Şimdi Ara

Philips 220XW8FB film izlerken görüntü çok kötü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler philips 220XW8FB marka lcd monitörüm var.
    Bu mönitörde film izlerkentam karşısından değilde hemen yanındaki yataktan yatarak izlediğimde yatak
    60 cm aşağısındadır monitörün çok açık renklerde sorun olmuyorda hafif karanlık renklerde görüntü çok kötü bulanık bi görüntü
    ordaki siyahlıklar tam belli olmuyor ve filmi hep pcnin direk karşısında izlemek zorunda kalıyorum sizce bu normalimi?
    bu arada dvi dan dvi a giriş kablom var markası hama ekran kartım ati hd3870
    bu monitörü alıcak arkadaşlar varsada uzak dursunlar

• malesef o monitöre herkez zamanında kral dedi 2232 bw yi gw yi ezdi dedi biz uyardık öle sorunları olmasını geçin ayrıntılarda ve renk gerçekliginde sorun var monitörün gerçek renkleri degiştirip yeşil felam veriordu bide hoparlörü yokmu 1 watt hdmı koymuşlar hdcp yok 2 formatıunda ghosting yapıor sözde 2 ms ayrıca digitalversus 2 yıldız vermişse bir bildiği vardır derim :D

quote:

Orjinalden alıntı: casparov22

beyler philips 220XW8FB marka lcd monitörüm var.
    Bu mönitörde film izlerkentam karşısından değilde hemen yanındaki yataktan yatarak izlediğimde yatak
    60 cm aşağısındadır monitörün çok açık renklerde sorun olmuyorda hafif karanlık renklerde görüntü çok kötü bulanık bi görüntü
    ordaki siyahlıklar tam belli olmuyor ve filmi hep pcnin direk karşısında izlemek zorunda kalıyorum sizce bu normalimi?

• malesef o monitöre herkez zamanında kral dedi 2232 bw yi gw yi ezdi dedi biz uyardık öle sorunları olmasını geçin ayrıntılarda ve renk gerçekliginde sorun var monitörün gerçek renkleri degiştirip yeşil felam veriordu bide hoparlörü yokmu 1 watt hdmı koymuşlar hdcp yok 2 formatıunda ghosting yapıor sözde 2 ms ayrıca digitalversus 2 yıldız vermişse bir bildiği vardır derim :D

quote:

Orjinalden alıntı: casparov22

beyler philips 220XW8FB marka lcd monitörüm var.

• 1 ay önce beni dinlemeyip bu monitörden alan arkadaşıma mail ile göndereyim ben bu linki
    Hayır bi de adam gururuna yediremiyor hala güzel diyor monitöre, ben biliyorum halbuki kötü olduğunu
    @4L1 (Ali oluyor sanırım) beni de dinlemediler dostum, ahh dinlemediler
  • ya yoksa vatan kampanya yapıp 496 ya satmazdı monitörü. hakikaten çok kötü bi monitör vede monitörü ileri geriye alamıyorsun en büyük eksisi de bu kafa sabit
  • herşeyin artısı eksisi var canım sevgilinizin çilleri var diye terk edebiliyonuz mu olcak o kadar :)
  • ya arkadaşlar sizce bu normalmi ben bu durumdan çok şikayetçiyim acaba monitörde mi bir sorun var çünkü tam karşısında filmleri sadece izleyebiliyorum yeri biraz değiştirince görüntü çok bozuluyor.
  • Buyazdıklarından sonra bende bakayım dedim aynı monitör var bende de ama 45 derece açıkyla bakmama rağmen yandan hiç bir şekilde bir bozulma ve kararma göremiyorum oldukça iyi görüniyor yazılar ve videolar.Ayrıca bu yazdıklarını hiç bir ayar ile oynamadan mı söylüyorsun direk normal ayarını kullandığın gibi yazıyorsan eğer.
    Ne kadar yanında da yatsan monitörü aşağı indirerek ve smartready'den tek tuşla açabliyorsun zaten.Ben de bu monitörü aylardır kullanıyorum ve her açıdan sorunsuz şekilde görüntü alıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitechh

Buyazdıklarından sonra bende bakayım dedim aynı monitör var bende de ama 45 derece açıkyla bakmama rağmen yandan hiç bir şekilde bir bozulma ve kararma göremiyorum oldukça iyi görüniyor yazılar ve videolar.Ayrıca bu yazdıklarını hiç bir ayar ile oynamadan mı söylüyorsun direk normal ayarını kullandığın gibi yazıyorsan eğer.
    Ne kadar yanında da yatsan monitörü aşağı indirerek ve smartready'den tek tuşla açabliyorsun zaten.Ben de bu monitörü aylardır kullanıyorum ve her açıdan sorunsuz şekilde görüntü alıyor.

benim monitörde filmlerde karanlık sahnelerde oluyor bu monitör biraz yukarda ben aşağıdan yatarak izliyorum fakat kararmalar yüzünden izleyemiyorum bu arada bu monitörün kafası sabit bende aşağı öne çekemiyorum

• Tn panel tüm lcd lerin sorunu o sağ sol açılarını çok geliştirdiler ama monitöre yukardan aşağıdan bakarsanız renklerde bozunmaları kolay fark edersiniz 60cm aşağıdan baktığını söylemişsin o kararmalar doğal bir olay monitörle ilgisi yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.