliye ürünü incelemek için rica edin.Bahsettigim ayarları iyice inceleyin farkı anlarsınız.İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi booming -- 19 Ekim 2017; 22:46:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: booming

Bahsettiğiniz durum motion (hareket) ayarlarından kaynaklı.Çok açarsanız olması normal.Bu yapay sanal kare ilave etmesinden kaynaklı.Basitce anlatmak gerekirse 24fps orjinal çekilen bir videoyu 60fps ve üstüne çıkarırsanız ne olur.Olmayan kareler ilave edersiniz.Buda bahsettiğiniz -artefact- bozulmaları ortaya çıkarır.Bunu ayarlar kısmından en aza indirgeyebilirsiniz.Hatta 7502de motion seçenekleri daha gelişmiş ve motion style olarak ek ayarlar getirilmiş.Kabaca incelemiştim mağazada.Mesela motion style seçenekleri içerisinde Film seçeneği var.Onu seçerseniz bahsettiğiniz durum ortaya çıkmaz...Usb ye birkaç video atın, mağazaya gidin,görevliye ürünü incelemek için rica edin.Bahsettigim ayarları iyice inceleyin farkı anlarsınız.İyi forumlar.

10'mu 8 bit mi panel bilginiz varmı

• Merhabalar arkadaşlar 7502 55" almıştım biraz deneyimlerimi paylaşmak istiyorum:
    Ben dsmart kutu ile bağlantı kurdum d-fix ile uyumlu değilmiş mecburen harici kutu ile bağlantı kurmak zorundasınız d-smart kullanacaksanız.(Philips marka tv lerde d-fix desteği olmadığını söylediler d-smartçılar). Dsmartın kutusu da 4k yı desteklemediği içinde trt4k yı izleyemiyorsunuz ama ben ayrıca denemek için uydudan gelen kabloyu tv ye bağladım trt 4k yı izleyebildim ve hiç bir sıkıntı takılma falan olmadı izlediğim süre zarfında, görüntüler ve renkler süper açıkçası hele birde gece ambilight işin içine girince bence tv den başka birşeye dönüşüyor. Onun dışında youtube e bağlanıyorum hızlı bir şekilde videolar açılılıyor ve kasma donma şu ana hiç olmadı. 4 k videolar yüklenirken internetten kaynaklı biraz yavaşlık vardı güncelleme yaptıktan sonra o yavaşlık gitti ama bu sefer de videoyu yüklüyor ama kaliteyi düşürerek yüklüyor o da biraz can sıkıcı ve son güncelleme ile de video kalitesini arttıramıyorsunuz(yani pc den video izlerken sürekli autu moda almışsınız da ona göre kalite değişebiliyor video akıcı olsun diye).İnternet'ten indirdiğim bir kaç videoyu hdd den takıp açmayı denedim başlarda bi tekliyor ama sonrasında düzeliyor.
    Maç deneyimlerimi anlatmak istiyorum bir kaç maç izledim tv de, kaynak ile ilgili bir durum bazı maçlar bazı kanallardaki akıcı ve sorunsuz, en son izlediğim milli maç tv 8 in verdiği bazı karelerde adamların etrafında buğulanma oluşuyordu ama o kadarda can sıkıcı olmayacak şekilde yukarıdaki bahsedilen ayarları denemedim deneyeceğim. Benim görüntü ile ilgili kanaatim kaynak ne kadar iyi ise görüntü o kadar iyi :) BBC ert de belgesel izlediğinizde 4k gibi bir kalitede olduğunu hissediyorsunuz hd görüntüyü, dolayısı ile başka marka TV'ler dede durum aynıdır diye düşünüyorum.
    Tv 100 HRZ
    USB 3.0 VAR 1 ADET,USB 2.0 VAR 1 ADET
    10 BİT PANEL
    TV standı ayakları şık ve kullanışlı tv yi kendi etrafında döndürebiliyorsunuz ama kablo saklayacak bir aparatı yok.

Uzaktan kumandası berbat sesle arama yok jiriskop,scroll benzeri bir tuş yok sen akıllı tv yap o kadar para iste 20 sene önceki kumandayı ver sadece arkasında klavye var ki kullanışsız ötesi birşey.

Cihazın sesi sıradan bir ses öyle iyi falanda değil boş yere tv altına çıkıntı yapmışlar bir işe yaramıyor. benim ev sinema sistemim olduğu için onu hiç kullanmıyorum.

Işık sızması falan da her TV de olduğu kadar var ama rahatsız edecek bir boyutta yada bulutlanma şeklinde değil ışıklar kapalı iken farklı açılardan bakınca anlıyorsunuz sadece ki onunda bu tip panellerde olması normal olduğunu bir forumda okumuştum.

