Şimdi Ara

PHILIPS 3260/3264 Genel Konu ve Yazılım Güncelleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
24.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün teknosada philips 3260 ı aldım. Akşam altyazıların çok küçük olduğunu görünce burdaki driveri yükledim. Sorunsuz yüklendi. Altyazı fontlarını felan ayarladım sonra flash diski taktım. Takınca "terfi... var oynatmak için playe basınız" dedi. Bastım hiç bişey olmadı. Tekrar başlatmayı denedim ama DVD bi daha açılmadı. elektrik te gitmiyo sanırm.

Güncellemenin sorunsuz gerçekleştiği kanısındayım. Ama sonra neden bu sorun olmuş olabilir. Ürünü yazılımla kurtarma şansımız felan olabilir mi.
  • teknosa'nın sitesinde 3260 ile 3264 arasındaki karşılaştırma yaptım. fakat 3260'ta divx yok sadece dvd var :) usb yok. daha aşağıda 3264'te olmayan bazı özellikler 3260'ta var olarak belirtilmiş. uyduruktan bir inceleme. bu arada 3260 ile 3264 arasında fark var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aylakaya

quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

Dün 3260 ve 3264 için kullanılan büyük fontlu bir yazılımı V6rcod arkadaşımızdan rica etmiştim.. Bugün hazırlayıp paylaşıma sundu bu cihazı olanlar denesinler.. Ben akşam deneyeceğim

3260I/12'nin büyük fontlu sürümü iki gün önce vardı. Çektim, güncelledim. Altyazıl boyutu olabilecek en büyük puntoda yani 47. Harika oldu. Zaten daha da büyütülse bazı satırlar yanlardan sığmaz.

Arkadaşım dediğin yerden 3260I/12 için birden çok yazılım görünüyor. Hangisi daha iyi? Birde yazılımları indirmek mümkün olmuyor. Rapidshare de sitesinde sorun var. İndirmek için kutucuğa harfler gelmiyor . Teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: cony35

quote:

quote:

Dün 3260 ve 3264 için kullanılan büyük fontlu bir yazılımı V6rcod arkadaşımızdan rica etmiştim.. Bugün hazırlayıp paylaşıma sundu bu cihazı olanlar denesinler.. Ben akşam deneyeceğim

3260I/12'nin büyük fontlu sürümü iki gün önce vardı. Çektim, güncelledim. Altyazıl boyutu olabilecek en büyük puntoda yani 47. Harika oldu. Zaten daha da büyütülse bazı satırlar yanlardan sığmaz.

Arkadaşım dediğin yerden 3260I/12 için birden çok yazılım görünüyor. Hangisi daha iyi? Birde yazılımları indirmek mümkün olmuyor.**** de sitesinde sorun var. İndirmek için kutucuğa harfler gelmiyor . Teşekkürler...

3260 ile 3264 aynı özellikte ancak kasa görünüşleri farklı cihazlardır. 3260 Macar , 3264 çin yapımı.. 3260 için olan yazılımı 3264 için rahatlıkla kullanabilirsiniz. 3260I olan cihazın yazılımı farklıdır

• dr.power;

3260 için verilen firmware nero'da sadece veri cd oluşturarak mı yapıcaz? verilen sitede yazdırırken şöyle olması gerektiği söyleniyor ama nero7'de böyle seçenekler yok. sadece yazdırıyor.

- File System: ISO 9660 + Joliet
    - File name length : max11 chars = 8+3 (Level 1)
    - Mode : 2/XA
    - Character set : ISO 9660 (ISO normal CD-ROM)
    - No Multi Session
    - Write Speed : Low
    - Recording Method: Track At Once
    Note: The extracted files should not be placed in a folder on the disc but just in the top level directory
    (root).
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomatos

dr.power;

3260 için verilen firmware nero'da sadece veri cd oluşturarak mı yapıcaz? verilen sitede yazdırırken şöyle olması gerektiği söyleniyor ama nero7'de böyle seçenekler yok. sadece yazdırıyor.

