Şimdi Ara

Philips 244E1SB 24 önerilerinize ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Genelde pc de yaptığım aktivite 1080p (1920*1080) veya 720p (1280*720) fim izlemektir. Ayda 100 ün üzerinde film izliyorum. Philips 190s kare 19 LCD (1280x1024) monitör kullanmaktayım. HD filmlerin hakkını verebilmek ve daha çok keyif alabilmek için full hd bir monitör almaya karar verdim ve aşağıda ki linkte bulunan monitörün siparişini vermeyi düşünüyorum.

Aslında benim kadar çok film izleyen birisi için Full HD LCD TV almak daha mantıklı ama yeterli yerim yok malsef. O nedenle monitör bakıyorum. LED monitörleride araştırdım ancak henüz yeni bir teknoloji olduğu için renk kalibrasyon sorunu gibi bir takım problemler olduğu gündemde. O nedenle LCD daha uygun gibi göründü.

Philips 244E1SB kullanan veya konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların öneri ve fikirlerine ihtiyacım var. Başka önerilerdede bulunbilirsiniz (Fiyat önemli değil)

Şimdiden teşekkürler.

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-244e1sb-24-5ms-analogdvihdmi-full-hd-1080p-multimedya-wide-screen-lcd-monitor/ProductDetails.aspx?productId=bd54170&categoryId=986

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihk34 -- 7 Kasım 2010; 17:56:08 >

• Film izlediğinize ve 32" için yeriniz olmadığını düşünerek, yeriniz varsa 27" almanızı öneririm. Kısacası sığdırabileceğiniz en büyük ekranı alın.

Philips 244E1SB için iyi bir monitör olduğu söyleniyor. Benim önerim bir teknoloji markette yanyana görüp en beğendiğinizi almak. Piyasadaki monitörlerin birbirinden pek farkı yok, zevkler kişiye göre değişebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 7 Kasım 2010; 18:22:40 >
  • phillips monitorlerin yavaş olduğu ve ghosting sorunu olduğunu okumuştum...
  • Bunun bir alt modeli kampanya da bimekste şu anda. Nasıl bir model olduğuna dair bir fikrim yok açıkcası

http://www.bimeks.com.tr/urun/1038/113419/philips-241e1sb-23-6''-genis-ekran-lcd.aspx
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.