Bildirim
Philips 40PUK6809 mu LG40UB800V mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Lg kesinlikle daha iyi -
sebebi nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up
up
Valla hocam ben de Samsung alırım diye gittim sonrasında phlips 6809 aldım iyiki de almisim çok memnunum gerçekten çok akıcı ve yayın kalitesl harlka gözünuz kapalı alabilirsiniz. Hd yayınlar zaten muhteşem bunun n yanında SD ler de gayet iyi A+ sinif enerji tüketimi de var.Dahili uydu kabak geçişleri çok yavaş diyorlar benim için sorun değil kablo TV recever var zaten smart özelliğinde de bir sorun görmedim ben.Ama görüntü kalitesi için çok iyi diyebilirim.
Teşekkürler hocam aldim ben de. Goruntu cok guzel, renkler gercekci. bence tek sorunu kanal gecisleri baska sorunu yok. konsolu baglayinca da once cok uzuldum goruntu cok gec geliyordu ve arada takilma oluyordu onuda goruntu ayarlarindan oyuna getirip hallettim. bence tek sıkıntısı smart ozelligi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X