Şimdi Ara

philips 32pfl5322/10 İNCELEME (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
10.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HDMI çıkışlı ekran kartım var.. Bu televizyonu bilgisayara bağlayınca nasıl performans veriyor.. Bilen var mı?
  • Bende buna karar kıldım fakat bilgisayar baglantısı hakkında bi sorum olacak;
    Ben de Zotac 8800 gt ekran kartı var ve

External Connectors
    - Dual DVI-I Connector
    - TV-Out (S-video) Connector
    Others
    - HDTV Ready
    - Vista Ready
    - SLI Ready
    - HDCP Ready
    - DVI Audio
    - Dual Link Dual DVI
    - RoHS Compliant

bu özellikleri destekliyor, bu tv ye bağlantıda bi sorunum olur mu ? bu hdmi olayını pek anlamış değilim de :S

Ayrıca hangi tür bağlantı kablosuna ihtiyacım olur ?

Şimdiden teşekkürler
  • 7332 İLE KARIŞTIRMIŞ OLMASIN:)
    quote:

Orjinalden alıntı: ertan.aydin

selam arkadaşım bilmiyorum neden ama bi çok forumda sordum bu soruyu kimse yanıtlamadı.lcd club da bi arkadaşımız philips 5322 42 inç siyah olanı varmış düz siyah hemde grisiz.ben çok araştırdım ama bulamadım.bi fikri olan varsa lütfen yazsınnnnnnn.
    quote:

Orjinalden alıntı: afowos

7500:1 ve 6ms

• arkadaşlar bu televizyona hdmı haricinde bir bağlantıyla pc den bağlanılmıyor mu.Eğer öyleyse dvi-hdmı dönüştürücü gibi bir ara kablo bu işi çözer mi.Bir de bu televizyonu monitör olarak kullanabilirmiyiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: privateer

arkadaşlar bu televizyona hdmı haricinde bir bağlantıyla pc den bağlanılmıyor mu.Eğer öyleyse dvi-hdmı dönüştürücü gibi bir ara kablo bu işi çözer mi.Bir de bu televizyonu monitör olarak kullanabilirmiyiz...

hdmı haricinde bağlantı yok dvi-hdmı ben kullanıyorum çok iyi memnunum
  • Merhaba Arkadaşalar,
    Yaklaşık 20 gündür 32PFL5322-10 kullanıyorum. Test ettiğim iki konuyu bilgilerinize sunmak isterim. Sanırım pek çok arkadaşın sorup da cevap alamadığı konular bunlar. Yani benden bir kıyak osun bu da DH forumcularına :)))

1. HDMI çıkışı olan notebook ile HDMI to HDMI kablo ile bağlantı yaptım. (kabloyu 20 YTL'ye aldığımı belirteyim) Kesinlikle yüksek bir performans algıladım. HD TV formatında DİVX film izledim (MATRIX) ve kesinlikle normal DIVX veya DVD kalitesinden çok daha göz alıcıydı. Bu bağlantıda önce ses (audio) aktarımını sağlayamadıysam da sonradan bilgisayarın ses konfigürasyonuyla bunu da çözdüm.

2. HDMI dışında PC bağlantısı tabii ki mevcut. S-Video'dan SCART veya direk Video in ile bağlantı da mümkün ve bunu da çok başarılı olarak test ettim. Maximum çözünürlükle de gayet uyumlu çalışıyor.

Bu model Plilips'i tavsiye ediyorum. Ama 37 veya 42 inch modellerini de alabilirsiniz.