- File System: ISO 9660 + Joliet
    - File name length : max11 chars = 8+3 (Level 1)
    - Mode : 2/XA
    - Character set : ISO 9660 (ISO normal CD-ROM)
    - No Multi Session
    - Write Speed : Low
    - Recording Method: Track At Once
    Note: The extracted files should not be placed in a folder on the disc but just in the top level directory
    (root).

1254 zip dosyasının içindeki dosyayı çıkartın , veri cd olarak yukardaki gibi kaydedin. En kolayı usb belleğe bu dosyayı atıp USB den güncelleme yapak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 19 Aralık 2008; 18:15:16 >
  • 3264 alıcam. 3260 ile firmware leri aynı. peki bu firmware i yüklerken zipli dosyanın içindeki .bin uzantılı dosyanın adını 3264 olarak değiştiricek miyim? yoksa değiştirmeme gerek yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: smartboy83

Merhaba arkadaşlar,
    Dün teknosada philips 3260 ı aldım. Akşam altyazıların çok küçük olduğunu görünce burdaki driveri yükledim. Sorunsuz yüklendi. Altyazı fontlarını felan ayarladım sonra flash diski taktım. Takınca "terfi... var oynatmak için playe basınız" dedi. Bastım hiç bişey olmadı. Tekrar başlatmayı denedim ama DVD bi daha açılmadı. elektrik te gitmiyo sanırm.

Güncellemenin sorunsuz gerçekleştiği kanısındayım. Ama sonra neden bu sorun olmuş olabilir. Ürünü yazılımla kurtarma şansımız felan olabilir mi.

Arkadaşım, önce driveri (yazılım güncellemesini demek istiyorsun herhalde) yükledim, diyorsun. Fontları filan da ayarladığına göre güncelleme başarılı geçmiş. Ama sonra flash diskten güncelleme dosyasını silmen gerekirdi. Anladığım kadarıyla sen bu dosyayı silmeden flash diski yeniden playera takmışsın. "Terfi var..." yazdığına göre yeniden yüklemeye çalışmış. Sen bu arada yeniden başlattıysan cihaz bozulmuş olabilir.

Aslında bu tür bozulmuş cihazlar için de çare var o forumlarda ama oldukça karmaşık. Cihazın içini açıp oradan eski bir Nokia cep telefonu data kablosuyla bilgisayarla bağlantı kurup yazılım yüklenerek yapılıyor. Oldukça karışık bir iş. Bence servise götür. Elektrik kesilip yeniden gelince bozuldu, filan de.

Ama inşallah dediğim gibi olmamıştır. Belki de bir şekilde düzelmiştir yeniden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylakaya -- 20 Aralık 2008; 5:58:33 >

• Arkadaşlar, board.softpedia.com forumlarındaki vb6rocod nickli arkadaşın yaptığı Philips DVP3260 ve DVP3260I DVD playerlara ait en son yazılım güncelleştirmelerinin açıklamalarını ve linklerini aşağıda veriyorum. Amacım İngilizce bilmeyip de yabancı forumları takip edemeyen arkadaşlara yardımcı olmak. Aşağıdaki açıklamalar ve dosyalar benim değil. Ben sadece _http://board.softpedia.com/index.phps=f20feacb67ff663ddce36542268c2097&showtopic=9446&st=320 sayfasındaki vb6rocod arkadaşın yazdığı açıklamayı neredeyse bire bir Türkçe'ye çevirdim. Orijinaline bakmak isteyen arkadaşlar yukardaki sayfaya bakabilir.

Bilen arkadaşlar bilirler. Sözüm bilmeyen arkadaşlara: Yazılım güncellemesi yapmak çok kolay ama dikkat isteyen ciddi bir iştir. Güncelleme sırasında işler ters giderse, bir yanlış yapılırsa, elektrik kesilirse cihazınız bozulur. Bu riskleri göze alarak güncelleme yapıp yapmamaya kendiniz karar verin, sonradan suçlu aramayın.Bu nedenle bir problem olursa, yazılımla ilgili bir şey sormak istiyorsanız muhatabınız ben değil, güncellemeyi ve açıklamayı yazan arkadaştır. Ben dediğim gibi, o açıklamaları ve o dosyaların linklerini sizlere yardımcı olmak amacıyla buraya taşıdım. İlk mesajıma bakarsanız benim de bu konularda pek fazla bilgim yok. Ama ben de oradaki açıklamalara göre DVP3260I playerimi güncelledim.

