Şimdi Ara

philips 32pfl5322/10 İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
10.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar uzun ve bayıltıcı araştırmalardan sonra philips 32pfl5322 modelini aldım. Bu bir hafta içinde kendimce birkaç test yaptım. SD yayınlar ( SD dediğim uydu falan değil tv üzerinde kıytırık babaannemden kalma bi anten) kesinlikle çook çok iyi tabi lcd e göre.. sanırım bunda 6ms nin etkisi büyük. tv8 den maç yayını seyrettim ki şunu söylemeliyim diğer lcd lerde gördüğüm göz yorgunluğu oluşmadı. Rahat ve akıcı.... En son geçen hafta samsungun 2 modeli ile karşılaştırdım. 32s81b ve 32r81b... s81b yi otomatik olarak eliyorum. Bimeksde bir Uydu bağlantısı vardı ve görüntü o kadar kötüydü ki anlatamam. Adamlar bağlantıdan diyor ama diğer 50 tv normal 3-5 tv çok kötü bu alette onlardan biriydi maalesef. Aslında fiyat performans olarak çok heveslenmiştim s81 e bakarken ama anında eleniverdi. r81b e gelince sanırım samsung m serisini getirtecek samsung satabilmek için yarışıyo adamlar... Evet diğer lcdlerden iyi görünüyor. Ama kimse dikkat etti mi bilmem parlaklık ve kontrast çok yüksek ayrıca DNI ı açıp fazla hareketli olmayan bir görüntü de koymuşlar. İnsan aldanıyor. Neden DNI ı soktum araya anlatayım. DNI philipsin pixel plus ına karşı konmuş bi yazılım. Fakat bu yazılım sürekli açık kullanıldığında performans düşüyor. Yavaş ve özellikle doğa görüntüleri cidden fark ettiriyor. Ancak hızlı örneğin maç görüntülerinde cihaz bocalamaya başlıyor. Ayrıca herkes samsunlarda 12 milyar renk var deyip durdu bugüne kadar... bunlar hep kore ölçüleri bilmem farkındamısınız. dolayısıyla philips de strateji değiştrdi. Bu yeni verilere göre benim aldığım cihaz 21 milyar renk 7500:1 6 ms... Şaşılacak bi aldatmaca var bence samsunglarda... Bu arada samsungu kötüler gibi oldum ama aslında öyle değil kesinlikle samsungunda artısı var. örneğin pc giriş mevcut çok iyi buldum ben görüntüyü ama 1:1 mapping yok bilesiniz vga dan. HDMI 2 portundan yapılabildiği söylendi bana. Ben tekrar philipse döneyim .ht3357 ses sitemi aldım bu makine ile uyumlu... performans 5-5.... HD görrüntülü dvd ler daha doğrusu divxler vardı internetten indirdiğim 720 p cidden çok iyi.. Bu arada renkden bahsetmişken en doğal renk philips sağlamış arkadaşlar... Ben bravia engine 1 numara diye biliyodum ama sanırım philips kendini aşmış. İşin garip tarafı bu model i 3.5 milyarlık philipsin başka modeli ile yanayana karşılaştırdım ve samimi söyliyeyim fark 1.5 milyar etmez... göz 6.5 ms den sonrasını fark edemiyor. 3ms çok iyi bir rakam ama benim gözüm farketmedikten sonra ne önemi var :) Bu arada komik birşey 5322 7322 den daha iyi :) sanırım panel pixelplus2 ile uyum gösterememiş... Demin DNI i eleştirirken pixel plus ın artısını söyleyeyim. her zaman açık kullanılabilme özelliği var hiçbir sorunla karşılaşmıyorsun hareketli görüntülerde... Philipsin en kötü özelliği pc bağlantısı olmaması. Ama işin garip tarafı composite den gönderdiğim sinyali cihaz 1:1 mapping yapar gibi scan etti. Normalde philipslerde bu özellik yok ama daha hdmi dan pc bağlamadım onuda deneyince ve fırsatım olup fotograf çekince herşeyi daha net anlatmış olurum....

• Hayırlı olsun, keyifli seyirler caninsan...
  • Satın alırken Samsung LE-32S81B ile kıyaslama imkanın oldu mu?
    Bu model son zamanlarda baya aklımı kurcalıyor. özellikle tasarımı hoşuma gidiyor. Ama en önemli kriter görüntü sonuçta..
  • İnceleme için teşekkürler devamını bekliyoruz...
  • Hocam yukarda da belirttiğim gibi s81 alma nedenin sadece pc bağlantısı olabilir... sd yayınlarda düşünme bile....
  • hocam bende bu ürünü dün aldım hatta 32 c 300 almaya gitmiştim satıcının bana yapmış olduğu baskı sonuç verdi ve ben kararımı değiştirdim şimdi çok memnununum . 1650 ytl ye toshiba alacağıma 1840'a philips aldım ama değdi doğrusu .

