Şimdi Ara

Philips 22' LCD Ekran kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler..Sorunum Philips 22" lcd ekranımın this is overdray change computer display input to 1680x1050 yazısı ile birkaç defa aralıklı olarak uyarı yazısı çıktıktan sonra ekran tahminim 5-10 dakika sonra ekran kendinden kapanıyor.Sonra artık tekrar kapatıp açıyorum.Hep böyle hep böyle bir yere kadar.Fare'yi kıpırdatmama rağmen ekran açılmıyor.Elimle kapatıp açıyorum artık.Sonra yine aynı :( Kabloları kontrol ettim herhangi bir sorun yok daha önceden kullandığım kablo.Acaba sorun nerede bir türlü bulamadım.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim? Şimdiden teşekkürler..

• Bilgisayarınıza ayarladığınız görüntü çözünürlüğünü monitör destekleyemiyor o nedenle, bilgisayarınızı VGA modunda açıp uygun çözünürlüğe ayarladıktan sonra normal modda açmanız. Daha önceden mevcut çözünürlük ayarları ile sistem açılıyorsa ve şimdi açılmıyorsa o zaman en son yaptığınız ekran kartı driverleri, gibi güncellemeleri kontrol edin yazılımsal birşey bulamazsanız da kablo, monitör kaynaklı bir problem olabilir.
  • 444 7 445 numaralı telefondan Philips müşteri hizmetlerine danışabilirsin. Tavsiye ederim gayet ilgililer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHİLİPS Monitör Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Philips tv ekran kararma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.