Renkler, kontrast, ses v.s. olarak benim beklediğimden çok daha iyi. Ev sinema sistemiyle birlikte de bence harika olur.

quote:

Orjinalden alıntı: omur_

quote:

Orjinalden alıntı: privateer

arkadaşlar bu televizyona hdmı haricinde bir bağlantıyla pc den bağlanılmıyor mu.Eğer öyleyse dvi-hdmı dönüştürücü gibi bir ara kablo bu işi çözer mi.Bir de bu televizyonu monitör olarak kullanabilirmiyiz...

hdmı haricinde bağlantı yok dvi-hdmı ben kullanıyorum çok iyi memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahimyts -- 8 Nisan 2008; 2:57:43 >

• mrb arkadaşlar bu tv yi çok sevdim dış görünüşü harika bence

1280 ytl ye mağzadan bugün aldım duvara askı aparatı ve hdmi pc bağlantı kablosu dahil.

kişisel blogumda resimleri var bakmak isteyen olursa

http://evliyiz.blogspot.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulceumit -- 27 Nisan 2008; 17:16:33 >
  • merhaba,
    1280 ytl kdv dahil mi ?
    nerede ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrmrmrmr

merhaba,
    1280 ytl kdv dahil mi ?
    nerede ?

yok mu :)
  • hocam bugün ankara media markt'ta farkettim bu aleti. peşin fiyatı 1199, 10 taksitli fiyatı 1299. farketmem şöyle oldu yanyana koyulmuş 32" cihazlar arasında fiyat ve etiketinde yazan özelliklere dahi bakmadan "işte bu" dedim. sonra fiyatına baktım, inanması güç, philipsin daha üst modeli de yanındaydı ve ondan 500 ytl daha ucuz olmasına rağmen ekran görüntüsü bariz farklıydı, plazma gibi duruyor bunun görüntüsü, o lcd'lerdeki aşırı beyazlık kesinlikle yok, bi üretim hatası yapmışlar bu alette galiba, bu fiyata bu özellikle kaçırılmaz, haftasonu bi tane alıyorum.
  • bu fiyatlara kdv dahil mi ?
  • dahil.
  • umraniye medya markt 'a gittim.
    bu model ellerinde yoktu.
    ama asagidaki 2 philips modeli var.

32 PFL 3312 /10
    fiyati 1249 YTL (kdv dahil)

32 HF 7875 /10
    fiyati 1249 YTL (kdv dahil)

Bir de Teknosa'da şu modeli buldum:

32 PFL 7332
    fiyati 1399YTL (kdv dahil)

Bu modeller hakkinda bilginiz var mi ?
    32 PFL 5322/10 'a göre artıları / eksileri var mıdır ?

Kullanan varsa yorumları benim için büyük önem taşıyor.
    Ayrıca bu modellere göre Sony'nin aşağıdaki modeli daha mı iyidir yoksa daha mı kötüdür ?

Sony KDL-32U3000
  • Compositi 1:1 ne yaptı anlayamadım?

quote:

