Şimdi Ara

philips 32pfl5322/10 İNCELEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
10.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürün tepki süresi 6ms sms griden griye. Ve kontrast 7500:1 gerçek kontrats 800:1
  • justify34 hocam;

ilk konuyu ben açtım... Bu süre zarfında cihazdan memnunum... bir sorunum yok... senin söylediğin süre mevzuna gelince; philips ile yazıştım. adamlar ölçüm sistemlerini değiştirmişler... sanırım koreli arkadaşlar abuk bi yöntemle yüksek değer çıkarınca insanlar onlara yönelip pazar payını düşürüyorlar diye... Buna göre doğru değer; 6ms 7500:1 kontrast burda yazdım sanırım; renkler plazma ile neredeyse aynı bu önemli bi unsur... siyah samsungda daha iyi ama onlar pek sd yayınları düşünmüyorlar sanırım sd yayın performansını beyenmedim... daha hiçbir marka (sony hariç) pixelplus ın teknolojisine ulaşmadı... şunu söyliiim. pixel plus 1 ile 3 arasında pek fark yok ama pixel plusssız bir cihazla ikisini karşılaştır.. gözlerin bayram eder...
    dediğim gibi iyi bir cihaz alacaksan tavsiye ederim... özellikle tv seyredeceksen çünkü hali hazırda sd yayın seyrediyoruz...

• pixel plas hakkatten çok güzel özellikle dvd izlemek başka bir keyf vcd ile film izlemek işkence artık
  • Samsung 32R81 modelini bir hafta icinde almayı düsünüyorum ama sizin yorumlarınız da philips bu lcd den daha iyi demisiniz.Acaba Birebir karsilastırma imkanınız oldu mu?
  • caninsan cvp için tşk bi sorum daha olcak dvd ve uydu alıcısını scart kablodan bağlıyorum daha parazitsiz görüntü için s-video out yada sarı mavi yeşilli renki 3 lü girişler var hangisi daha iyi görüntü verir
  • kesinlikle komponent bağlantı. yani o dediğin 3 lübağlantı... ama unutma sesi de ayrı vermen gerekiyor... Bu arada daha inceleme fırsatı bulamadım daha doğrusu dvi-hdmi kablo alamadım bu cihaz yada philips ile pc bağlayan var mı? Ve görüntü performansı nasıl?
  • hd goruntu performansını bende merak edıorum o yuızden hdmı cıkıslı 720 pıksel gosteren dvd oynatıcılardan almayı dusunuorum onuda phılıps alcaz heralde
  • onu aldım ben philips home theatre hts3357 hdmi çıkışlı... görüntü gayet güzel... ama unutmamak gerekir bunlar hd-dvd okumuyor. prog-scan özelliği ile pixel arttırıp kaliteli görüntü sağlıyor hdmi ile.... Bu arada quicksilver arkadaşım r81 i sormuş... Şu anda 2 cihaz arasında 350 milyon fark var. ve r81 in artısı rgb girişi olması.... Daha öncelerde de belirttiğim gibi HD yayınlarda bi kıyaslama yapmıyorum. Ama sd yani normal yayınlar için konuşuyorsak herkes philips der zaten... Birinde samsung alıcı diğerinde philips alıcı vardır. Piyasada philips tuner samsungun 2 katı fiyatına satılır. Buda bu görüntü kalitesini açıklar diye düşünüyorum... Ama pc ile kullanacaksan r81 al. Çünkü daha philipsi hdmi ile pc-tv bağlantı yapıp performans denemedim o yüzden o konuda fikir veremem sana...
  • pekı o cıhaz 720 pıksel kalıtesındekı bı dvd yı gosterebılırmı benım bıldıgım kadarıyla gostermesı gerek eger ole bı ozellık yoksa almaya gerekte yok
  • gösteriyor tabiii... Ama format dvd olacak... hd-dvd okumuyor... Bide şu an sadece pclerin okuduğu h264 formatını desteklemez zaten destekleyen cihaz yok şu anda... Ama yurtdışında bu philipslerin firmware leri ile uğraşıp duruyo millet muhtemelen 2-3 ay içinde onuda çözerler..
  • TV'in hayirli olsun... ben de odam icin ayni TVnin 26inch modeli olan 26PFL5322 aldim, ben de gayet memnunum, hem de fiyati da cok uygun 1,400YTL, tavsiye ederim herkese...
  • bende var 32PFL5322 4 ay önce almıştım. şimdiye kadar sorunsuz çalışıyor DVD ve Divx film görüntüleri harika digitürk kullanıyorum görüntüler süper herkese tavsiye ederim...

