Şimdi Ara

Philips 37/32PFL9603 acil bakarmısınız..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba uzun süren araştırmalar sonucu odama Philips 32" veya 37" 9603 modeli almaya karar verdim. Segmentinin en üst modelleri bunlar sanıyorum görüntü, lag vs konularda. Fakat bazı forumlarda birkaç arkadaş tv nin parasını haketmediğini donmalar olduğunu falan söylemiş. Bu modeller hakında ne düşünüyorsunuz acaba almadan sizlere danışmak istedim ?

Para sorunum yok üst sınırları zorlayabilirim, 32 veya 37" full hd ileri özellikli tv önerileriniz varsa onlara da açığım..

Teşekkürler.

• Evet fiyatı pahalı+fiyat/performans panelide değil,dolayısıyla Phil için böyle eleştiri yapanlar haklıdır+

Lag+Motion konusunda bazı panellerde sorun çıkabiliyor,çünkü Processor stabil değil!şansın varsa OK!
    Sony W4x serisi daha doğru vede sıkıntısız olabilir!
  • 9 serisi başarılı bir seri.madem para sorunun yok o zaman 9703 modeline de bak.o da çok başarılı. W serisi sıkıntısız gibi gözükse de 9 serisiyle kalite-performans da yarışamaz. Saygılar
  • 9703 serisi türkiyede yok sanırım hala. Sd yayınları fazla izlemekle beraber blueray, ps3, digiturk plus a da ağırlık vererek kullanacağım tvyi. Yeni önerilere de açığım ama en üst seviyeyi almak istiyorum 3-4 sene kullanacağım.
  • üniversiteli arkadasımıza katılıyorum 9000 serisi philipsler alabiliyorsan kesinlikle seni üzmezler ve en iyi lcd gurubu içindedir..

Pahalı oldukları da dogru degil.Bu kaliteye bu para deger ayrıca Philips lcdlerin en sevdigim yönü bir sürü + özellikleride beraberinde getiriyor olması. Mesela ses sistemleri, mesela dizayn ve görünümleri, mesela ambilight denen görsellik, mesela usblerinde mp3 de çalabilmeleri.. vs vs...

Philipsin alt modelleri olmasada 9000 serilerini kesinlikle tavsiye ederim. Eger bütcende müsaitse hiç kafanı yorma hemen git al...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proffesor -- 31 Ekim 2008; 22:05:25 >
  • dostum sen max. bütçeni söyle.madem paran var o zaman 42" belki de 46" alabilirsin.hem senin için daha iyi olur. Saygılar
  • universiteli,

odama alıcam lcd yi 37" için bile çalışma masasını kaldırıp yer açmayı düşünüyorum aslında 32" ideal ama insanoğlu hep fazlasını istiyor maalesef :) 37" modeli ibm de 3400 ytl şu anda. Kafamdaki soru işaretleri kalkarsa hemen gidip alıcam.
  • kafandaki soru işaretini kaldırmak için mağazalarda git bak.beğenmeme imkanın yok. Saygılar
  • Bu ibm de bayagı kurcu oldu. Dalgalı kuru otamatik yansıtıyorlar fiyatlar adeta dans ediyor aman dikkat..

X3500 bir ara 3600 yazmışlardı. 40 inch..
  • Bak 9603cü arkadaş forumda 9603 kalitesini görebilmiş ender kişilerden birisin. 9603 kalitesini görebilenlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez bu forumda o yüzden sana saygı duyuyorum. En azından gözlerin ve beynin kıvrakmış bunu söyleyebilirim...
  • sevgili kfy li renktaşım philips alacaksan 9 serisi dışında alma 9603 olabilir..o civardaki bütcelere sony x3500 ya da toshiba 46zf355 modellerininden bulabildigini dusunmeden alabilirsin...sevgiler...
  • Lcd yi odama alacağım için 37" nin üstü aşırı abartı olur hatta olmaz :) 37" bile büyük belkide.. Bu tv yi tr de kullanan 1 kişi yokmudur ya? Bimekste gördüm resmen tv de oynayan karakterler gerçek gibi berraktı.
  • Bu modelin 47 inçliğini yeni aldım. İyi şeyler duymuştum ama beklediğimden de iyi çıktı. Evde henüz hiçbir HD görüntü veren cihazım yok ama Dsmart SD yayınlarını RGB çıkışla tv'ye verdiğimde kalite inanılmaz oldu. SD yayındaki bu kalite beni fazlasıyla şaşırtıyor. TV'deki düzeltme modları standart görüntüyü bile işe yarar hale getiriyor.
    Teknik yorum yapmak isterdim ama benden bu kadar.
    Saygılar.
  • ben aşağı yukarı 4 aydır 42 inç 9603 kullanıyorum son derece memnunum tavsiye ederim
  • yokmu arkadaşlar 37" 9603 kullanan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.