Açıklamalar aşağıdadır. Açıklamaların tamamını okumadan güncelleme yapmayın.

-----------------------------------------------

Güncelleme modu Philips'in Eylül 2008 tarihli V51 sürümü üzerine kurulu.

Değişiklikler:

-Logo ve dosya göstericisi için yeni arayüz.
    -CD/DVD'den okumada en fzla 64 karakter, USB'den okumada 25 karakter yazı
    -Yeni pozisyonda 2 mp3 tag'ı
    -Altyazının rengini, ekrandaki pozisyonunu ve boyutunu değiştirme seçeneği
    -Mpeg4'ün (Divx'in) yeni menüsü Genel Ayarlar sayfasında
    -1 sn.lik srt bug'ı onarıldı
    -Önce aynı isimli altyazıyı yükler, bulamazsa diğerlerini

DVP3260 için 2 versiyon yapıldı. "Load ORG" ve "No ORG". Eğer Vobsub (sub/idx) altyazıları kullanıyorsanız "No ORG" versiyonunu kullanın. Çünkü "Load ORG" versiyonunu kullandığınız zaman, birden fazla film ve birden fazla (sub/idx) altyazı varsa, sadece birinci altyazıyı yüklüyor. DVP3260I sadece "Load ORG" versiyonu olarak yapıldı.

Şimdi gelelim güncellemeye:

Güncellemeden önce menüye girip dili İngilizce'ye çevirin.
    DVD'nin tablasını açın. Kumandadan 55 tuşlayın. Bu şekilde ekranda yazılımınızın versiyonunu göreceksiniz.DVD3260_12.bin yazıyorsa cihazınıza 3260 versiyonunu yükleyin. DVP3260I_12.bin yazıyorsa da 3260I versiyonunu yükleyin.

Yazının sonundaki size uygun dosyayı indirdikten sonra bir klasöre açın. Türkçe güncelleme dosyası 1254 nolu klasörün içinde. Dosyanın adını sakın değiştirmeyin. Olduğu gibi bırakın.

-Güncelleme dosyasını CD'ye yazma:
    -Dosya Sistemi: ISO 9660 + Joliet
    -Dosya adı uzunluğu: max11 chars 0 8+3 (Level 1)
    -Karakter Set: ISO 9660 (ISO normal CD_ROM)
    -Çoklu oturum olmayacak.
    -Yazma hızı en düşük.
    -Yazma metodu: Track at Once
    -Dosyayı ayrı klasöre filan koymayın. Doğrudan CD'deki ana klasöre atılacak
    CD'ye kapatma işlemi uygulanacak (Finalize)

Yazılımı DVD playera yükleme
    1. Düğmesine basarak cihazı açın ve CD'yi yerleştirin.
    2. Yazılım algılandıktan sonra ekranda bir mesaj belirecek.
    3. Ekrandaki yönergeleri takip edin. Güncellemeyi başlatmak için OK'e basın.
    4. Dosya okunduktan sonra cd tablası kendiliğnden açılıp CD dışarı çıkacak.
    5. CD'yi hemen alın sakın tablayı kapatmayın
    6. Yaklaşık 3-5 dakika yazılımın güncellenmesini bekleyin.
    7. Güncelleme bitince yazılım kendini yeniden başlatacak. Ekranda yeni logo görünecek.
    8. Yeniden başladıktan sonra Setup'a girin. Preferences sayfasından "Default Reset" yapın.

