Bildirim
philips 40pfl5507k ve Lg Hb1100mk ses sistemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben de almayı düşünüyorum. Bu fiyata nerede buldun acaba? -
Ses sisteminden bahsediyorsanız hiperucuz.com, gold.com.tr de var.Ancak ürünün bugün bir tekno markettte deneme şansım oldu fakat beğenmedim sesi az ve surround sistemi yok.Fiyatı uygun başka bir cihaz bakıyorum bulursam buradan paylaşımını yaparım.Tv den bahsediyorsanız, hızlıal.com'da belirttiğim fiyat devam ediyor. -
bu tv de kulaklık çıkışından ve optik çıkıştan hoparlör bağlayınca ses ayarı yapmak için alt menülerde kulaklık ses ayarını bulup onu değiştirmek gerekiyor. Kumandadaki ses ayar tuşuyla olmuyor. Bir de hdmi arc çıkışlı sistemler var (Çift yönlü) Bunlarda nasıl çalışır bilmiyorum. Ben sadece film izlemek için kullanacağım diyorsan bilemem ama normal tv izlerken de kullanacaksan mağazada bu tv üzerinde denemeden alma derim. Bir de philipsin easylink ses sistemleri var onlara da göz at. Ses menüsünde easy link vs birşeyler var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 2 Aralık 2012; 23:49:27 > -
Ses sistemini açıkçası çok bilmiyorum , o konuda ne desem yalan söylemiş olurum ama 5507 i gönül rahatlığı ile alabilirsin, tatmin olarak mutlu bir şekilde kullanabilirsin. F/P olarak alabileceğin en iyi paneldir, hayırlı olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X