Şimdi Ara

Philips 400 hz led Full hd televizyonumu acil satıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Tv çok temiz sorunsuzdur,garantisi bitmiştir.. ciddi alıcılar televizyonu test ederek alabilir..takas olarak iPhone 6 düşünüyorum..ürünün özelliklerini aşağıdaki linkden görebilirsiniz.1300 tl 1250 tl-1100 tl olduuuu

http://www.tvuzmani.com/philips/40pfl5527k-12/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbox2 -- 18 Şubat 2016; 11:49:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış anlamayın ama, hemen hemen aynı fiyata A101'lerde 48" 4K LED TV satılıyor, sıfır ve 2 yıl garantili. Bu fiyata bu TV'yi satmanız çok zor.
  • Yok estagfurullah DH'nin doğasında var bu sistem 🕵markası nedir sizin bahsettiğiniz tv'nin tam bir link verirmisiniz merak ettim,kuzenim 48 inç 4K TV'ye, Philips markalı olmasa bile o fiyatlarda olan tv'ye resmen uçarak alır stoklarda kaldıysa 😀

• Hi-Level marka, Vestel'in yan markası sanırım zira ilanlarda Vestel garantisinden bahsediyordu. Hemen hemen 2 haftada bir inserte giriyor ve mağazaya geliyor ürünler. Geçen hafta benim evimin yakınındaki A101'de 4 kutu 48" olanı vardı mesela.
  • Tv olsun yeter diyenlere Philips çok bile (:

• Vestel ürünü Philips'i karşılaştırmak biraz komik tabi

• ne derseniz deyin hocam fiyatınız pahalı. görüntü teknolojileri çok gelişti ve fiyatlar ucuzlamaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magborat

ne derseniz deyin hocam fiyatınız pahalı. görüntü teknolojileri çok gelişti ve fiyatlar ucuzlamaya başladı.

Sizde istediğinizi söyleyebilirsiniz bu sitenin en kıdemli sayılı kişilerdenim ve burada ölücu gerçekten cok fazla ciddi alıcılar irtibata geçerse elimden geleni yaparım..iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: xbox2

quote:

ne derseniz deyin hocam fiyatınız pahalı. görüntü teknolojileri çok gelişti ve fiyatlar ucuzlamaya başladı.

Sizde istediğinizi söyleyebilirsiniz bu sitenin en kıdemli sayılı kişilerdenim ve burada ölücu gerçekten cok fazla ciddi alıcılar irtibata geçerse elimden geleni yaparım..iyi günler

fiyatta ikram var yani?
  • quote:

quote:

quote:

fiyatta ikram var yani?

DH'nin kanunu bu sizin projeksiyon satıldımı bu arada (:

• quote:

quote:

quote:

quote:

fiyatta ikram var yani?

DH'nin kanunu bu sizin projeksiyon satıldımı bu arada (:

evet satıldı. tv bakıyorum ben de.

cihazın teknik özelliklerini ilana eklerseniz daa iyi olur. ambilight mı bu cihaz? 3d mi acaba? model o şekilde çıkıyor çünkü doğrun mudur?

• Vestel getiriyor sadece. Hi-Level OEM ürünlerinde kendini kanıtlamış bir markadır. Televizyonunun da kalitesiz olacağını sanmam.

Fiyatta düzgün bir ikram olursa takipteyim.

• Satıldı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arasharas

Satıldı mı?

Hayır uzun bir sure Eskişehir de değildim bu yüzden ilgilenemedim. Eylül sonun da esk'deyim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.