Dikkat: Güncelleme esnasında cihazın sakın fişini çekmeyin veya power düğmesine basmayın

Yazılımı USB'den güncellemek:
    Önemli: Flash diski DVD Playera takmadan önce dvd playera takılı cd veya dvd varsa mutlaka çıkarın.
    1. 1254 klasörünün içindeki güncelleme dosyasını flash diskinize kopyalayın (Flash diskin en aşağı 64MB kapasitede olması gerekiyor)
    2. Önce DVD playerı açın. Sonra flash diski playera takın.
    3. Kumandadan USB tuşuna basın.
    4. Ekranda bir mesaj çıkacak. OK tuşuna basıp güncellemeyi başlatın.
    5. DVD Player cd tablasını çıkardığı zaman 2-3 saniye bekleyin ve flash diski çıkarın. Ama sakın CD kapağını kendiniz kapatmayın.
    Not: Sonradan güncelleme dosyasını flash bellekten silmeyi unutmayın. Yoksa her taktığınızda DVD player güncellemeye başlamak isteyecektir.

DVD Player cd kapağını kapatana kadar bekleyin.
    Setup'a girin Preferences sayfasından "Default Reset" yapın.
    Genel ayarlar sayfasından da altyazının rengini ve pozisyonunu ayarlayın.
    (Tabii dili de Türkçe yapmayı unutmayın)

Bilinen bug'lar:
    3260 için, kendi yaptığınız bazı dvdlerde zaman zaman altyazı kirlileşiyor.
    360I için, eğer bir avi film izlerken Setup menüsüne girerseniz, altyazılar tuhaf bir renge dönüşüyor.

DVP3260 "Load ORG" http://rapidshare.de/files/41126543/DVP3260_12_V51_vb6_v2_2_With_ORG.rar.html
    DVP3260 "No ORG" http://rapidshare.de/files/41126593/DVP3260_12_V51_vb6_v2_2_NO_ORG.rar.html
    DVP3260I http://rapidshare.de/files/41126615/DVP3260I_12_vb6_v1_2.rar.html

***** olan yerlere ne yazacağınızı biliyorsunuz.

Yukardaki linkleri çekmede zorluk çekenler için dosyaları başka bir siteye upload ettim. Ancak gönderdiğim dosyalarda sadece Türkçe güncelleştirmeler var. Diğer dillerle ilgili güncelleştirmeleri rar dosyalarının içinden sildim.

DVP3260 "Load ORG" _http://www.file-upload.net/download-1327726/DVP3260_12_V51_vb6_v2_2_With_ORG.rar.html
    DVP3260 "No ORG" _http://www.file-upload.net/download-1327725/DVP3260_12_V51_vb6_v2_2_NO_ORG.rar.html
    DVP3260I _http://www.file-upload.net/download-1327727/DVP3260I_12_vb6_v1_2.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylakaya -- 20 Aralık 2008; 8:02:23 >

• ben 3264 aldım.(yazılım 3260_12) with_ORG 'LU dosyayı yükledim. herşey çok güzel güncellendi. philips logosu değişti. menü değişti. herşey ok. AMA bugün dvdciden yeni filmler aldım. bu filmlerde birden çok alt yazı var. bu cihaz alt yazıları yüklüyor ama yazıların rengini,büyüklüğünü,konumunu değiştiremiyorum. (menüde alt yazı seçeneklerinin hepsi var menüde sorun yok).ACABA yanlış dosyayı mı yükledim. no_org olanı mı yüklemeliydim? with_org yüklü cihaza no_org luyu yükleye bilir miyim? sorun olur mu?
  • film dosyalarının sonu .vob uzantısı ile bitiyor. bu yüzden mi renklerde,boyutta ve konumda değişlik yapamıyorum? lütfen yardım edin..
  • not: bilgisayardan dvd klasörünün içine baktım. VİDEO_TS içinde .vob .bup .ifo uzantılı dosyalar var.
  • Arkadaşlar bu cihazın oynatabildiği maksimum çözünürlük nedir? indirdiğimiz her divx'i oynatabilir miyiz? bitrate ve çözünürlük ayrımı hakkında çok fazla bilgim olmadığından soruyorum. cihazı aldıktan sonra onu oynatmadı bunu oynatmadı olmasın istiyorum.
  • üstadlar yardım please.
  • quote:

not: bilgisayardan dvd klasörünün içine baktım. VİDEO_TS içinde .vob .bup .ifo uzantılı dosyalar var.

