Şimdi Ara

Philips 40PFL8664H/12 40' Full Hd Led mi? - Lg 42SL9500 42'' Full Hd Led mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LED LCD almak aşamasındayım ama iki televizyon arasında kaldım.
    Uzman Yardımına bilir kişi yardımına ihtiyacım var

Sizce hangisini Seçmeliyim.

Philips 40PFL8664H/12 40" Full Hd Led
    Hepsi Burada Fiyatı: KDV Dahil 3.149,10 TL
    Philips BDP3000/12 Blu-ray Disk Oynatıcı bedava !

• Mükemmel keskinlik ve netlik için LED ile Pixel Precise HD
    • Mükemmel hareket netliği için 100Hz LCD 3ms performans
    Çoklu ortam bağlantıları: Ethernet-UTP5, USB
    •Çalma/Oynatma Formatları: MP3, WMA v2; v9.2'ye kadar, Slayt gösterisi dosyaları (.alb), JPEG Resimler, MPEG1, MPEG2, MPEG4, AVI, H.264/MPEG-4 AVC, MPEG Program yayını PAL, WMV9/VC1
    Vs.. Vs..

Eksiği altyazı desteği yok .

Lg 42SL9500 42'' Full Hd Led Televizyon (100 Hz.)
    Hepsi Burada Fiyatı: KDV Dahil 3.099,90 TL
    Tarama Hızı Tru Motion 100 Hz.
    Kontrast 3.000.000 - 1 Kontrast
    Bluetooth
    DivX HD

Eksileri: Işık Yansıma Problemi

• Philips 40PFL8664H/12 bir arkadaşımız da var oldukca güzel bir alet. Altyazı problemine gelince o yanın da verdikleri bluray işine yaramaz. Senin yapman gereken, bir WD HD oynatıcı, ve yanına 500GB 7200rpm lik bir hdd. Full hd belgesel, film, klip indirip hdd ye atıp WD HD oynatıcıya hddyi bağlayıp tv de seyretmek. O bluray oynatıcı işine yaramaz çünkü bluray cdsini yazma şansın yok.. Ayrıca çok büyük ebatları. WD hd oynatıcı avuç kadar bir cihaz ve çok kullanışlı foksiyonludur pişman olmazsın. Youtube girip video izleyecek kadar gelişmiş bir cihazdır.

Ben şansımı philipsden yana kullanırdım.
  • Ayrıca fiyatıda hiç uygun değil, istanbulbilisim de tek çekim 2.600, taksit ile 2.800 civarı. Araştırmanı tavsiye ederim. Hiç kullanamayacağın bluray için o kadar fark ödeme derim.
  • Bence bu ürünü de bir incelemende fayda var ;)

http://www.satkazanalkazan.com/index.php?p=show&pid=48886&k_id=470&kn=Lcd+tv
  • Merhaba,
    Philips 40PFL8664H/12 40" yeni aldım.Hediye gelen blu-ray gayet güzel çalışıyor,divx,altyazı problemi yok.Tv gayet güzel,kullanışlı,görüntü olarak dijital bir ortam şart,yani kablo tv filan kesmez.Mesafe en az 3 metre olması gerekli (bence).Eğer kese sağlamsa samsung son çıkan led tv derhal alınabilir.(b7000 serisi) 1000 tl fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarıbela

Merhaba,
    Philips 40PFL8664H/12 40" yeni aldım.Hediye gelen blu-ray gayet güzel çalışıyor,divx,altyazı problemi yok.Tv gayet güzel,kullanışlı,görüntü olarak dijital bir ortam şart,yani kablo tv filan kesmez.Mesafe en az 3 metre olması gerekli (bence).Eğer kese sağlamsa samsung son çıkan led tv derhal alınabilir.(b7000 serisi) 1000 tl fark var.

kendi özelliklerinde tvden usb deb mkv oynatıyor yazıyor . internetten kısa bir mkv indirip atyazılı deneyebilirmisiniz.

TV ÖZellikleri:
    USB Çalma/Oynatma Formatları: MP3, WMA v2; v9.2'ye kadar, Slayt gösterisi dosyaları (.alb), JPEG Resimler, MPEG1, MPEG2, MPEG4, AVI, H.264/MPEG-4 AVC, MPEG Program yayını PAL, WMV9/VC1
  • Geçen hafta Vatan'da karşılaştırma yapmıştım led tvleri, Philips'i hiç beğenmedim, tümtvlerde ayarları iyileştirdik ancak aynı görüntüde (Digitürk HD yayın) Philips, Samsung ve LG'ye göre dha nahoştu.

Bu hafta LG 42SL9500 aldık, şu anda USB üzerinden oynatamadığım video türü sadece .WMV, tabi oynatıyor dediklerim en yaygın video türlerinden bahsediyorum.

Görüntü kalitesi tatmin edici, renk canlılıkları renk tonları benim için şahane ancak samsung'la kıyaslarsan Samsung renk tonlarında daha başarılı.

SL9500 modeli SL9000 modeline göre daha az yansıma yapıyor, Samsung ile SL9000'i karşılaştırırken yansıma olayını bariz görürken SL9500 ile karşılaştırdığımda rahatsız edici bir sonuç almadım. Samsung ledler ile Samsung B650 panel olarak aynıysa, Samsunglar da yansıma konusunda SL9500'den farklı değiller.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.