Şimdi Ara

Philips 32PFL7675H Led hepsiburada digiturk kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-32pfl7675h-32-full-hd-led-televizyon-/ProductDetails.aspx?productId=evph32pfl7675h&categoryId=163192

http://www.indirimfirsatlari.com/2010/07/14/digiturk-kampanyasi-philips-led-tvde-650-tl-indirim/

üstteki kampanya ile 2449 tl yerine 1849 tl oluyor. Ne dersiniz bu fiyata iyi gibi. tek sıkıntısı ledlerin arkada değilde yanlarda bulunması.
    arkada olması durumunda fiyatların artığı bir gerçek. yine de başka marka model tavsiyeniz varsa iyi olur.

• yok mu bir tavsiyesi olan veya bu tv'yi kullanan bir yardımsever.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3phisto

yok mu bir tavsiyesi olan veya bu tv'yi kullanan bir yardımsever.
    Bende gördüm indirimi tv hakkında bilgisi olan varsa çok makbule geçer valla

• quote:

Kardes yapılan kanpanyalı tv arastır zaten 1800 -1900 arasında yani kanpanya HAVA VE CIVA derler bizim burada sen o kadar parayı ayırdıysan git 32PFL5405 al ve DİGİ kendin abone ol daha iyi olacaktır. ama genede siz bilirsiniz bence eski model alacak kadar Zengin olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: by10line

quote:

Kardes yapılan kanpanyalı tv arastır zaten 1800 -1900 arasında yani kanpanya HAVA VE CIVA derler bizim burada sen o kadar parayı ayırdıysan git 32PFL5405 al ve DİGİ kendin abone ol daha iyi olacaktır. ama genede siz bilirsiniz bence eski model alacak kadar Zengin olmayın

Alıntıları Göster
    eski model mi hocam sen kendinde misin.1800-1900 nerde buldun ib dısında onunda garantisi belli.bu fiyat baska hiçbir yerde yok bence led almayı dusunenler için iyi bir secenek

• quote:

Orijinalden alıntı: two_face

eski model mi hocam sen kendinde misin.1800-1900 nerde buldun ib dısında onunda garantisi belli.bu fiyat baska hiçbir yerde yok bence led almayı dusunenler için iyi bir secenek

Alıntıları Göster
    Bana sıcak fırsat gibi geldi ama tv konusunda uzman olmadığım için sizlere sormak istedim, bu led tv gerçekten ihtiyaçlarımı karşılarsa indirimi kaçırmayayım ama net bir görüş belirtilmemiş

• quote:

quote:

arkadaşım senin önerdiğin model eski modellerinden.bu 7000 serisinin tv si.
    hemde led
    senin önerdiğin hem normal lcd hemde 5000 serisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Kumandan -- 30 Temmuz 2010; 3:40:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kumandan

quote:

quote:

arkadaşım senin önerdiğin model eski modellerinden.bu 7000 serisinin tv si.
    hemde led
    senin önerdiğin hem normal lcd hemde 5000 serisi...

Alıntıları Göster
    Philips 32PFL7675H 32'' Full Hd Led Televizyon HB. da 1498 TL oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: JoNeST

Hiç alma niyetim yokken HB. da indirimi görünce almaya niyetlendim. Yukarıdaki ürün için yorumlarınızı acil olarak bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adigeakar

quote:

Hiç alma niyetim yokken HB. da indirimi görünce almaya niyetlendim. Yukarıdaki ürün için yorumlarınızı acil olarak bekliyorum.

Alıntıları Göster
    hb fırsatın üzerine tıklayıp sepete ekle dediğim de 1800 gösteriyor.sizde nasıl kiii

• quote:

hb fırsatın üzerine tıklayıp sepete ekle dediğim de 1800 gösteriyor.sizde nasıl kiii

Bir arkadaşın H.B. hesabında gördüm, benimkine gelmemişti. KDV dahil 1000 TL indirim var. 1498 TL ye geliyor. Sizce kaçırılmaz bir fırsat mıdır?
  • quote:

quote:

Bir arkadaşın H.B. hesabında gördüm, benimkine gelmemişti. KDV dahil 1000 TL indirim var. 1498 TL ye geliyor. Sizce kaçırılmaz bir fırsat mıdır?

Alıntıları Göster
    ii gibi duruyoda bendede varda tıklayınca 650 diyor.ondan soruyorum.
  • quote:

ii gibi duruyoda bendede varda tıklayınca 650 diyor.ondan soruyorum.

Alıntıları Göster
    D.H. reklamında Sony 40" 50 Hz LED TV 1779 yazıyor. Philips 32PFL7675H Led için yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

D.H. reklamında Sony 40" 50 Hz LED TV 1779 yazıyor. Philips 32PFL7675H Led için yorumlarınızı bekliyorum.

Alıntıları Göster
    İ.B fiyatı 1.978,96 TL
  • quote:

Alıntıları Göster
    hocam bende vat tv guzel menunumda.bu hb indirimi sepete yansıyo mu arkadasa sorsan bende cıkıyorda sepete yansımıyor
  • quote:

hocam bende vat tv guzel menunumda.bu hb indirimi sepete yansıyo mu arkadasa sorsan bende cıkıyorda sepete yansımıyor

Alıntıları Göster
    Onun hesabından bizzat kendim sepete ekledim, 1498 TL çıkıyor.
  • quote:

Çıkıyor arkadaşım ama her üye aynı indirimden yararlanamıyor galiba başka arkadaşlarınızın h.b üyeliği varsa birde onlardan bakınız..
  • quote:

quote:

Çıkıyor arkadaşım ama her üye aynı indirimden yararlanamıyor galiba başka arkadaşlarınızın h.b üyeliği varsa birde onlardan bakınız..

Alıntıları Göster
    isteyen olursa HB den 1600 size gönderebilirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: halilkanat

Alıntıları Göster
    arkadaşlar baktım.sepete ekleyip resim ekleyebilirmisiniz.bende vardı ama bugun baktım kaldırılmış o kampanya 550 tl indirim gozukuyor.resim eklerseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilkanat

arkadaş ayak ustu carpcak insan arıyor heralde.ne zekisin sen ole yaaa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.