TS uzantılı filmleri izleyemezsiniz MPEG e dönüştürün

[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 12 Mart 2009; 17:09:57 >
  • quote:

ben 3264 aldım.(yazılım 3260_12) with_ORG 'LU dosyayı yükledim. herşey çok güzel güncellendi. philips logosu değişti. menü değişti. herşey ok. AMA bugün dvdciden yeni filmler aldım. bu filmlerde birden çok alt yazı var. bu cihaz alt yazıları yüklüyor ama yazıların rengini,büyüklüğünü,konumunu değiştiremiyorum. (menüde alt yazı seçeneklerinin hepsi var menüde sorun yok).ACABA yanlış dosyayı mı yükledim. no_org olanı mı yüklemeliydim? with_org yüklü cihaza no_org luyu yükleye bilir miyim? sorun olur mu?

Altyazıların renginin ve büyüklüğünün değiştirilebilmesi olayı sadece Divx filmler içindir. DVD'deki altyazı ise neyse odur. Herhangi bir yazılımla dvdlerdeki altyazıyı değiştirebileceğinizi sanmıyorum.

• quote:

Aynı konuyu iki ayrı yerde tartışmak mantıksız...

Önce açılan topik le devam edelim lütfen

Dediğinize tamamen katılıyorum. Önce açılmış bir topik varsa oradan devam edilmesi gerekir ki konu bölünmesin. Ama konu bir yardım isteğinden buralara geldi. Ayrıca bu sözlerininzi herhalde önce kendinize söylediniz. Çünkü sadece bir sayfalık bu topikte sizin de tam 8 mesajınız var. :)

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylakaya -- 21 Aralık 2008; 22:38:24 >
  • kardeş verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim fıstık gibi oldu dvd yanlız bi sorum olacak altyazıyı kendimiz seçebiliyormuyuz.

iyi çalışmalar

quote:

Arkadaşlar, board.softpedia.com forumlarındaki vb6rocod nickli arkadaşın yaptığı Philips DVP3260 ve DVP3260I DVD playerlara ait en son yazılım güncelleştirmelerinin açıklamalarını ve linklerini aşağıda veriyorum. Amacım İngilizce bilmeyip de yabancı forumları takip edemeyen arkadaşlara yardımcı olmak. Aşağıdaki açıklamalar ve dosyalar benim değil. Ben sadece _http://board.softpedia.com/index.phps=f20feacb67ff663ddce36542268c2097&showtopic=9446&st=320 sayfasındaki vb6rocod arkadaşın yazdığı açıklamayı neredeyse bire bir Türkçe'ye çevirdim. Orijinaline bakmak isteyen arkadaşlar yukardaki sayfaya bakabilir.

Bilen arkadaşlar bilirler. Sözüm bilmeyen arkadaşlara: Yazılım güncellemesi yapmak çok kolay ama dikkat isteyen ciddi bir iştir. Güncelleme sırasında işler ters giderse, bir yanlış yapılırsa, elektrik kesilirse cihazınız bozulur. Bu riskleri göze alarak güncelleme yapıp yapmamaya kendiniz karar verin, sonradan suçlu aramayın.Bu nedenle bir problem olursa, yazılımla ilgili bir şey sormak istiyorsanız muhatabınız ben değil, güncellemeyi ve açıklamayı yazan arkadaştır. Ben dediğim gibi, o açıklamaları ve o dosyaların linklerini sizlere yardımcı olmak amacıyla buraya taşıdım. İlk mesajıma bakarsanız benim de bu konularda pek fazla bilgim yok. Ama ben de oradaki açıklamalara göre DVP3260I playerimi güncelledim.

Açıklamalar aşağıdadır. Açıklamaların tamamını okumadan güncelleme yapmayın.

-----------------------------------------------

Güncelleme modu Philips'in Eylül 2008 tarihli V51 sürümü üzerine kurulu.

