32' bir Led tv almayı düşünüyorum, Samsung öncelikli tercihimdi ama Philips modellerindeki doğal renk kalitesi fikrimi değiştirtti bana. Yalnız piyasada özellikleri ve fiyatları birbirine yakın 32PFL8605, 32PFL5506, 32PFL6636, 32PFL5606, 32PFL6606 gibi bir sürü farklı model var. Bir de hemen her modelin isminin sonuna H harfi eklenmiş farklı halleri var. Televizyonu öncelikle odamda bilgisayara bağlayarak film seyretmek ve sonrada Ps3 ve PC oyunları için kullanmayı düşünüyorum. Philips modelleri hakkında bilgisi olanların tavsiyelerini bekliyorum. Bu arada altyazı ve farklı ses formatları desteği konusunda Philips ne durumda acaba. Samsung kadar geniş bir desteği var mı yoksa Lg gibi seçici mi?biraz daha yatar gibi oldu aklıma. 8605 modeli Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
bende merak ediyorum farklarını..ancak 5605 modeli için altyazı görmediğini yazmış bazı kullanıcılar.. Sony için de bu yönde bazı yorumlar var.. Galiba altyazı konusunda en stabil Samsung ile LG..
eski sonu 5le biten philipslerin en büyük sıkıntısı Türkçe altyazı desteği olmaması
film oynatıcı olarak almak istiyorsanız samsung tek alternatifiniz
ama ben samsungları pek beğenmiyorum(en azından benim orta bütçemdeki cihazlarda)
bende 1-2 aydır 32" araştırmasındayım
hatta lg 32ld650 alıp 1 hafta kullandıktan sonra görüntü kalitesinin hiçmi hiç beğenmememden dolayı iade ettim ve yaklaşık 1 aydır yine eski tv ile idare ediyorum
philipsin 6606 serisi güzel görünüyordu ve şuanda 7606 serisi çıkıyor b useride aynı lg deki gibi fpr gözlüklü 3d teknolojisi var
daha 8000 ve 9000 serisi çıkacak
ama beklemeyi tercih ediyorum çünkü daha hiçbi markanın bütün serileri piyasaya çıkmadı
şuan giriş seviyesi cihazlar piyasada ve çok pahalılar
bu yüzden ağustos eylülde piyasa oturur kanımca
eski serilerden ise albani phil 8605 ve sony ex720 serilerini tavsiye ediyordu
eğer bekleyemem diyosan şuan bunlar piyasada
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme