İyi geceler..Sorunum Philips 22" lcd ekranımın this is overdray change computer display input to 1680x1050 yazısı ile birkaç defa aralıklı olarak uyarı yazısı çıktıktan sonra ekran tahminim 5-10 dakika sonra ekran kendinden kapanıyor.Sonra artık tekrar kapatıp açıyorum.Hep böyle hep böyle bir yere kadar.Fare'yi kıpırdatmama rağmen ekran açılmıyor.Elimle kapatıp açıyorum artık.Sonra yine aynı :( Kabloları kontrol ettim herhangi bir sorun yok daha önceden kullandığım kablo.Acaba sorun nerede bir türlü bulamadım.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim? Şimdiden teşekkürler..
Bilgisayarınıza ayarladığınız görüntü çözünürlüğünü monitör destekleyemiyor o nedenle, bilgisayarınızı VGA modunda açıp uygun çözünürlüğe ayarladıktan sonra normal modda açmanız. Daha önceden mevcut çözünürlük ayarları ile sistem açılıyorsa ve şimdi açılmıyorsa o zaman en son yaptığınız ekran kartı driverleri, gibi güncellemeleri kontrol edin yazılımsal birşey bulamazsanız da kablo, monitör kaynaklı bir problem olabilir.