Değişiklikler:

-Logo ve dosya göstericisi için yeni arayüz.
    -CD/DVD'den okumada en fzla 64 karakter, USB'den okumada 25 karakter yazı
    -Yeni pozisyonda 2 mp3 tag'ı
    -Altyazının rengini, ekrandaki pozisyonunu ve boyutunu değiştirme seçeneği
    -Mpeg4'ün (Divx'in) yeni menüsü Genel Ayarlar sayfasında
    -1 sn.lik srt bug'ı onarıldı
    -Önce aynı isimli altyazıyı yükler, bulamazsa diğerlerini

DVP3260 için 2 versiyon yapıldı. "Load ORG" ve "No ORG". Eğer Vobsub (sub/idx) altyazıları kullanıyorsanız "No ORG" versiyonunu kullanın. Çünkü "Load ORG" versiyonunu kullandığınız zaman, birden fazla film ve birden fazla (sub/idx) altyazı varsa, sadece birinci altyazıyı yüklüyor. DVP3260I sadece "Load ORG" versiyonu olarak yapıldı.

Şimdi gelelim güncellemeye:

Güncellemeden önce menüye girip dili İngilizce'ye çevirin.
    DVD'nin tablasını açın. Kumandadan 55 tuşlayın. Bu şekilde ekranda yazılımınızın versiyonunu göreceksiniz.DVD3260_12.bin yazıyorsa cihazınıza 3260 versiyonunu yükleyin. DVP3260I_12.bin yazıyorsa da 3260I versiyonunu yükleyin.

Yazının sonundaki size uygun dosyayı indirdikten sonra bir klasöre açın. Türkçe güncelleme dosyası 1254 nolu klasörün içinde. Dosyanın adını sakın değiştirmeyin. Olduğu gibi bırakın.

-Güncelleme dosyasını CD'ye yazma:
    -Dosya Sistemi: ISO 9660 + Joliet
    -Dosya adı uzunluğu: max11 chars 0 8+3 (Level 1)
    -Karakter Set: ISO 9660 (ISO normal CD_ROM)
    -Çoklu oturum olmayacak.
    -Yazma hızı en düşük.
    -Yazma metodu: Track at Once
    -Dosyayı ayrı klasöre filan koymayın. Doğrudan CD'deki ana klasöre atılacak
    CD'ye kapatma işlemi uygulanacak (Finalize)

Yazılımı DVD playera yükleme
    1. Düğmesine basarak cihazı açın ve CD'yi yerleştirin.
    2. Yazılım algılandıktan sonra ekranda bir mesaj belirecek.
    3. Ekrandaki yönergeleri takip edin. Güncellemeyi başlatmak için OK'e basın.
    4. Dosya okunduktan sonra cd tablası kendiliğnden açılıp CD dışarı çıkacak.
    5. CD'yi hemen alın sakın tablayı kapatmayın
    6. Yaklaşık 3-5 dakika yazılımın güncellenmesini bekleyin.
    7. Güncelleme bitince yazılım kendini yeniden başlatacak. Ekranda yeni logo görünecek.
    8. Yeniden başladıktan sonra Setup'a girin. Preferences sayfasından "Default Reset" yapın.

Dikkat: Güncelleme esnasında cihazın sakın fişini çekmeyin veya power düğmesine basmayın

Yazılımı USB'den güncellemek:
    Önemli: Flash diski DVD Playera takmadan önce dvd playera takılı cd veya dvd varsa mutlaka çıkarın.
    1. 1254 klasörünün içindeki güncelleme dosyasını flash diskinize kopyalayın (Flash diskin en aşağı 64MB kapasitede olması gerekiyor)
    2. Önce DVD playerı açın. Sonra flash diski playera takın.
    3. Kumandadan USB tuşuna basın.
    4. Ekranda bir mesaj çıkacak. OK tuşuna basıp güncellemeyi başlatın.
    5. DVD Player cd tablasını çıkardığı zaman 2-3 saniye bekleyin ve flash diski çıkarın. Ama sakın CD kapağını kendiniz kapatmayın.
    Not: Sonradan güncelleme dosyasını flash bellekten silmeyi unutmayın. Yoksa her taktığınızda DVD player güncellemeye başlamak isteyecektir.

