Şimdi Ara

philips 32pfl5604 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkdaşlar...geçenlerde philips 32pfl5604 ü aldım...görüntü ve ses olarak hereks tavsiye edebilirm...

ancak benim bir sorum olacak... pc yi tv ye hdmi dan bağladğım zamn (vga dan denemedim) görüntü 1 sn lik bir kararma yapıyor arada bir... çözünürlük ayarlaında "30 hertz atlamalı" vs seçenekleri var ama ben 60 hertz de atlamasız olan seçeneği seçmem rağmen yinede görüntüde kararma oluyor..ama ses gitmiyor sadece görüntü kararıyor... tv yi 1920x1080 de çalıştırıyorum...1440x900 dede aynı sorun vardı..acaba bu durum neyden kaynaklanır..ana bu konuda yardımcı olursanız sevinirm..iyi günler herkese...

not: ekran kartım his iceq hd4670 512mb ddr3...

• önce çöz ü 800-600 60hz ye ayarla sonra bağla..ve daha sonra çöz arttır bakalım..

birde philips in sitesine git ürünü bul destek te sol da yazılım var yeni güncelleme çıktı ise usb bellekle güncelle
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdmrx2

önce çöz ü 800-600 60hz ye ayarla sonra bağla..ve daha sonra çöz arttır bakalım..

birde philips in sitesine git ürünü bul destek te sol da yazılım var yeni güncelleme çıktı ise usb bellekle güncelle

öneriniz ve ilginiz için teşekkürederim...çözünürlük olayını denicem..ama zannetmiyorum düzelceni ..çünkü tek tek birçok çözünürlükte denedim..yinede denicem ama..

firmware ise güncel..yani en son olan..

tekrardan ilginiz için teşekkürler..iyi günler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.