Orjinalden alıntı: caninsan

evet arkadaşlar uzun ve bayıltıcı araştırmalardan sonra philips 32pfl5322 modelini aldım. Bu bir hafta içinde kendimce birkaç test yaptım. SD yayınlar ( SD dediğim uydu falan değil tv üzerinde kıytırık babaannemden kalma bi anten) kesinlikle çook çok iyi tabi lcd e göre.. sanırım bunda 6ms nin etkisi büyük. tv8 den maç yayını seyrettim ki şunu söylemeliyim diğer lcd lerde gördüğüm göz yorgunluğu oluşmadı. Rahat ve akıcı.... En son geçen hafta samsungun 2 modeli ile karşılaştırdım. 32s81b ve 32r81b... s81b yi otomatik olarak eliyorum. Bimeksde bir Uydu bağlantısı vardı ve görüntü o kadar kötüydü ki anlatamam. Adamlar bağlantıdan diyor ama diğer 50 tv normal 3-5 tv çok kötü bu alette onlardan biriydi maalesef. Aslında fiyat performans olarak çok heveslenmiştim s81 e bakarken ama anında eleniverdi. r81b e gelince sanırım samsung m serisini getirtecek samsung satabilmek için yarışıyo adamlar... Evet diğer lcdlerden iyi görünüyor. Ama kimse dikkat etti mi bilmem parlaklık ve kontrast çok yüksek ayrıca DNI ı açıp fazla hareketli olmayan bir görüntü de koymuşlar. İnsan aldanıyor. Neden DNI ı soktum araya anlatayım. DNI philipsin pixel plus ına karşı konmuş bi yazılım. Fakat bu yazılım sürekli açık kullanıldığında performans düşüyor. Yavaş ve özellikle doğa görüntüleri cidden fark ettiriyor. Ancak hızlı örneğin maç görüntülerinde cihaz bocalamaya başlıyor. Ayrıca herkes samsunlarda 12 milyar renk var deyip durdu bugüne kadar... bunlar hep kore ölçüleri bilmem farkındamısınız. dolayısıyla philips de strateji değiştrdi. Bu yeni verilere göre benim aldığım cihaz 21 milyar renk 7500:1 6 ms... Şaşılacak bi aldatmaca var bence samsunglarda... Bu arada samsungu kötüler gibi oldum ama aslında öyle değil kesinlikle samsungunda artısı var. örneğin pc giriş mevcut çok iyi buldum ben görüntüyü ama 1:1 mapping yok bilesiniz vga dan. HDMI 2 portundan yapılabildiği söylendi bana. Ben tekrar philipse döneyim .ht3357 ses sitemi aldım bu makine ile uyumlu... performans 5-5.... HD görrüntülü dvd ler daha doğrusu divxler vardı internetten indirdiğim 720 p cidden çok iyi.. Bu arada renkden bahsetmişken en doğal renk philips sağlamış arkadaşlar... Ben bravia engine 1 numara diye biliyodum ama sanırım philips kendini aşmış. İşin garip tarafı bu model i 3.5 milyarlık philipsin başka modeli ile yanayana karşılaştırdım ve samimi söyliyeyim fark 1.5 milyar etmez... göz 6.5 ms den sonrasını fark edemiyor. 3ms çok iyi bir rakam ama benim gözüm farketmedikten sonra ne önemi var :) Bu arada komik birşey 5322 7322 den daha iyi :) sanırım panel pixelplus2 ile uyum gösterememiş... Demin DNI i eleştirirken pixel plus ın artısını söyleyeyim. her zaman açık kullanılabilme özelliği var hiçbir sorunla karşılaşmıyorsun hareketli görüntülerde... Philipsin en kötü özelliği pc bağlantısı olmaması. Ama işin garip tarafı composite den gönderdiğim sinyali cihaz 1:1 mapping yapar gibi scan etti. Normalde philipslerde bu özellik yok ama daha hdmi dan pc bağlamadım onuda deneyince ve fırsatım olup fotograf çekince herşeyi daha net anlatmış olurum....

• Televizyonu değiştirdim. philips i işyerimde hem tv hembilgisayar monitörü olarak kullanacam. 2007 de 1500 tl ye almıştım bu modeli. 5 yıl sorunsuzca kullandım. alırken 2500 .3000 bin liraya full hd li modelleri vardı. tereddüt etmiştim acaba hd ready alarak hatamı ediyorum diye.iyiki almamışım . hepsi pazarlama hilesiymiş. bu 5 yıl içinde hd tv ler yaygınlaşmadı bilgisayardan ve media pleyardan hd filimler seyrettim. şimdi 47" lg 375s led tv aldım 1916 tl ye. içinde dahili hd uydu alıcısı var.Led tv. ve internete bağlanabiliyor kendi browser i var. smart tv özelliği var. 5 yıl sonra ücretsiz hd kanal türkiyede sadece 3 tane onları çekiyor.
    şimdi benzer hikaye 3D de var. 700 tl ile 1500 tl daha pahallı. 3d li almadım bakalım 5 yıl sonra durum ne olur. gene konuyu bulup açarım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.