Bende dvd ,ps2 ve kablo tv'de denedim beklediğmden bile çok iyi çıktı

herkese tavsiye ederim
  • hayırlı olsun arkadaşım bende büyük ihtimalle bu tvyi alacam ama bu tvnin gecikme süresi bildiğim kadarıyla 8msn umarım yanlış biliyorumdur 6 dır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 46PFL4418K/12
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sevinerek söyliyim yanlış biliyosun 6 ms :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukale

sevinerek söyliyim yanlış biliyosun 6 ms :)

eğer 6 ise gerçekten bende çok sevindim büyük ihtimalle çok kısa bir süre içinde bende bu tvyi alıcam ama vatanda 8 gösteriyor eminsiniz dimi
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28002
  • Fotoğrafları bekliyoruz.
  • evet mümkünse fotoları bekliyoruz bunun bizim için ne kadar önemli olduğunu kendiniz tvlerinizi anlamdan önceki halinizi düşünerek bizim durumumuzu anlayabilirsiniz bende tv aldığımda bolbol ss koyacam
  • Dün EP Center'da ilk defa gördüm TV'yi ve Philipsin kendi standını ve hd yayınını sağlamasıyla beraber şuana kadar gördüğüm açık ara en iyi görüntüye sahip (Tabi ki kişisel yorum).. Toshiba'nın 3000p modelinden bir 200-300 ytl daha yukarıda ama değeceğini düşünüyorum..Tek eksisi VGA girişi olmaması 1:1 pm yapabiliyor mu bu konu da şuan kesin değil gibi sanki..Ama ben bu tv'nin Samsung ve Toshiba'nın bu fiyat aralığındaki modelleriyle kıyaslanamayacak kadar iyi olduğu kanısındayım..
  • bu tip yorumları duyduktan sonra bu tvye kanım iyice ısınmaya başladı beni tek düşündüren vga çıkışının olmaması onuda hdmı çıkışlı bir ekran kartıyla aşabilirim
  • Bu başlık bana ilaç gibi geldi. Bu televizyonu almayı düşünüyorum ama bir özellik benim için önemli. Hani şu PIP olayı. Ben örneğin ana ekranda scart'dan takılan bir görüntüyü alırken, küçük bir ekranda mesela başka bir kaynaktan da (normal anten, HDMI ya da diğer scart'tan) görüntü alabiliyormuyum? Bazı sitelerde bu model için pip var , bazılarında yok diyor. Bir kullanana sormak gerekir diye düşündüğümden hemen sorumu yapıştırdım. Lütfen bu modeli kullanan birisi cevap versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtuk -- 17 Temmuz 2007; 19:42:12 >
  • hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan en kısa zamanda boy boy fotoragları beklemekteyizzzz
  • arkadaşlar inanmıycaksınız ama evde 640*480 çeken cep telefonu dışında foto makinası yok ,
    yinede onla bazı şeyler çektim ,
    ama yüklemede hata veriyo
  • bu tvyi almayı düşünüyorum fakat bugün indirime giren 37c3000 serisi yine kafamı karıştırdı napsam acaba aynı fiyata 37 alabiliyorum kararsızlık kötü şey sırf 37 diye alıp kötü performans istemiyorum ayrıca pazar günü carrefourda gezerken bir philips bayisinde kampanya vardı kart finansa 2008 de ödemeeye başlayıp 6 taksit yapıyordu buna benzer başka yerde kampanya varmı 2008de başlayan bu tip bir kampanya çok işime gelir
  • Fotolar yarın inşallah arkadaşlar... Dandik bi anten ve divx görüntüsü ekliyeceğim... hatta s-video ile pc bağlantısını da gösteririm bi aksilik çıkmazsa....
  • 32 pfl 5322 model lcd gecen hafta aldım arkadaslar oncelıkle soleyım tepkı suresı 8 ms kontrast ole sıtelerde yazdıgı gıbı 7500 ddeıl 4000 bu anlamda eger ınternetten bakarak alacaksanız bılgıler bıraz kandırmaca gelıo yanı acıkcası 8 ms oldugunu bılsem almazdım ama goruntu kalıtesı fena deıl hoparlorlerı oldukca kuvvetlı ses verıo toshıbaya gore guzel bı urun denebılır
  • bu arada ılk ıncelemeyı yapan arkadasa bı sorum olcak aldıgı cıhaz gercekten tepkı suresı 8ms ve kontrastı 7500 mu yoksa ondada aynı aldatma oldumu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.