Ne yazık ki cihazım da 5-6 tane ölü piksel çıktı servis çağırdım resimlerini çektiler merkeze yolladılar firmanın tavrini sizinlede paylaşacağım.(55" tv de 5 6 tane ölü piksel fark etmek çok zor normal görüntüde TV"nin dibine de girseniz ama ben farklı renk sıkalasın da incelediğimde gördüm ancak.)

• 7502 Modeli PHILIPS SİTESİNDEN İNECELEDİM. 2 Türlü 7502 var. Anlayamadım.

7502/12
    7502/62

• Uzantıları farklı. Karşılaştırma yaptım. Yalnız farklı özellikleri göstermesini işaretledim. Bazı özelliklerde çok fark gördüm. Örneğin ;

• 1 - Ürün ağırlığı,
    • 2 - Kasanın kalınlığı
    • 3 - Ve en önemlisi Görüntü güçlendirme özelliğinde birinin özelliği şöyle ;

• Perfect Natural Motion
    • Micro Dimming Pro
    • Ultra Çözünürlük
    • 2200 PPI

Diğerinin ise

• Micro Dimming Pro
    • Ultra Çözünürlük
    • Doğal Hareket
    • Pixel Plus Ultra HD
    • 1300 PPI

Daha başka ufak tefek farklarda var. Neden bu farklar ?
    7502 alan arkadaşlar hangi modeli aldılar.
  • CARTEGENA kullanıcısına yanıt
    Hocam sitede sanırım yanlış baktın 2 tane 7000 serisi var biri 55PUS7502/12 diğeri 55PUS7002/62
  • Evet doğru söylüyorsun. Dikkatli bakmamışım. Ben de şaşırmıştım zaten nasıl oluyor diye. Teşekkür ederim.
  • Philips 49PUS6101 ve 24PFS5231 olarak iki tane televizyon aldım. Ancak 24 inch için servis kurulum ücreti istiyor. Genel merkezi aradım küçük televizyonlar için kurulum ücreti talep ediyoruz dedi. İki ürünü de iade ediyorum.

• 55"PUS7502/12 modelini geçen gün satın oldım,görüntü kalitesi gerçekten çok güzel. Fakat bu televizyon 2017 model ve smart android olmasına rağmen,telefon ekrarnını tv'ye yansıtma özelliğini bulamadım ve heralde yok. Hani şu smart view yada ismi screen mirror mu ne o yok sanırım müştweri hizmetlerini aradım google home indirin olur dedi indirdim yine olmadı! Bu beni gerçekten üzdü iade etmeyi bile düşünüyorum bu mümkün mü acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Philips 49PUS6101 ve 24PFS5231 olarak iki tane televizyon aldım. Ancak 24 inch için servis kurulum ücreti istiyor. Genel merkezi aradım küçük televizyonlar için kurulum ücreti talep ediyoruz dedi. İki ürünü de iade ediyorum.

Ben 24PFS5231 aldım. Çok memnunum. Küçük ekran olmasına rağmen çok üstün özellikleri var. Örneğin modül kart girişi var. Sesi çok iyi. İade etmemeni öneririm.

Küçük ekranlı TV leri tüm marka servisleri ücretli kurulum yapıyor. Kurulumu çok kolay zaten kendiniz yapabilirsiniz.
  • Sorunumu en sonunda kendi çabalarımla çözdüm,sonuç itibariyle android işletim sistemine sahip bende bunu bir program vasıtasıyla yapabilirim diye düşündüm,ve öylede oldu:) Televizyondan storeye girdim arama yerinden air screen programını bulup kurdum. Artık ekranı telefonun smart view yada sizlerde ismi herneyse ordan girip televizyona erişebiliyorsunuz...
  • aldığım 55pus7502 tv de ölü piksel olduğu için değiştiler işin komıği yeni gelen üründe de ölü piksel var.
  • Merhaba;

55PUS7502 HepsiBurada üzerinden aldık. Daha önce LG kullanırken hiç sinyal yok hatası almazken bunda sürekli olarak sinyal yok hatası alıyoruz. Defalarca aynı hatayı görmek ve izlediğiniz şeyin yarıda kesilmesi çıldırtıcı. Kablo aynı kablo, uydu aynı uydu. Sadece TV değişti. İade hakkımız için daha 3 günümüz var. Ne tavsiye edersiniz, böyle bir sorun yaşıyor musunuz? İade edelim mi?
  • luxaeterna kullanıcısına yanıt
    Belli ki sorunlu. İlerde tamir ettireceğinize şimdi değişim isteyin öyle bir hakkınız yoksa da iade edin.
  • luxaeterna kullanıcısına yanıt
    Sadece HD kanallarda hata varsa LNB kablo bağlantısından olabilir

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.