DVD Player cd kapağını kapatana kadar bekleyin.
    Setup'a girin Preferences sayfasından "Default Reset" yapın.
    Genel ayarlar sayfasından da altyazının rengini ve pozisyonunu ayarlayın.
    (Tabii dili de Türkçe yapmayı unutmayın)

Bilinen bug'lar:
    3260 için, kendi yaptığınız bazı dvdlerde zaman zaman altyazı kirlileşiyor.
    360I için, eğer bir avi film izlerken Setup menüsüne girerseniz, altyazılar tuhaf bir renge dönüşüyor.

DVP3260 "Load ORG" http:/****.de/files/41126543/DVP3260_12_V51_vb6_v2_2_With_ORG.rar.html
    DVP3260 "No ORG" http:/****.de/files/41126593/DVP3260_12_V51_vb6_v2_2_NO_ORG.rar.html
    DVP3260I http:/****.de/files/41126615/DVP3260I_12_vb6_v1_2.rar.html

***** olan yerlere ne yazacağınızı biliyorsunuz.

Yukardaki linkleri çekmede zorluk çekenler için dosyaları başka bir siteye upload ettim. Ancak gönderdiğim dosyalarda sadece Türkçe güncelleştirmeler var. Diğer dillerle ilgili güncelleştirmeleri rar dosyalarının içinden sildim.

DVP3260 "Load ORG" _http://www.file-upload.net/download-1327726/DVP3260_12_V51_vb6_v2_2_With_ORG.rar.html
    DVP3260 "No ORG" _http://www.file-upload.net/download-1327725/DVP3260_12_V51_vb6_v2_2_NO_ORG.rar.html
    DVP3260I _http://www.file-upload.net/download-1327727/DVP3260I_12_vb6_v1_2.rar.html

• quote:

Orjinalden alıntı: konkat

kardeş verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim fıstık gibi oldu dvd yanlız bi sorum olacak altyazıyı kendimiz seçebiliyormuyuz.

iyi çalışmalar

Bir şey değil.

Kumanda'dan Setup'a basın. Genel Ayarlar sayfasında Divx altyazı bölümümden Standart Küçük Orta ve Büyük olmak üzere 4 değişik boy altyazıdan istediğiniz büyüklüğü seçin.

Text Color bölümünden altyazının rengini 14 değişik renkte değiştirebilirsiniz.

Background Color bölümünden altyazı arka plan rengini, Outline bölümünden altyazı çerçeve rengini, Vertical bölümünden de altyazının ekrandaki konumunu seçebilirsiniz.

• verdiğiniz bilgiler için çok sağolun ben o ayarları zaten yapmıştım ve gerçekten çok güzelde oldu.

benim demek istediğim mesele heroes un 24 bölümü ve 24 altyazısı var (isimleri aynı değil) subtitle her bastığımızda altyazıyı değiştiriyor ya onu liste halinde ekrana gelip oradan istediğimiz bölümün altyazısını seçebilirmiyiz demek isyediydim. ama o da keyfe keder bi şey olsada olur olmasada bilgisayardan isimleri değiştirmek 5 dakikamı alrır.

kolay gelsin

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: konkat

kardeş verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim fıstık gibi oldu dvd yanlız bi sorum olacak altyazıyı kendimiz seçebiliyormuyuz.

iyi çalışmalar

Bir şey değil.

Kumanda'dan Setup'a basın. Genel Ayarlar sayfasında Divx altyazı bölümümden Standart Küçük Orta ve Büyük olmak üzere 4 değişik boy altyazıdan istediğiniz büyüklüğü seçin.

Text Color bölümünden altyazının rengini 14 değişik renkte değiştirebilirsiniz.

Background Color bölümünden altyazı arka plan rengini, Outline bölümünden altyazı çerçeve rengini, Vertical bölümünden de altyazının ekrandaki konumunu seçebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.