ha bi de S-video to s-video kablosu 1 ytl'ye aldım. laptopla bağlantı kurdum. ekran 1:1 oturdu görüntüler süper valla... laptopdan divx filmleri LCD'de izliyorum
  • yavuzhan s-video dan notebookla hd divx izledinmi birde s-video kabloyu nerden bulacağız bu kablonun kalıtelısı falan varmıdır
  • kardeş s-video to s-video kabloyu elektronikçilerde var o bahsettiğim kabloda LCD'de sadece görüntü veriyor ses falan yok Hd divx izledim süper

Daha kaliteli görüntü ve ses alabilmek için vga to component kabloyu önerim... http://www.ranteks.com.tr/index.php?cmd=urun_goster&urun=735

bende o kabloyu aldım notebookla bağladım fakat görüntü almayı beceremedim. ama uğraşıyom...

• s-video sesi laptoptanmı verıyor
  • ARkadaşlar Şu linklere bakarmısınız özellikler 4000:1 ve 8 ms yazıyor..

http://www.h izlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=05.011.1245.0004
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=44739

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emraheren -- 5 Kasım 2007; 22:36:29 >
  • 7500:1 ve 6ms
  • selam arkadaşım bilmiyorum neden ama bi çok forumda sordum bu soruyu kimse yanıtlamadı.lcd club da bi arkadaşımız philips 5322 42 inç siyah olanı varmış düz siyah hemde grisiz.ben çok araştırdım ama bulamadım.bi fikri olan varsa lütfen yazsınnnnnnn.
    quote:

Orjinalden alıntı: afowos

7500:1 ve 6ms
  • Arkadaşlar iyi günler..
    Bende uzun araştırmalar sonucunda gidip tek tek baktım inceledim ve 3-4 önce Philips 32pfl5322 aldım..
    Ps3 için aldım büyük oranla vede ps3 performasından çok memnunum zaten digiturk yayını var
    görüntü hd diğil ama digital renkler canlı
    HD filim izlerken canlı renkler süper ama karanlıklarda puslanma gibi buhulanma lekeri gibi bişiyler oluyor direk siyah ve karanlık yerlerde..
    Birde dün Braveheart'ı izledim (720p.HDTV.x264) görüntü çok canlı net hakkını veriyor lcd ama biçok kere çizgiler oluştu enlemesine 2-3 saniyede kayboldu görüntü kırılmasımı deniyor buna bilmiyorum ama hiç hoş diğildi
    Aynı filmi 17'' monitörümde izledim ufak oldugundanmıdır bilmiyom kırılmaları göremedim
    Acaba LCD de ayarmı yapmam gerekiyor yoksa filimdemi bi gariplik vardı bide ben süper zoom olarak izledim yani tam ekran altlarda siyahlık olmadan ve açıkçası neden böyle oldu bilmiyorum belki sen bir fikri olan vardır yorum

Şimdiden teşekkürler

• ARKADAŞLAR 5322 İÇİN EN DOĞRU SİTE PHILIPS IN SİTESİ VATAN FALAN YANLIŞ YAZABİLİR.
    http://www.p4c.philips.com/files/3/32pfl5322_10/32pfl5322_10_pss_tur.pdf

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=32PFL5322/10&slg=TUR&searchtxt=32PFL5322

www.p4c.philips.com

sonuç olarak bu ürün 6ms ve 7500:1 kontrast. yabancı sitelerde 4000 kontrastlar çıkabilir ama türkiyede ki ürünler 7500 ve 6ms. çünkü aynı kodlu ürün farklı ülkelerde farklı özellikte olabilir.
    örneğin 32pfl5322/10
    32pfl5322/d37 varbirisi karasal yayın tunerli birisi dvb siz yani baştaki 2 hani inç ortadaki pfl yada pfp plazmamı lcd mi olduğu sondaki 4 haneli rakam modeli / den sonrakide bölge kodu biraz karışık oldu ama inş. anlaşılmıştır

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.